Bottega di Wendy

Meer informatie

Ridderplein 45
5421 CX Gemert


Menukaart van Bottega di Wendy

Laatst bijgewerkt op 20.12.2024
Klassiek gesorteerd
OLIVA
Schaaltje groene grote olijven met pit uit Bologna
4,90
PINSA MET HUISGEMAAKTE DIPS
Luchtig knapperig Italiaans brood | pesto | aioli
5,90
PROSCIUTTO DI PARMA
Schaaltje gedroogde Parmaham
7,90
BRUSCHETTA
Geroosterd brood | tomaat | basilicum | knoflook | olijfolie (2 stuks)
5,90
ZUPPA POMODORI
Tomatensoep | mascarpone | basilicum | Italiaans brood
7,50
BURRATA DI WENDY
Tomaat | burrata | basilicum | Italiaanse kruidenolie | balsamico-crème | Italiaans brood
14,95
TIGELLE TOMINO * T I P *
Uniek warm Tomino-kaasje uit Bologna | gerijpte Parmaham | vijgencompote | Italiaans brood
15,50
CARPACCIO
Rundercarpaccio | truffelmayo | pijnboompitjes | zongedroogde tomaatjes | basilicum | rucola | Parmezaan
14,90 +Optie met extra gemarineerde gamba’s met piri-pirikruiden, meerprijs:
7,50
VITELLO TONNATO
Gebraden kalfsvlees | saus van tonijn | rucola | zongedroogde tomaatjes | olijven | appelkappertjes
14,90
STEAK TARTAAR ‘DO IT YOURSELF’
Kogelbiefstuk | gepocheerd ei | kappertjes | augurk | sjalot | bieslook | peterselie | Worcestersaus | Tabasco | Italiaans brood
17,00
TONIJNTARTAAR
Bereid op chefswijze | laat je verrassen | Italiaans brood
17,00
AL ONZE SALADES WORDEN GESERVEERD MET SEIZOENSGROENTEN & ITALIAANS BROOD
SALADE POLLO *TIP*
Gemengde sla | lauwwarme gemarineerde kip | komkommer zoetzuur | tomaat | cashewnoten | pittige mayo
16,00
SALADE GAMBA
Gemengde sla | gamba’s gemarineerd in knoflook en piri-pirikruiden | komkommer zoetzuur | courgette | olijven | zongedroogde tomaten
16,00
SALADE BURRATA
Gemengde sla | burrata | tomaatjes | komkommer zoetzuur | zongedroogde tomaat | balsamico-crème
15,50 +Optie met Parmaham, meerprijs
1,50
AL ONZE PASTA’S KOMEN UIT BOLOGNA
SPAGHETTI AGLIO
Peper | rode pepertjes | knoflook | olijfolie
13,95 +Optie met extra gemarineerde gamba’s met piri-pirikruiden, meerprijs:
7,50
PASTA BAVETTE
Getrancheerde bavette | peper | truffelsaus | paddenstoelen | Parmezaan
27,95
LASAGNE BOLOGNESE
Ragù | Parmezaan | gepofte knoflook | basilicum | tomaat
18,00
BAVETTE
Knoflookjus of pepersaus | aardappeltjes di chef | seizoensgroenten
27,50
TAGLIATA DI MANZO
Getrancheerde rib-eye | olijfolie | rucola | zwarte peperkorrels | knoflook | citroen
30,95
KABELJAUW DI PARMA
Verse kabeljauw | krokante Parmaham | verse kruidenolie | romige saus | aardappeltjes di chef | seizoensgroenten
24,50
ITALIAANS VISPANNETJE
Vis verandert per seizoen | sjalot | knoflook | extra belegen kaas | tomaatjes | pepertjes | mozzarella | pinsa-brood
24,50
GEVULDE PORTOBELLO
Gorgonzola | Parmezaan | aardappeltjes di chef | seizoensgroenten
21,00
SPECIALITÀ DI WENDY
Vraag naar Wendy’s specialiteiten, deze veranderen per seizoen.
SPAGHETTI AGLIO
Peper | rode pepertjes | knoflook | olijfolie
5,95

vegetarisch vegetarisch

PATATAS BRAVAS
Zoete aardappel | pimentmayo | bos-ui | fetakaas
7,95
PATATINE FRITTE
Friet | truffelmayonaise
5,95

vegetarisch vegetarisch

GEMENGDE SALADE
4,50

vegetarisch vegetarisch

TIRAMISU
Lange vingers | amaretto | mascarpone | feestelijk aangekleed
8,00
PANNA COTTA
Gekookte room | seizoensfruit
8,95
CHEFS CHEESECAKE
Verschilt per seizoen | verse slagroom
8,50
NOUGATINE-IJSTAART
Topklasse van Patisserie de Rouw uit Vught | verse slagroom
8,50
FORMAGGIO
Kaasplateau | diverse soorten kazen uit Bologna van Matteo, onze leverancier | vijgencompote | pinsa-brood
12,95
LUXE KOFFIE
Koffie, thee of cappuccino | twee cannoli’s naar keuze
8,50
AFFOGATO
Espresso | Italiaans vanille-ijs | karamelsaus
7,95 +Optie met amaretto, meerprijs:
2,50
SGROPPINO
Sorbet van citroenijs | prosecco | limoncello | vodka
9,00
LIMONCELLO
LIMBRO’S uit Beek en Donk is gekozen als ‘Beste van de wereld 2024’ | ijs- en ijskoud
4,50
DESSERTWIJN
Wendy’s favorieten:
+Sauternes chateau Grand-Jauga
9,00
+Nectar Pedro Ximénez
7,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Bottega di Wendy is 20.12.2024. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.