Brasserie De Keizer

Meer informatie

Ridderplein 3
5421 CV Gemert


Menukaart van Brasserie De Keizer

Laatst bijgewerkt op 08.04.2025
Klassiek gesorteerd
worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter
Bourgondisch potje
Parijse champignons - knoflookroomsaus - gegratineerd met Gruyére
10,50
Burrata
Gemarineerde tomaatjes - Burrata - pesto - pijnboompitten - kappertjes - balsamico crème
11,75
Vitello tonato
Kalfsmuis - tonijntataki - tonijnmayonaise - rucola - zongedroogde tomaatjes - rode ui - kappertjes
12,75
Kip Karaage
Japanse gefrituurde kip - zoete licht pikante saus - sesamzaadjes - citroen
10,50
Vis Deluxe
Gerookte zalm - gerookte paling - Hollandse garnalen - haring kaviaar - mesclune - honing mosterd dressing - citroen - cocktailsaus
17,50
Scampi’s uit de oven
Overgoten met kruidenboter - knofl ook - paprika - ui - tomaat
11,75
Carpaccio
Rundercarpaccio - rucola - zongedroogde tomaten - Parmezaan - pijnboompitten - truf elmayonaise
11,75
Buikspek & paling
Afgelakt met een whiskey appelstroop - mousseline - rode uiencompote
12,75
Garnalen cocktail
Mesclune - Granny Smith - Hollandse garnalen - cocktailsaus - haring kaviaar - citroen
13,75
Escargots de Bourgogne
Zes wijngaardslakken uit de oven - knofl ook - kruidenboter
10,50
Extra mandje stokbrood
met kruidenboter
5,50
worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter
Franse uiensoep
Gruyère crouton
7,50
Pomodorisoep
Italiaanse tomatensoep - pesto - room
7,50
Bisque
Van lanoustine en strandkrab gevuld met diverse soorten visfi let, mosselen, rivierkreeftstaartjes en Hollandse garnalen
9,75
Tournedos
Gebakken ossenhaas met rode portsaus
32,50
Varkenshaas
Gebakken - Coppa di Parma - paddestoelensaus
22,50
Kogelbiefstuk
Gegrild - pepersaus
24,50
Bourgondisch hammetje
Beenhammetje afgelakt met een whiskey Glaze
22,50
Wienerschnitzel
Varkensschnitzel - citroen
20,50
Kalfsentrecôte
Gegrild - kruidenboter
25,50
Surf & Turf
gegrilde kalfsentrecôte - 5 gamba's - kreeftensaus
28,50
Tonijn
Gegrilde tonijnsteak - antiboise
25,00
Zeebaars & gamba's
Op de huid gebakken - 5 gamba's - kreeftensaus
28,50
Gebakken zalm
Op de huid gebakken - tuinkruiden witte wijnsaus
23,50
Paddenstoelen risotto
Truf elolie - walnoot - Parmezaan - rucola
20,50
Pappardelle
Verse pasta - pesto - rucola - Kalamata olijven - tomaatjes - burrata - Parmezaan
19,50
Dame Blanche
Warme chocoladesaus - verse slagroom
7,50
Crème Brûlée
Gekarameliseerd met rietsuiker
7,00
Tiramisu
Lange vingers - mokka likeur - mascarpone cheesecake vulling -afgewerkt met cacao
7,50
Nougatine ijstaartje
Slagroom
7,50

vegetarisch vegetarisch

Bastogne parfait
Karamelsaus - verse slagroom
7,50
Speciale koffie
Irish cofee - Italian cofee - Spanish cofee - French cofee - Cof e 43 - Baileys cofee
7,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Brasserie De Keizer is 08.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.