Nian Hao Restaurant Goes

Meer informatie

Goese Poort 2
4463 XC Goes


Menukaart van Nian Hao Restaurant Goes

Laatst bijgewerkt op 03.04.2025
Klassiek gesorteerd
Kippensoep of Tomatensoep
3,50
Tomatensoep “Nian Hao”
4,20
Haaienvinnensoep
3,50
Haaienvinnensoep met krab
4,20
Suan La Tuang
Traditioneel zuur-pikant gebonden Szechuan soep
4,50
Wan Tan Soep
Heldere soep met balletjes vlees in deeg
4,80
Yu Tang
Gebonden vissoep met verschillende visfilets
5,80
Bai Yuan Tang
Heldere soep met visballen van kabeljauwfilet en garnalen
4,80
“Nian Hao” Soep
Rijkgevulde gebonden soep met garnalen, kip en krab
5,00
Yan Pah
Lamskotelletjes met een pittige saus
9,50
Sa La Niu
Ossenhaas met verse aardbeiensaus
8,00
Thin Yu
Gestoomde heilbotfilet met bosuitjes in een sojasaus
9,00
Tai Chi
Gestoomde Sint Jakobsschelp in sojasaus met knoflook en gember
7,50
Sun Chi Ha
Garnalen met sesam en verse knoflooksaus
7,50
Tongfilet salade van de chef
Met een zoetzure dressing
10,50
Garnalen Oedang
3 stuks
9,00
Dim Sum Poon
6 stuks
7,50
Chinese Siu Mai
6 stuks
7,50
Chinese Pangsit Goreng
5 stuks
7,50
Teppan Sam Sie
Garnalen, zalm, tong, Sint Jacobsschelp in verse knoflooksaus. Met garnalensaté als vooraf
24,50
Teppan Ta Ha
Garnalen met uien en champignons in pittige saus. Met Garnalen in verse knoflooksaus als vooraf
24,50
Teppan Garnalen met Runderhaas
Garnalen, runderhaas, uien, champignons in pittige saus. Met gepaneerde Garnalen in rode kerriesaus als vooraf
24,50
Teppan Nau Yuk
Runderhaas en groenten in kruidige sojabonensaus. Met ossenhaas en verse aardbeiensaus als vooraf
24,50

vegetarisch vegetarisch

Teppan Sam Yuk
Ossenhaas, kipfilet en varkenshaas in sojabonensaus. Met lamskotelet en pikante saus als vooraf
23,50
Teppan Yuk
Varkenshaas in kruidige sojabonensaus. Met varkenshaas en zoet-pittige saus als vooraf
23,50
Teppan Kai Tin
Kipfilet in pittige sojabonensaus. Met kip en zoet pikante saus als vooraf
23,50
Teppan Babi Pangang
Varkensvlees in pittige saus Met mini loempia als vooraf
22,50
Hai Sim Pao
Potje met verschillende visfilets en garnalen in verse oestersaus
22,00
Pa Chan Tao Fu Pao
Potje met kip, geroosterd vlees, garnalen, visballetjes, inktvis, tofu, Chinese champignons en verschillende groenten
19,50
Lo Han Pao
Vegetarische specialiteit met tofu, Chinese champignons en en verschillende groenten
15,50

vegetarisch vegetarisch

Ha Chu Chao
Garnalen en Sint Jacobsschelp met verschillende groenten in een mild-pittige saus
23,50
Nao Chu Chao
Ossenhaas in een pittige Szechuan saus
21,00
Yuk Chu Chao
Varkenshaas in een mild-pittige saus
18,50
Kai Chu Chao
Kipfilet en verse groenten in een mild-pittige saus
18,50
Gestoomde heilbotfilet
Heilbotfilet in sojasaus met verse gember
19,50
Gebakken zalmfilet
Zalm in een mild-pittige saus met verse gember
18,00
Yu Bao Ha
Gestoomde tongfilet gevuld met garnalen in een sojabonensaus met verse knoflook en gember
20,00
Sang Kwak
Tongfilet met garnalen, krab en groenten in tomatensaus
20,80

vegetarisch vegetarisch

Tien Long Li
Hele zeetong gestoomd met varkenshaas, Chinese champignons in een sojasaus met verse gember en bosuitjes
Kou Lou Long Li
Hele zeetong gebakken met banaan, ananas en vruchten in zoetzure saus
Gefileerde tong
Keuze uit 3 sauzen; kerriesaus, sambalsaus of oestersaus
20,00
Tan Chu Yu Pin
Gebakken tongfilet in zoetzure saus
20,00
Tao Si Yu Pin
Gebakken tongfilet in sojabonensaus
20,00
Verse kreeft (750 gram)
Verse kreeft in Cantonese stijl
39,00
Da Tai Chi
Sint Jacobsschelp met garnalen en broccoli in oestersaus
22,20
Chiu Yim You Yu
Pittig gekruide inktvis met verse groenten
16,00
Gebakken kikkerbillen
Kikkerbillen in verse knoflooksaus
18,00
Dronken gamba’s
Gamba’s met cognac
20,80
King Do Ta Ha
Gamba’s met ananas in zoetzure saus
20,80
Ha Lok
Gamba’s in pittige oestersaus en likeursaus
22,80
Chinese garnalen
Garnalen met keuze uit 2 sauzen; kerriesaus of tomatensaus
17,00
Garnalen “Nian Hao”
Geroosterde Chinese garnalen met een mild-pittige saus
22,80
Kon Pao Ha
Garnalen met cashewnoten en groenten in pittige Szechaun saus
18,00

vegetarisch vegetarisch

Yu Siang Ha
Chinese garnalen en groenten in Yu Siang saus van knoflook
18,00

vegetarisch vegetarisch

Hot family
Ossenhaas, gamba’s en kip in pittige saus
21,00
Hot beef
Runderhaas met keuze uit 2 sauzen; pikante saus of Kon Pao saus
19,00
Runderhaas in kerriesaus
17,80
Runderhaas en broccoli
17,80
Chiu Yim Nau Yuk
Pittig gekruide runderhaas met verschillende groenten
19,00
Mah Pah
Gesneden runderhaas met pikante oestersaus
19,00
Lamshaas met kerrie
19,00
Lamshaas met zwarte peper
19,00
Lamshaas Szechuan
Lamshaas met zoet-pittge Szechuan saus
19,00
Peking eend met pikante saus
17,00
Peking eend met kerriesaus
17,00
Peking eend met ananas
17,00
Chiu Yim Ya
Pekingeendfilet met verschillende kruiden
17,00
Babi Pangang met pikante saus
15,00
Babi Pangang met ketjap saus
15,00
Babi Pangang spek
15,00
Chiu Yim Yuk
Pittig gekruide varkenshaas met verschillende groenten
16,00
Varkenshaas met kerriesaus
16,00
Chau Pah
Gesneden varkenshaas in zoet-pittige oestersaus
16,50
Szechuan Yuk
Varkenshaas met pittige Szechuan saus
17,50
Yuk van het huis
Varkensvlees, garnalen, krab, kip en verschillende groenten
17,50
Kip met broccoli
15,00
Kip met kerriesaus
15,00
Kip met ananas
15,00
Kip met sojabonensaus
15,00
Chiu Yim Kai
Pittig gekruide kipfilet met verschillende groenten
15,00
Kon Pao Kai
Kipfilet met cashews en groenten in pittige Szechuan saus
16,50

vegetarisch vegetarisch

Jao Ko Kai
Kipfilet met cashews in Yu Sjang saus met verse knoflook
16,50
Tjap Tjoy met Kip of Varken
14,50
Tjap Tjoy met Runderhaas
16,00
Tjap Tjoy met Chinese Garnalen
16,00
Nasi, bami of mihoen “NIAN HAO”
Gebakken Chinese garnalen, Babi Pangang, Kou Lou Yuk, Kipsaté en Atjar
18,50
Fu Yung Hai met Kip of Varken
14,50
Fu Yung Hai met Garnalen of Krab
16,00
Indische Rijsttafel
4 gangen – minimaal 2 pers.
36,00
1. Gang Suan La Tuang / Traditioneel zuur-pikante gebonden Szechuan soep
2. Gang Ha Ter / Gebakken garnalenspies met een zoet-pittige saus
3. Gang Yam Pa / Mild-pittige lamskoteletten met verschillende verse kruiden
4. Gang Indische Rijsttafel/ Daging Roedjak, Daging Smoor, Babi Pangang, kipfilet met kerriesaus, Indische groenten, sambalboontjes, nootjes, gebakken banaan
Chinees-Indische Rijsttafel
4 gangen – minimaal 4 pers.
38,00
1. Gang Sa La Niu / Gebakken ossenhaas met verse aardbeiensaus
2. Gang Suan La Tuang / Traditioneel zuur-pikant gebonden Szechuan soep
3. Gang Zhen Sang Kwak / Gestoomde tongfilet in sojasaus met gember
4. Gang Chinees-Indische Rijsttafel / Geflambeerde Teppan varkenshaas, Babi Pangang, Fu Yung Hai, Daging Roedjak, Daging Smoor, Kipfilet met kerriesaus
Chinese Rijsttafel C
4 gangen – minimaal 2 pers.
35,00
1. Gang Soep naar keuze
2. Gang Chinese Pangsit Goreng
3. Gang Krokant vleespateitje met zoete saus
4. Gang Sa La Niu / Gebakken ossenhaas met verse aardbeiensaus
5. Gang Tjap Tjoy
6. Gang Babi Pangang
7. Gang Kip met kerriesaus
Chinese Rijsttafel D
5 gangen – minimaal 2 pers.
36,00
1. Gang Soep naar keuze
2. Gang Kipfilet / Krokant gebakken kipfilet met zoetzure saus
3. Gang Saté / Rundersaté met zwarte peper in ketjap saus
4. Gang Gebakken Chinese garnalen
5. Gang Chau Pah / Gesneden varkenshaas in zoete saus
6. Gang Kon Pao Kai / Kipfilet met cashewnoten en groenten in pittige Szechuan saus
Nian Hao Rijsttafel
5 gangen – minimaal 4 pers.
46,50
1. Gang Suan Rong Ha / King garnalen met paprika, uitjes, pijnboompitjes en knoflook
2. Gang “Nian Hao” soep / Rijkgevulde gebonden soep met garnalen, kip en krab
3. Gang Sang Kwark / Licht gegrilde tongfilet met garnaal in mild-pittig, zoetzure saus
4. Gang Tai Chi / Gestoomde Sint Jakobsschelp in sojasaus met knoflook, gember
5. Gang Teppan Nao Yuk / Geflambeerde runderhaas in pittige zwarte bonensaus
6. Gang Xiang Su Ya / Pekingeendfilet met een krokante laagje en zoetzure saus
7. Gang Kon Pao Kai / Kipfilet met cashews en groenten in pittige Szechuan saus
Kreeften Menu
gangen – minimaal 2 pers.
57,50
1. Gang Mian Bao Xia / Krokant gebakken garnalen met een zoetzuur-pittige saus
2. Gang Yu Tang / Gebonden vissoep met verschillende visfilets
3. Gang Tai Chi / Gestoomde Sint Jakobsschelp in sojasaus met knoflook en gember
4. Gang Long Ha / Verse kreeft in Cantonese stijl
5. Gang Yu Pin / Licht gegrilde tongfilet met een mild-pittige avocadosaus
Canton Menu
5 gangen – minimaal 2 pers.
46,50
1. Gang Cheung Fan Kok / Gestoomde rijstflensje gevuld met vlees met een mild-zoete saus
2. Gang “Nian Hao” soep / Rijkgevulde gebonden soep met garnalen, kip en krab
3. Gang Kin Sin Ha / King gamba’s gevuld met kip in zwarte-bonenesaus
4. Gang Xiang Su Ya / Krokante pekingeendfilet met een zoetzure saus
5. Gang Kon Pao Niu Rou / Runderhaas met cashewnoten en groenten in pittige Szechaun saus
Shang Hai Menu
5 gangen – minimaal 2 pers.
46,50
1. Gang Zheng Ha Kau / Traditioneel gestoomde garnalenpasteitje met een mild-zoete saus
2. Gang Rou Tang / Gebonden soep met varkensvlees op Oosterse wijze
3. Gang Hong Gua Yu Pa / Gebakken kabeljauwfilet met huisgemaakte tomatenpuree
4. Gang Hong Jiu Ya / Gebakken eendenborst met Chinese rijstwijn saus
5. Gang Jiang Pao Niu Rou / Pittige runderhaas met verschillende verse kruiden
Hai Sin Menu
5 gangen – minimaal 2 pers.
46,50
1. Gang Yu Tang / Gebonden vissoep met verschillende visfilets
2. Gang Tai Chi / Gestoomde Sint Jakobsschelp in sojasaus met knoflook, gember
3. Gang Tang Chu Yu Pin / Licht gegrilde tongfilet met ananas in tomatenpuree
4. Gang Chiu Yim Ha / Mild-pittig gebakken gamba’s met verse peper
5. Gang Hon Yu / Mild-pittig gebakken gamba’s met verse peper
Canton Menu
5 gangen – minimaal 2 pers.
46,50
1. Gang Cheung Fan Kok / Gestoomde rijstflensje gevuld met vlees met een mild-zoete saus
2. Gang “Nian Hao” soep / Rijkgevulde gebonden soep met garnalen, kip en krab
3. Gang Kin Sin Ha / King gamba’s gevuld met kip in zwarte-bonenesaus
4. Gang Xiang Su Ya / Krokante pekingeendfilet met een zoetzure saus
5. Gang Kon Pao Niu Rou / Runderhaas met cashewnoten en groenten in pittige Szechaun saus
Szechuan Menu
5 gangen – minimaal 2 pers.
46,50
1. Gang Ya Tuan / Pekingeendfilet met bosui, komkommer in een flensje met Hoi-Sin saus
2. Gang Suan La Tuang / Traditioneel zuur-pikant gebonden Szechuan soep
3. Gang Tang Chu Yu Pin / Licht gegrilde tongfilet met ananas in tomatenpuree
4. Gang Yam Pa / Mild-pittige lamskoteletten met verschillende verse kruiden
5. Gang Kon Pao Ha / Garnalen met cashewnoten en groenten in pittige Szechaun saus
Coupe meloen
Halve meloen gevuld met roomijs en slagroom
3,50
Betuwe Aardbeien
Roomijs met verse aardbeien en slagroom
4,20
Coupe Lychees
Roomijs met lychees en slagroom
3,50
Banana Royal
Roomijs met banaan, chocoladesaus en slagroom
4,20
Dame Blanche
Vanilleroomijs met warme chocoladesaus en slagroom
4,50
Coupe Noisette
Walnotenroomijs met stukjes noten en slagroom
4,80
Sorbet Classic
Roomijs met vruchtjes, aardbeiensaus en slagroom
5,80
Sorbet Likeur
Roomijs met likeur en slagroom
6,00
Sorbet Advocaat
Roomijs met eierlikeur en slagroom
6,00
Grand Desssert
Speciaal dessert met een glas dessertwijn
12,50
Verse Vruchten
6,90
Kinderijsje
3,50
Fruitcocktail
3,90
Ananas met slagroom
3,80
Lychees met slagroom
4,80
Gekonfijte gember met slagroom
3,80

De bewerkingsstatus van de menukaart van Nian Hao Restaurant Goes is 03.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.