Tartaar van ossenhaas op een bedje van groene asperges, krul van Parmezaanse kaas en een kwarteleitje, begeleid met een saus van #kerrie, gember en een vleugje sherry
Gebraiseerde kalfswang op een bedje van crème van pastinaak Met een saus van specerijen en rode wijn
Tartaar van ossenhaas op een bedje van groene asperges, krul van Parmezaanse kaas en een kwarteleitje, begeleid met een saus van #kerrie, gember en een vleugje sherry
Gebraiseerde kalfswang op een bedje van crème van pastinaak Met een saus van specerijen en rode wijn
Geroosterde coquilles op een bedje van knolselderij, speklinten,beurre blanc saus en hazelnoten
Spiegeltje van rode biet, aubergine, krullen van Floortje fenegriek, rucola, balsamico, kruiden en watermeloen
Gebakken tournedos begeleid met een roomsaus en gebakken paddenstoelen
Gebraden hertenrugfilet, begeleid met een saus van wild en een vleugje port met vanille
Gebakken hazenrugfilet met wildsaus en een spoortje chocolade
Gebraden fazantfilet omwikkelt met buikspek, zuurkool, eigen jus en een vleugje rozemarijn
Gebakken roodbaarsfilet met een krachtige saus van schelpdieren
In roomboter gebakken #tong Dagprijs
Peren-amandeltaart overgoten met vanillesaus, witte chocolade-mousse en strawberry-cheesecakeijs
Vielen Dank, dass Du speisekarte.de nutzt!
Wir wünschen Dir viel Spaß bei Deinem nächsten Restaurant Besuch.
Du hast Verbesserungsvorschläge oder hast fehlerhafte Informationen gefunden? Wir freuen uns über Dein Feedback!