Restaurant 't Olde Schop

Meer informatie

Kerkstraat 80
6987 AD Giesbeek


Menukaart van Restaurant 't Olde Schop

Laatst bijgewerkt op 07.04.2025
Klassiek gesorteerd
Huisgebakken brood
met pesto-mayonaise, roomboter en kruidencrème
6,50
Huisgemaakte kalfskroketjes (4 stuks)
met mosterd mayonaise
8,50
Krokante gamba’s (5 stuks)
met chili-mayonaise
16,50
Gerookte zalm
avocado, kappertjes, watermeloen en rode ui
17,00
Coquilles, gamba’s, (3 stuks)
suikersla, affilla cress en gemarineerde tomaat
22,50
Culinaire de Provence
proeverij van vis en vleesvoorgerechtjes
15,00
Specerijen rozijnenbrood
met warme brie, honing en noten
14,00
Vitello tonnato
kalfslende met crème van tonijn en bloemkappers
15,00
Carpaccio
van ossenhaas, truffelmayonaise, pecorino, reypenaer en basilicum
16,50
Croque-monsieur
met Beemsterkaas en achterham
9,50
Huisgemaakte kalfskroketjes
met brood en mosterdmayonaise
12,50
Champignons Dordogne
11,00
Kaas plankje
wisselende kaasjes met gebakken noten-rozijnen brood
15,00
Landbrood-bruschetta
met avocado, rucola, kipfilet, gebakken ei en Parmezaanse kaas
17,50
Landbrood-bruschetta
met roerei paddenstoelen, rucola, spinazie en courgette
17,50
Landbrood-bruschetta
met roerei, tonijn, rucola, tomaat en mosterd-mayonaise
17,50
Eggs benedict
Landbrood-bruschetta met gerookte zalm, gepocheerde eieren en bearnaisesaus
18,50
Bouillabaisse
met rijkelijk vis garnituur
16,50
Champignon-truffelsoep
9,00
Kalfsbouillon
met bosuitjes en shii-take
9,00
Geitenkaas
noten, Provençaalse honing, rucola
15,00
Salade caprese
(buffelmozzarella, tomaat, basilicum en balsamico)
14,00
Salade
met avocado, quinoa en seizoengroenten
16,00
Caesarsalade
(kip, bacon, pecorino, haricotvert, ei)
16,50
Coquilles, gamba’s
(3 stuks) suikersla, affilla cress en gemarineerde tomaat
22,50
Provençaalse groente lasagne
26,50
Risotto
paddenstoelen en seizoen groenten
26,50

vegetarisch vegetarisch

Pappardelle
met zalm, coquilles, gamba en kreeftenjus
32,00
Kabeljauw
kastanjechampignons, beukenzwam en gekonfijte tomaat
33,00
Gebakken zalmfilet
ragout van gamba, rijst en courgette
32,00
Tarbotfilet
met kreeft en gekaramelliseerde appel
44,00
Varkenshaas
keuze: tomaten-peper, champignons of stroganoffsaus
28,50
Tournedos
keuze: port, tomaten-peper, champignons of stroganoffsaus
37,50
Tournedos
met gebakken ganzenlever, appel en Portsaus
45,00
Kalfshaas
en kalfssukade, groene asperges en crème van bataat aardappel
35,00
Gekonfijte eend
appel en structuren van rode biet
34,00
8,00 Met gebakken ganzenlever +
Ree biefstuk
gebraiseerde reebout, truffelpuree en oesterzwam
42,50
Appelgebak
5,00
Proeverij van gebak
6,50
Rijstpudding
met abrikozen marmelade
7,50
Pure
en witte chocolademousse
9,00
Sorbet
van div. soorten ijs en vruchten
10,00
Bastogne
monchou en bosvruchtengelei, witte chocolademousse en kaneel-ijs
11,50
Tiramisu
met slagroom
11,50
Taartje
met panna cotta en appel, bonbon van mango en passievrucht met vanille-ijs
11,50
Bitterkoekjestaart
met slagroom
11,50
Vanille- ijs
met warme kersen of chocoladesaus
11,50
Culinaire de Provence
proeverij van nagerechtjes
15,00
De brunch serveren we uitsluitend op reservering.
Brunch
keuze uit 3 soorten soep van het Provence menu | etagères met luxe broodjes, huisgemaakte vleessalade en sandwiches | Warme plateau’s: Kalfskroketje met kerriekool, Champignons Dordogne, Zalm op risotto met beurre blanc saus en broodje mini hamburger | Dessert: Taartje van victoria en monchou met Bastognecrumble en vanille-ijs
39,50
Tomatensoep
6,50

vegetarisch vegetarisch

Fruitcocktail
6,50

veganistisch veganistisch

Pannenkoek
9,50

vegetarisch vegetarisch

Frietjes
met kipnuggets
9,50
Frietjes met kroket
9,50
Frietjes met frikandel
9,50
Snack plateau
(frites, frikandel, kroket, kipnugget)
14,50
Spaghetti Bolognese
17,50
Spaghetti met zalmfilet
22,50
Kipschnitzels met frites
19,50
Raket ijsje
met snoepgarnering
5,00
Kinderijs
7,50

vegetarisch vegetarisch

Huisgebakken brood
met pesto-mayonaise, roomboter en kruidencrème
6,50
Champignons Dordogne
11,00
Salade
met avocado, linzen en seizoengroenten
16,00
Salade caprese
(buffelmozzarella, tomaat, basilicum en balsamico)
14,00
Tomatencarpaccio
met pecorino, pijnboompitten en pesto
14,00
Gegratineerde geitenkaas
met noten, abrikozen, pruimen, vijgen en honing
15,00
Coquilles, gamba’s
(3 stuks) suikersla, affilla cress en gemarineerde tomaat
22,50
Gerookte zalm
avocado, kappertjes, watermeloen en rode ui
17,00
Krokante gamba’s (5 stuks)
met chili-mayonaise
16,50
Vitello tonnato
kalfslende met crème van tonijn en bloemkappers
15,00
Culinaire de Provence
proeverij van vis en vleesvoorgerechtjes
15,00
Carpaccio
van ossenhaas, truffelmayonaise, pecorino, reypenaer en basilicum
16,50
Bouillabaisse
met rijkelijk vis garnituur
16,50
Kalfsbouillon
met bosuitjes en shii-take
9,00
Champignon-truffelsoep
9,00
Provençaalse groente lasagne
26,50
Risotto
paddenstoelen en seizoen groenten
26,50

vegetarisch vegetarisch

Pappardelle
met zalm, coquilles, gamba en kreeftenjus
32,00
Kabeljauw
kastanjechampignons, beukenzwam en gekonfijte tomaat
33,00
Gebakken zalmfilet
ragout van gamba, rijst en courgette
32,00
Tarbotfilet
met kreeft en gekaramelliseerde appel
44,00
Varkenshaas
keuze: tomaten-peper, champignons of stroganoffsaus
28,50
Tournedos
keuze: port, tomaten-peper, champignons of stroganoffsaus
37,50
Tournedos
met gebakken ganzenlever, appel en Portsaus
45,00
Kalfshaas
en kalfssukade, groene asperges en crème van bataat aardappel
35,00
Gekonfijte eend
appel en structuren van rode biet
34,00
8,00 Met gebakken ganzenlever +
Ree biefstuk
gebraiseerde reebout, truffelpuree en oesterzwam
42,50
Kaas plankje
wisselende kaasjes met gebakken noten-rozijnen brood
15,00
Rijstpudding
met abrikozen marmelade
7,50
Pure
en witte chocolademousse
9,00
Sorbet
van div. soorten ijs en vruchten
10,00
Bastogne, monchou
en bosvruchtengelei, witte chocolademousse en kaneel-ijs
11,50
Taartje
met panna cotta en appel, bonbon van mango en passievrucht met vanille-ijs
11,50
Vanille- ijs
met warme kersen of chocoladesaus
11,50
Tiramisu met slagroom
11,50
Bitterkoekjestaart
met slagroom
11,50
Culinaire de Provence
proeverij van nagerechtjes
15,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant 't Olde Schop is 07.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.