Tapasbar Segundo

Meer informatie

Schuttershof 32
4461 DZ Goes


Menukaart van Tapasbar Segundo

Laatst bijgewerkt op 08.04.2025
Klassiek gesorteerd
Pan y condimentos
Brood met smeersels.
Manchego en aceite de oliva
Schapenkaas uit de la Mancha in kruidenolie.
Carpaccio de ternera con mayonesa de trufa
Rundercarpaccio met parmezaanse kaas, pijnboompitjes, kappertjes en truffelmayonaise.
Atun en rodajas finas
Dun gesneden tonijn met zeewier, sesamzaad en balsamico.
Carpaccio de remolacha con Grana Padano
Carpaccio van rode biet met Grana Padano.
Ensalada Caprese
Salade met tomaat, mozzarella, olijfolie en basilicum.
Sopa de tomate
Kopje tomatensoep.
Sopa de pescado
Kopje vissoep.
Sopa de cebolla
Kopje uiensoep.
Zarzuela
Spaans vispotje met kabeljauw, garnalen en mosselen in licht pikante saus.
Langostine tigre negro de la plaza
Op de plaat gebakken black tiger garnalen.
Frito en aceite de ajo picante langostinos del horno.
In pikante knoflook olie gebakken gamba's uit de oven.
Filete de lubina al horno antiboise
Gebakken zeebaarsfilet antiboise.
Tortilla de camarones fritos
Gebakken garnalen tortilla's met Aioli
Solomillo con crema di Balsamico
Kogelbiefstukje met Balsamico creme.
Albóndigas en salsa de tomate y ajo.
Gehaktballetjes in knoflook tomatensaus.
Queso de cabra con tocino y tomillo de miel
Gebakken geitenkaas met spek, honing en walnoot.
Filete de pollo con pesto, queso brie y tocino.
Kipfilet met pesto, brie en spek.
Capelli di fungi ripieni
Champignons gevuld met ham en parmezaanse kaas.
Pimientos Fritos
Gefrituurde paprika met zeezout en pijnboompitjes.
Camembert con mermelada de Jalapeño y albaricoque
Camembert uit de oven met Jalapeñopeper en abrikozenmarmelade.
Queso de cabra con miel
Geitenkaas met honing en appelsalsa.
Datiles
Dadels met geroosterde amandelen en honing.
Patatas bravas
Kruidige aardappelpartjes.
Tapas speciaal voor kinderen
Stukjes frikandel
Krokante kipnuggets
Portie bitterballen
Malse Spareribs
Kipkluifjes
Gehaktballetjes In tomatensaus.
Knapperige frietjes
Met mayonaise.
Los Postres de Segundo
Crème Catalana
Vanillepudding met een laagje caramel.
Tiramisu
Italiaans dessert met o.a. cacao, mascarpone, koffie en amandellikeur.
Churros rodado en azucar canela
Churros gewenteld in kaneelsuiker.
Dos sorpresas con crema batida
Twee bolletjes verrassingsijs met slagroom.
Tarta de queso
Cheesecake met bosvruchtensaus.
Pastéis de Nata
Portugees bladerdeeg gebakje met room.
Panna cotta
Klassiek Italiaans dessert met caramelsaus en amaretto koekjes.
Mousse de chocolate
Chocolademousse met witte chocolade stukjes.
Dame Blanca
Klassieke Dame Blanche

De bewerkingsstatus van de menukaart van Tapasbar Segundo is 08.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.