De Eetkamer

Meer informatie

Tilburgseweg 34
5051 AH Goirle


Menukaart van De Eetkamer

Laatst bijgewerkt op 07.04.2025
Klassiek gesorteerd
MENU VAN DE CHEF DRIE GANGEN
45,00
MENU VAN DE CHEF VIER GANGEN
55,00
Tarte tatin van peer, blauwschimmelkaas, walnoot en een salade met mosterd-vinaigrette
17,50
Sissende garnalen
15,00
Rundercarpaccio met pijnboompitjes, rucola en Parmezaanse kaas
17,50
Romige aspergesoep met gehaktballetjes, stukjes asperges en blokjes ham
10,00
Oosters voorgerecht met oa; gerookte zalm met nori, oester, tonijn met yakitori en gemarineerde rettich
20,00
Bretonse vissoep met vis, schelpjes, toast en rouille
16,50
Gerookte eendenborstfilet, ganzenlever, roodlof, bloedsinaasappel en een hazelnootdressing
22,50
Tonijn op krokant filodeeg met teriyakisaus, zoetzure gember, wasabimayonaise en sesamzaadjes
17,50
Kroketjes van Hollandse garnalen met mosterdmayonaise
18,50
Sirloin steak van het kalf, groene asperges, gnochi gevuld met kaas en een saus van tomaat en basilicum
32,50
Rogvleugel met asperges, lamsoren en aspergevelouté
34,50
Gegrilde runderentrecôte met rode portsaus
38,50
Kabeljauwfilet met gamba’s en spaghetti all`Arrabiata (pikante tomatensaus)
32,50
Asperges met ham, ei, krieltjes en botersaus
24,50
Spaghetti met gebakken paddenstoelen, rucola, gepocheerd eitje en Parmezaanse kaas
23,50
Tournedos (175 gram) met pepersaus
39,50
Coquelette (frans haantje) met pappardelle, kastanjechampignons, Parmezaanse kaas en mosterd-dragonsaus
28,50
Steak Tartaar (RAUW) met truffelmayonaise, gepocheerd eitje en zoetzure groentjes
22,50
Asperges met gerookte zalm, ei, krieltjes en botersaus
32,00
Friet met huisgemaakte mayonaise
4,50 klein
5,50 groot
Salade van het seizoen
4,50
Vanilleparfait met warme kersen en slagroom
13,50
Creme Brulee met een vleugje Galliano likeur
11,00
Whiskeykaramel met vanilleijs, koffiesaus, vanilleschuim en gesuikerde amandelen
11,00
Tarte Tatin van appel met vanilleijs en saus Anglaise (bereidingstijd 15 minuten)
14,50
Friandises: 3 kleine zoetigheden voor bij de koffie (excl. koffie)
11,00
Dame Blanche
9,50
Kaasproeverij vijf verschillende kazen van Fred
15,00
Espresso martini; combinatie van de 42 Below Vodka, koffie en koffielikeur
12,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van De Eetkamer is 07.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.