Restaurant het Binnenhof

Meer informatie

Bocht van Guinea 6
4461 BC Goes


Menukaart van Restaurant het Binnenhof

Laatst bijgewerkt op 03.04.2025
Klassiek gesorteerd
Fruits de Mer New Style
Een variatie van kreeft, Noordzee krab, coquilles, Een variatie van kreeft, Noordzee krab, coquilles, pittige soep van kreeft en gerookte zalm, paling omringd door een saus van lavaskruid
27,50
Pura di filetto
Carpaccio van ossenhaas met een mooie olijf-truffel olie, zongedroogde tomaat, pijnboompitten, kappertjes en geschaafde Parmezaanse kaas
22,50
Coquilles Cru
Licht gemarineerde coquilles met truffel vergezeld van eendenlever krullen en geparfumeerd met een lauwwarme truffel vinaigrette
28,50
Eendenlever Calvados
Gebakken eendenlever met bloedworst en appeltjes afgeblust met calvados en een saus van rode port
29,50
Langoustine & Coquille
Gemarineerde coquilles met gember en yuzu op een crème van lichte curry met geroosterde langoustine en een vinaigrette van lavaskruid
24,50
Eendenlever Terrine
Terrine van eendenlever met een rilette van gekonfijte eendenbout, sorbet van zwarte kers vergezeld door gebakken suikerbrood
29,50
Vissoep uit de Zeeuwse wateren
Een fluwelige vissoep met gebakken vis, schaal- en schelpdieren, rouille en oude geraspte kaas geserveerd met Provençaals broodje
21,50
Tong & Coquille
Goudgeel gebakken tongfilet gevuld met coquille met een mousseline van knolselderij en een schuim van kreeft
39,50
Kabeljauw
Gebakken kabeljauwfilet met gestoofde sojaboontjes met zacht gegaard spek en een saus van vadouvan
37,50
Tarbot & Truffel
Gegrilde tarbotfilet met cantharellen en crème van knolselderij en herfsttruffel met een saus met truffel
45,00
Australië ribeye
Gebraden Australische runderribeye met een saus van rode wijn met spekjes, sjalotten en rozemarijn (alleen per 2 personen te bestellen)
42,50
Kalfszwezerik & Kalfswang
Goudgeel gebakken kalfszwezerik met krokant gebakken kalfswang en dungesneden kalfstong met een jus van truffel
41,50
Ossenhaas Classic
Gebakken biefstuk van de haas met Brussels lof en crème van pastinaak met een hand geklopte bearnaisesaus
39,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant het Binnenhof is 03.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.