Tres Tapasbar Gorinchem

Meer informatie

Eind 16-18
4201 CR Gorinchem


Menukaart van Tres Tapasbar Gorinchem

Laatst bijgewerkt op 04.04.2025
Klassiek gesorteerd
BROODMANDJE
Versgebakken breekbrood, geserveerd met romige aioli, pesto-mayonaise en een frisse crème fraîche-chili dip
TR3S CARPACCIO
Dun gesneden rundvlees, Parmezaanse kaas, pitten melange, rucola en een vleugje truffelmayonaise
BEEF TATAKI
Kort geschroeid en dungesneden rundvlees, geserveerd met een frisse ponzu-dressing
PINCHO’S CARPACCIO
Pincho’s met smaakvolle carpaccio tartaar, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
PINCHO’S BRUSCHETTA
Pincho’s met tomaat, ui, fris kruidige basilicum en balsamico glaze
PINCHO’S TONIJNSALADE
Pincho’s met een romige tonijnsalade, heerlijk smeuïg en vol van smaak
MELOEN MET HAM
Dungesneden serranoham, cantaloupe en galiameloen
GRIEKSE SALADE
Griekse stijl salade met feta, zwarte olijven, cherrytomaatjes, komkommer en rode ui, op smaak gebracht met balsamico glaze
CALIFORNIA CRUSHI
Gefrituurde sushi met surimi, Japanse omelet, en wasabi, een originele twist op traditionele sushi
GARNALENCOCKTAIL
Klassieke Noorse garnalencocktail met tomaten bruschetta, little gem en groene kruiden
STEAK TARTAAR
Mals rundvlees verrijkt met kappertjes, romige aioli, knapperige brioche en een gekookt ei
SANTORINI SPREAD
Romige, Griekse dip met kruiden olijfolie en knapperige pita
CEASAR SALADE
Romaine sla met malse kip, krokante croutons en geraspte Parmezaanse kaas, gekookt ei, knapperige spekjes, geserveerd met een romige Caesar-dressing
CRUNCHY SALMON TARTARE
Fijngesneden zalmtartaar met een krokant dumpling vel, wakame, wasabi crumble en een Japanse sesamdressing
VIETNAMESE LOEMPIA
Vegetarische loempia, geïnspireerd door de Vietnamese keuken met chili-saus
RATATOUILLE
Traditionele Provençaalse groentestoof met tomaat, aubergine, courgette, paprika en ui in kruiden uit de Provence, geserveerd met versgebakken brood
CATALAANSE TOMATENSOEP
Authentiek Catalaans recept vol pure en rijke smaken
COQUILLE AGLIO OLIO
Gebakken coquille, geserveerd in de schelp met geurige knoflookolie en verfijnde kruiden
NACHO’S
Kruidige tortillachips overgoten met gesmolten cheddar, tomatensalsa en crème fraîche
BIEFSTUK BALI
Malse biefstuk met een sambal-jus, geserveerd met wit brood
KNOFLOOKCHAMPIGNONS
Ovengebakken champignons met zwarte olijven, tomaat en kruidenboter, gegratineerd met Parmezaanse kaas
KIMCHI PANCAKE
Koreaanse hartige pannenkoek met zoetzure spitskool, piri piri mayo en verfrissende cress
FRIETJE MAYO
Krokante Franse frieten geserveerd met romige mayonaise
VERSE ASPERGESOEP
Romige aspergesoep met verse aspergestukjes, knapperige spekjes, fijngehakt gekookt ei en peterselie – een tijdloze klassieker
GAMBA PIL PIL
Gepelde gamba’s bereid met olijfolie, knoflook, rode peper en knapperig brood
PHILLY CHEESE STEAK
Een malse biefstuk, dun gesneden, geserveerd op een zacht briochebroodje, verrijkt met gekarameliseerde rode ui en een romige laag gesmolten kaas
CRISPY SHRIMPS
Gefrituurde garnalen met citroen en Piri Piri mayonaise
ZALMFILET
Zacht gegaarde zalm uit de oven, geserveerd met een romige doperwtencrème, gepofte cherrytomaten, een frisse citroenmayonaise en knapperige groene kruiden
KOREAN FRIED CHICKEN
Tempura kip, geserveerd met friszoetzure spitskool, pinda en sesam
USA- BURGER
Rundvleesburger op een zachte brioche bun, belegd met cheddar, frisse sla, augurk en BBQ-saus
TAGLIATELLE DEL MARE
Tagliatelle met gebakken witvis in een romige tomatensaus, geserveerd met Parmezaanse kaas en verse rucola
SWEET POTATO FRIES
Krokante zoete-aardappelfrietjes, geserveerd met romige truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
OMA’S GEHAKTBAL
Smaakvolle gehaktbal in een rijke, huisgemaakte jus, geserveerd met aardappelpuree en groene kruiden
GEITENKAAS
Ovengebakken geitenkaas met spek, sesam en honing
KIPSATÉ
Kipspies geserveerd met nasi, kroepoek, atjar en gebakken uitjes
ALBONDIGAS
Gekruide gehaktballetjes in tomatensaus, afgewerkt met verse peterselie en knapperige groene kruiden
FRIETJE RENDANG
Krokante frieten belegd met langzaam gegaarde runderrendang en verse peterselie
SPARERIBS
Zachtgegaard, gelakt met BBQ-saus en afgegarneerd met bosui en sesam
PINCHO CHORIZO KROKET
Pinchos met een knapperige chorizo-kroket, geserveerd met een romige aioli
CHICKEN TERIYAKI
Malse kippendij met wokgroenten, basmatirijst en teriyaki
CRUNCHY MOSSELEN
Goudbruine mosselen geserveerd met frisse remouladesaus
TR3S SCHNITZEL
Knapperige schnitzel geserveerd met frisse
GYOZA
Gestoomde kipdumpling met lente ui, sesam en teriyaki saus
KAASKROKETJES
Kaaskroketjes gevuld met smeuïge kaas en een vleugje rucola
CHEF’S SPECIAL
Elke maand ontdekken we de smaken van een ander land. Laat je verrassen door de chef. Vraag je gastheer/-vrouw naar het land van deze maand!
CAKEBESLAG
Een combinatie van cookie dough, lange vingers en chocopops
TR3S APPEL CRUMBLE
Warme appel met een krokante crumble, romige custard en een laagje gebrande rietsuiker
MONCHOU
Luchtig roomkaasdessert met Bastogne crumble en kersen als topping
HAZELNOOT TIRAMISU
Klassieke tiramisu met een zijdezachte mascarponecrème en een verfijnde hazelnoottwist
SORBET
Verse fruitsalade met mangosorbet en aardbeiensaus
BAKLAVA
Knapperige laagjes filodeeg met een vulling van honing, noten een vleugje kaneel, geserveerd met romig vanille-ijs
CRÈME BRÛLÉE
Klassieke crème brûlée met een hint van kaneel en gebrande rietsuiker
CHURROS
Een traditioneel Spaans gerecht van goudbruin gebakken deeg, bestrooid met kaneelsuiker, caramel en poedersuiker
LAVA CAKE
Zachte cake met een verrassend vloeibare chocoladekern, onweerstaanbaar genieten
DUBAI DESSERT
De TikTok trend met rijke chocolade, pistache en krokante kadayif vanille roomijs, chocoladesaus en pindacrumble
FROZEN CHOCOLATE CHIP
Cookie dough gevuld met romig vanille-ijs, omhuld met knapperige chocoladekoekjeskruimels en gouden siroop

De bewerkingsstatus van de menukaart van Tres Tapasbar Gorinchem is 04.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.