Betty Blue kookatelier

Meer informatie

Lange Dwarsstraat 19
2801 EH Gouda


Menukaart van Betty Blue kookatelier

Laatst bijgewerkt op 02.04.2025
Klassiek gesorteerd
Tartaar van wilde zeebaars
met beurre noisette, dragon en pistachenootjes
13,00
Steak Tartaar van rund uit het Groene Hart
met mayonaise van piment d’esplette
12,50
Salade
met warmgerookte zalm, linzen en groene asperge
11,00
Burrata
met bloedsinaasappel, korianderzaad en lavendelolie*
10,00
Burrata
met rode biet, grapefruit, pistache en rozenblaadjes*
10,00
Oesterzwam van de Big Green Egg
met witte bonen crème en frisse salade*
11,50
Risotto
met groene asperge, munt en citroen
10,00
Buikspek van een duurzaam landvarkentje
uit het Groene Hart, 16 uur gegaard
13,50
Kalfswang
met roergebakken rucola en eigen jus
14,50
IJskoud zomerfruit
met gekarameliseerde champagne-sabayon
11,00
Venkel van de Big Green Egg
met sinaasappel, zeekraal en burrata
15,00
Licht gerookte tonijn tartaar,
geserveerd onder een rookstolp
17,50
Gepekelde coquilles
met karnemelkdressing, kruidenolie en kruidenmayonaise
17,50
Risotto
met paddenstoelen, tijm en pancetta (supplement truffel € 2,50)
15,00
Kwartelborstjes
met walnotensalsa, miso en granaatappelpitjes
18,50
MRIJ - rund van de Big Green Egg
met zwarte knoflookjus
20,00
Heilbot
met gebakken witte asperges en morillesaus
20,00
Madeleine
met sinaasappel, witte chocolade en zwarte olijf
14,00
Glaasjes gevuld
met de mooiste smaken van het seizoen (vanaf 25 stuks)
3,75
Boekweitblini’s
met kleurrijk & smaakvol beleg (vanaf 25 stuks)
2,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Betty Blue kookatelier is 02.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.