Restaurant Koks Gemert

Meer informatie

Koksedijk 25
5421 ZB Gemert


Menukaart van Restaurant Koks Gemert

Laatst bijgewerkt op 05.02.2025
Klassiek gesorteerd
BROODFRIET RUNDERSTOOF
Broodsoldaatjes met runderstoof, bearnaise mayonaise en tuinkers.
11,00
BROODJE BRIE
Dikke sneeën brood met brie uit de oven geserveerd met o.a. preiselbeeren compote, mosterdsaus en pecannoten.
9,50
PANCAKE TACOS ROOD FRUIT
Drie pancakes met Zwitserse room en rood fruit geserveerd met ahornsiroop en chocoladesaus.
10,50
PANCAKE TACOS BREAKFAST
Drie pancakes, Japanse omelet, gesuikerde gebakken spek, katshuboshi, kewpie mayonaise en teriyakisaus.
10,50
PANCAKE TACOS RICOTTA VIJGEN
Drie pancakes met ricottacrème, gebakken vijg, honing, pecannoten en ahornsiroop.
10,50
BRUCHETTA SURF&TURF – VOORGERECHT
Bruchetta met pulled pork en bruschetta met warm gerookte zalm.
11,50
RUNDERSUKADE – HOOFDGERECHT
Rundersukade met appelstroopjus en truffelmousseline.
25,50
100 LAGEN LASAGNE – HOOFDGERECHT
Een huisgemaakte lasagne met een tomatensaus met gehakt van champignons.
22,50
STICKY TOFFEE BANANENBROOD
Bananenbroodje met dulce de leche en ahorn/walnootijs.
8,00
ICE FONDUE (prijs p.p.)
Met -196 graden celcius zelf ijsbonbons maken van chocolade, fruit en vanillesaus. Vanaf 2 personen.
12,50
TOMATENSOEP
Huisgemaakte tomatensoep met ballen. Geserveerd met brood en kruidenboter.
6,50
TOM KHA KAI SOEP
Oosterse kokossoep met kip, taugé, bosui en chili-olie.
7,50
BROODJE DIP
Brood met 3 wisselende soorten dips.
7,50
PAN CATALAN
Sneeën knoflookbrood met tomatensalsa en kaas uit de oven, geserveerd met aioli.
8,00
PORTIE FRIET
Verse friet met frietsaus.
4,50
ZOETE AARDAPPELFRIETJES
Krokant gebakken frietjes van zoete aardappel met truffelmayonaise.
6,50
FRIETJE TRUFFEL PARMEZAAN
Verse friet met truffelmayonaise en schaafsel van parmezaan.
6,00
ZOETE FRIET TRUFFEL PARMEZAAN
Krokant gebakken frietjes van zoete aardappel met truffelmayonaise en schaafsel van parmezaan.
8,00
MAALTIJDSALADE CARPACCIO
Een salade met carpaccio van rund, gegarneerd met pijnboompitten, Parmezaanse kaas, truffelmayonaise en huisgemaakte pesto.
16,50
MAALTIJDSALADE GEITENKAAS
Een salade met romige geitenkaas en honing uit de oven en diverse garnituren.
16,50
MAALTIJDSALADE MEDITERANE KIP
Geroosterde kip op een salade van o.a. couscous, olijven en feta.
16,50
UITSMIJTER HAM-KAAS
2 sneeën brood met achterham, 3 gebakken eieren en jonge kaas.
11,50
UITSMIJTER CARPACCIO
Broodje carpaccio met een uitsmijter van 3 eieren.
17,50
PITA GEROOSTERDE GROENTEN
Een vers gebakken pita met hummus, muhamarra, gepekelde en geroosterde groenten, fetakruimels en granaatappel.
11,50
12-UURTJE VLEES
Uitsmijter ham-kaas, rundvleeskroket en soepje.
13,50
12-UURTJE VIS
Uitsmijter zalm, garnalenkroket en soepje.
16,75
BROODJE CARPACCIO
Focaccia met carpaccio van rund, gegarneerd met pijnboompitten, Parmezaanse kaas, truffelmayonaise en huisgemaakte pesto.
14,50
EGGS BENEDICT GEROOKTE ZALM
Bagel met gerookte zalm, een gepocheerd ei en hollandaisesaus.
15,50
BROODJE TONIJNSALADE
Focaccia met huisgemaakte tonijnsalade, mini Romeinse sla, zoetzure rode ui en wakame.
11,00
BROODJE HAMBURGER
Een gegrilde runderburger op een briochebroodje met frisse sla, baconsaus, tomaat, Amsterdamse uienrelish, jalapeño en gebakken uitjes, geserveerd met maisribs.
17,50
BROODJE KROKET
Brioche brood met 2 Bourgondische kroketten en mosterdmayonaise.
11,75
CLUB SANDWICH KIP
3 sneeën geroosterd brood met frisse sla, pulled chicken, cherry tomaatjes, mosterdsaus, gekookt Brabants eike, peccorino en baconnaise. Geserveerd met chips.
15,00
LUNCHPROEVERIJ
Favoriete kleine lunchgerechten van de chefkok. Te bestellen vanaf 2 personen.
16,50
BROODJE DIP
Brood met 3 wisselende soorten dips.
7,50
PAN CATALAN
Sneeën knoflookbrood met tomatensalsa en kaas uit de oven, geserveerd met aioli.
8,00
ZOETE AARDAPPELFRIETJES
Krokant gebakken frietjes van zoete aardappel met truffelmayonaise.
6,50
FRIETJE TRUFFEL PARMEZAAN
Met truffelmayonaise en schaafsel van parmezaan. Kan ook met zoete aardappelfrietjes.
6,00
FRIETJE TRUFFEL PARMEZAAN
Krokant gebakken frietjes van zoete aardappel met truffelmayonaise en schaafsel van parmezaan.
8,00
TOMATENSOEP
Huisgemaakte tomatensoep met ballen. Geserveerd met brood en kruidenboter.
6,50
TOM KHA KAI SOEP
Oosterse kokossoep met kip, taugé, bosui en chili-olie.
7,50
CARPACCIO
Carpaccio van rund, gegarneerd met pijnboompitten, Parmezaanse kaas, truffelmayonaise en huisgemaakte pesto.
12,00
TOMAAT BURRATA
Mozzarella met een romige kern, geserveerd met gebrande tomaat en basilicum pesto.
12,00
PASTRAMI
Lauwwarme pastrami, mierikswortelcrème, broodkrokant, cournichons, mosterd, krokante kaas, landcress en zoetzure venkel
15,50
CHILI/KNOFLOOKGARNALEN
5 garnalen met sriracha/knoflookboter uit de oven, geserveerd met aioli en knoflookbrood.
12,75
ZALMTARTAAR MET AVOCADO
Tartaar van zalm met avocado, wakame, zoetzure komkommer, radijs, rode ui, mini Romeinse sla en wasabi-limoenmayonaise.
16,50
VOORGERECHTEN PROEVERIJ
Variatie van voorgerechten van de chef om te delen. Te bestellen vanaf 2 personen.
16,00
KOKS WIENERSCHNITZEL
Een gepaneerde, malse kalfsschnitzel geserveerd met gebakken mini champignons, preiselbeeren compote en een saus naar keuze: krachtige jus | champignon-roomsaus | pepersaus | bearnaisesaus.
27,50
HUISGEMAAKTE VARKENSHAASSATÉ
Oosters gemarineerde varkenshaasmedaillons op satesaus en rode curry rijst, geserveerd met seroendeng en kroepoek.
21,50
ZALMFILET
Ovengeroosterde smokey zalm op crème van doperwten, geserveerd met munt, tomatensalsa en gestoofde venkel.
22,50
ZEETONG MEUNIERE (450 gr)
In citroenboter gebakken zeetong met kappertjes en peterseilie en een garnituur van pommes gratin, zoetzure koolsalade en huisgemaakte remouladesaus.
39,50
KIP CURRY
Indiase kip curry met kokosrijst, mangochutney, komkommerraita, korianderpesto, pappadum en naanbrood.
21,50
BROODJE HAMBURGER
Een gegrilde runderburger op een briochebroodje met frisse sla, baconsaus, tomaat, Amsterdamse uienrelish, jalapeño en gebakken uitjes, geserveerd met maisribs.
19,50
LAMSTAJINE
Marrokaanse stoofschotel van lam met couscous met een pittige auberginedip en knoflookbrood.
19,50
ITALIAANSE CANNELLONI
Canneloni gevuld met ricotta, spinazie, champignon en truffel in een paprika tomatensaus.
19,50
DIAMANTHAAS
200 GRAM. Diamanthaas van Iers grasgevoerd rund, geserveerd met een groente- garnituur en saus naar keuze: krachtige jus | champignon-roomsaus | pepersaus | bearnaisesaus.
26,50
TOURNEDOS
180 GRAM. Een uniek stukje Iers grasgevoerd rund, geserveerd met een groentegarnituur en saus naar keuze: krachtige jus | champignon-roomsaus | pepersaus | bearnaisesaus.
32,50
GEPOFTE ZOETE AARDAPPEL
Een gepofte zoete aardappel met kruidenkaas crème.
5,00
KNOFLOOKTOMAATJES
Geroosterde cherrytomaatjes met knoflookolie en ricottacrème.
6,00
STICKY KOREAN CAULIFLOWER
Krokante bloemkool in een coating van Koreaanse BBQ-saus.
5,75
GEVULDE PORTOBELLO
Een portobello gevuld met brie, zoetzure tomaatjes en balsamico.
5,50
DAME BLANCHE
Vanille-ijs met slagroom, pure chocoladesaus en gepofte witte chocolade op een bodem van brownie.
8,00
OREO CHOCOLADE SCHEPTAARTJE
Dessert van verschillende bereidingen van chocolade en Oreo.
6,50
VERS FRUITSALADE
Salade van vers fruit met vanille-ijs en slagroom
9,50
KERSEN MONCHOU
Monchou crème met kersen en Bastogne.
6,50
STROOPWAFEL CRÈME BRÛLÉE
Crème brûlée met de bekende smaken van stroopwafel.
6,50
TIRAMISU
Het klassieke Italiaanse dessert, geserveerd in een glas, waarbij er espresso aan tafel wordt bijgeschonken.
8,50
KAASPLANKJE
Een selectie van kazen samengesteld in samenwerking met Het Kaasatelier.
13,50
ICE FONDUE (vanaf 2p)
Met -196 graden celcius zelf ijsbonbons maken van chocolade, fruit en vanillesaus.
12,50
NAGERECHTENPROEVERIJ
Variatie van nagerechten van de chef om te delen. Te bestellen vanaf 2 personen.
12,50
CARPACCIO
Pannenkoek met carpaccio van rund, gemengde slasoorten, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, truffelmayonaise en huisgemaakte pesto.
19,00
NACHO KIP
Pannenkoek met nachochips, geroosterde kip, avocado, tomatensalsa, chilisaus en kaassaus van cheddar.
19,50
PASTRAMI MELT
Pannenkoek met kalfspastrami, cheddarkaas, augurk, sla en Amerikaanse mosterd.
21,50
SATÉ
Pannenkoek met Oosters gemarineerde varkenshaaspuntjes op een pittige satésaus met gebakken uitjes, kroepoek en huisgemaakte atjar.
19,50
GEITENKAAS
Pannenkoek met romige geitenkaas, honing, rode uienringen, gezouten noten, pijnboompitjes en rode bessen compote.
17,00
NATUREL
9,50
APPEL
10,50
KAAS
10,50
SPEK
11,00
SPEK & APPEL
12,00
SPEK & KAAS
12,75
OM ZELF TE VERSIEREN
9,50
NATUREL
6,00
NUTELLA
6,75

vegetarisch vegetarisch

BANAAN
8,50

veganistisch veganistisch

NUTELLA & BANAAN
8,50

vegetarisch vegetarisch

APPEL
7,50

veganistisch veganistisch

KAAS
7,50

vegetarisch vegetarisch

SPEK
8,00
KAAS & SPEK
9,75
OREO CHOCOLADETAART
4,50
HUISGEMAAKTE APPELTAART
5,00
AARDBEI CHEESECAKE
5,00
KERSEN MONCHOUTAART
5,00
WORSTENBROODJE
4,00
BITTERBALLEN
7 bourgondische bitterballen, geserveerd met mosterdsaus.
10,00
BORRELPROEVERIJ
Een samenstelling van borrelhapjes.
24,50
GEMENGD BITTERGARNITUUR
6 of 12 stuks | Bourgondiër kroketje, Van Dobben kalfskroketje, Souflesse kaassoufflé, Bami Oriëntal, Crispy Chick’n en een mini-frikandel met frietsaus
7,50
14,00
NACHO’S PULLED CHICKEN
Tortilla chips met geroosterde kip, rode ui, tomaat, kaas- en chilisaus uit de oven, gegarneerd met avocado, jalapeño en zure room.
14,50
GYOZA MIX
Gebakken en gestoomde mix van kip, eend en garnalen gyoza geserveerd met chilisaus.
11,00
CAMEMBERT DIP
In de oven gesmolten camembert met rode bessencompote met brood en crackers.
13,50
TOMATENSOEPJE
Met ballen, geserveerd met brood en kruidenboter.
4,00
TOM KHA KAI SOEPJE
Oosterse kokossoep met kip, tauge, bosui en chili-olie.
4,00
KIDS LUNCHPROEVERIJ
Klein soepje, broodje knakworst met ketchup, wrapje ham/kaas, mini muffin.
9,50
BOTERHAM MET EEN KROKET
5,50
TOSTI HAM/KAAS
Tosti met ham en kaas geserveerd met chips en ketchup.
7,50
KOKS HAPPIE BOKS
Frietje met keuze uit kipnuggets, frikandelletjes of bitterballen met saus naar keuze in onze kinderboks.
7,50
PASTA BOLOGNESE
Pasta met tomatensaus, gehakballetjes en Parmezaanse kaas.
8,00
PINSA MARGHERITA
Een knapperig korstje als een pizza en de zachte binnenkant van een luchtige focaccia met verse tomatensaus en geraspte kaas.
9,00
VERRASSINGSBEKER
Kinderbeker met ijs, slagroom en diverse toppings.
5,50
VANILLIE IJS
Met slagroom.
4,50
KITKATMOUSSE
Mousse van Kitkat met slagroom.
5,00
RAKETJE
1,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Koks Gemert is 05.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.