Een variatie van kreeft, Noordzee krab, coquilles, Een variatie van kreeft, Noordzee krab, coquilles, pittige soep van kreeft en gerookte zalm, paling omringd door een saus van lavaskruid
27,50€
Vind ik lekker!
Pura di filetto
Carpaccio van ossenhaas met een mooie olijf-truffel olie, zongedroogde tomaat, pijnboompitten, kappertjes en geschaafde Parmezaanse kaas
22,50€
Vind ik lekker!
Coquilles Cru
Licht gemarineerde coquilles met truffel vergezeld van eendenlever krullen en geparfumeerd met een lauwwarme truffel vinaigrette
28,50€
Vind ik lekker!
Eendenlever Calvados
Gebakken eendenlever met bloedworst en appeltjes afgeblust met calvados en een saus van rode port
29,50€
Vind ik lekker!
Langoustine & Coquille
Gemarineerde coquilles met gember en yuzu op een crème van lichte curry met geroosterde langoustine en een vinaigrette van lavaskruid
24,50€
Vind ik lekker!
Eendenlever Terrine
Terrine van eendenlever met een rilette van gekonfijte eendenbout, sorbet van zwarte kers vergezeld door gebakken suikerbrood
Gebakken kabeljauwfilet met gestoofde sojaboontjes met zacht gegaard spek en een saus van vadouvan
37,50€
Vind ik lekker!
Tarbot & Truffel
Gegrilde tarbotfilet met cantharellen en crème van knolselderij en herfsttruffel met een saus met truffel
45,00€
Vind ik lekker!
Australië ribeye
Gebraden Australische runderribeye met een saus van rode wijn met spekjes, sjalotten en rozemarijn (alleen per 2 personen te bestellen)
42,50€
Vind ik lekker!
Kalfszwezerik & Kalfswang
Goudgeel gebakken kalfszwezerik met krokant gebakken kalfswang en dungesneden kalfstong met een jus van truffel
41,50€
Vind ik lekker!
Ossenhaas Classic
Gebakken biefstuk van de haas met Brussels lof en crème van pastinaak met een hand geklopte bearnaisesaus
39,50€
Vind ik lekker!
De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant het Binnenhof is 03.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.