Chaplin's

Meer informatie

Jeruzalemstraat 2
2801 JE Gouda


Menukaart van Chaplin's

Laatst bijgewerkt op 04.04.2025
Klassiek gesorteerd
Filet de boeuf (Ossenhaas)
Tartaar van ossenhaas op een bedje van groene asperges, krul van Parmezaanse kaas en een kwarteleitje, begeleid met een saus van kerrie, gember en een vleugje sherry
16,50
Veau (Kalf)
Gebraiseerde kalfswang op een bedje van crème van pastinaak Met een saus van specerijen en rode wijn
18,50
Caille (Kwartel)
Gebraden kwartel op een bedje van hete bliksem met een jus van Calvados
18,50
Coquilles
Geroosterde coquilles op een bedje van knolselderij, speklinten,beurre blanc saus en hazelnoten
18,50
Salmon (Zalm)
Bonbon van gerookte zalm gevuld met rivierkreeftjes, crème fraiche, limoen en kruiden
16,50
Fromage (Fenegriek kaas)
Spiegeltje van rode biet, aubergine, krullen van Floortje fenegriek, rucola, balsamico, kruiden en watermeloen
14,50
Huitres (Oesters)
Per stuk
4,25
22,50 Per 6 stuks
Soupe á la moutarde (Mosterdsoep)
Mosterdsoep met room, bosui en kerrie
8,25
Soupe a la citrouille (Pompoensoep)
Romige soep van pompoen met rivierkreeftjes
8,25
Tournedos / eendenlever (extra € 9,50)
Gebakken tournedos begeleid met een roomsaus en gebakken paddenstoelen
32,50
Veau (Kalf)
Kalfsbiefstuk met salie in een jasje van Ardennenham, met een saus van rode port
32,50
Cerf (Hert)
Gebraden hertenrugfilet, begeleid met een saus van wild en een vleugje port met vanille
32,50
Filet de lievre (Hazenrugfilet)
Gebakken hazenrugfilet met wildsaus en een spoortje chocolade
32,50
Sanglier (Zwijn)
Wild zwijn rugfilet met een wildsaus, rode wijn en cranberries
29,50
Faisan (Fazant)
Gebraden fazantfilet omwikkelt met buikspek, zuurkool, eigen jus en een vleugje rozemarijn
28,50
Filet de sébaste (Roodbaarsfilet)
Gebakken roodbaarsfilet met een krachtige saus van schelpdieren
28,50
Sole de mer (Zeetong, ±500gr)
In roomboter gebakken tong Dagprijs
Lasagne van diverse groenten, geroosterde tofu, Gorgonzola ee een saus van specerijen en kruiden
26,50

vegetarisch vegetarisch

Crème brûlée
Crème brûlée met vanilleroom en karamelijs
9,50
Crêpe Suzette
Flensjes gevuld met vanille-ijs, warme sinaasappelsaus en Grand Marnier
9,50
Chaplin’s grand transmission saveur
Diverse lekkernijen samengesteld van onze kaart
14,50
Tarte aux poire (Perentaart)
Peren-amandeltaart overgoten met vanillesaus, witte chocolade-mousse en strawberry-cheesecakeijs
10,50
Plateau de fromages
Diverse soorten kaas, geserveerd met een glaasje port en dadelbrood
14,50
Koffie/thee compleet
Koffie of thee met diverse lekkernijen
7,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Chaplin's is 04.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.