Restaurant Bij Ons

Meer informatie

Koster Gijzensteeg 5
2801 JV Gouda


Menukaart van Restaurant Bij Ons

Laatst bijgewerkt op 03.04.2025
Klassiek gesorteerd
BROOD
Brood van Carl Siegert met lente-ui en knoflookboter en olijventapenade.
7,95
GEITENKAAS
Trio van geitenkaas; makarons met geitenkaasmousse, salade met gesuikerde walnoten en sikkepit, en een kroketje van geitenkaas.
11,75
ZALM
Huisgerookte zalm met Jalapeño-limoenhummus, hangop, en sojabonen.
13,95
TONIJN
Sashimi van tonijn met zoetzuur van komkommer, en wasabi-mayonaise.
15,75
HOEN
Scharrelhoenderfilet gevuld met een Thaise curry- garnalenmousse met glasnoedels en een Thaise dressing.
13,95
VARKEN
Sous vide gegaarde varkens procureur met appelgel, radijs, gemarineerde sugarsnaps en savora mosterd.
13,95
LAM
Rillette van lamsbout met groene asperges, gekonfijte rode ui, land Cres en harissa mayonaise.
14,50
RUND
Steak tartaar met gepekelde eidooier, cornichons, gefrituurde kappertjes, en aardappel espume.
14,50
DOPERWTEN
Romige soep van doperwten met chorizo en flatbread.
8,75
VOORGERECHT ‘BIJ ONS’
Proeverij van alle voorgerechten op één bord geserveerd.
27,00
VEGETARISCHE PROEVERIJ
Clafoutis van prei en madras curry, doperwten cake, roti empanada, en ravioli met ricotta en spinazie.
20,75

vegetarisch vegetarisch

RISOTTO
Risotto met peulvruchten, sojabonen, paprika, bosui en Parmezaanse kaas.
19,95
CATCH OF THE DAY
Dagelijks wisselende seizoensvis. Dagprijs
SPEENVARKEN
Gegrilde speenvarken kotelet met honing-saffraan saus.
23,50
MAISHOEN
Maïshoen filet met parmaham, salie en een Madeirasaus.
23,50
LAM
Gegrilde lams rump met een lam-munt saus.
24,50
KALF
Gegrilde kalf entrecote met schuimige bearnaisesaus.
24,50
RUND
Ierse Diamanthaas met een rode wijnsaus.
23,50
SURF N' TURF
Roer gebakken ossenhaas met grote garnalen en kreeftensaus.
26,50
KAAS
Internationale kazen met een huisgemaakte chutney.
14,50
CHOCOLADE
‘Death by chocolate’ Marquise au chocolat, witte chocolade baileys mousse,chocolade-ijs en chocoladesaus.
10,25
CHEESECAKE
Citrus cheesecake met rabarbercompote en kwark-sinaasappel roomijs.
9,50
PINA COLADE
Panna cotta van kokos met ananas en rum-rozijn roomijs.
9,50
APPEL
Bread-and-Butter pudding met appeltaartvulling en een bourbon vanille roomijs.
9,50
DESSERT ‘BIJ ONS’
Proeverij van onze zoete desserts.
11,50
KOFFIE COMPLETE
Koffie of thee met koekjes en bonbons.
7,95

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Bij Ons is 03.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.