met beurre noisette, dragon en pistachenootjes
met mayonaise van piment d’esplette
met warmgerookte #zalm, linzen en groene asperge
met bloedsinaasappel, korianderzaad en lavendelolie*
met rode biet, grapefruit, pistache en rozenblaadjes*
met witte bonen crème en frisse salade*
met groene asperge, munt en citroen
uit het Groene Hart, 16 uur gegaard
met roergebakken rucola en eigen jus
met gekarameliseerde champagne-sabayon
met sinaasappel, zeekraal en burrata
geserveerd onder een rookstolp
met karnemelkdressing, kruidenolie en kruidenmayonaise
met paddenstoelen, tijm en pancetta (supplement truffel € 2,50)
met walnotensalsa, miso en granaatappelpitjes
met zwarte knoflookjus
met gebakken witte asperges en morillesaus
met sinaasappel, witte chocolade en zwarte olijf
met de mooiste smaken van het seizoen (vanaf 25 stuks)
met kleurrijk & smaakvol beleg (vanaf 25 stuks)
Vielen Dank, dass Du speisekarte.de nutzt!
Wir wünschen Dir viel Spaß bei Deinem nächsten Restaurant Besuch.
Du hast Verbesserungsvorschläge oder hast fehlerhafte Informationen gefunden? Wir freuen uns über Dein Feedback!