Lekker Puh

Meer informatie

Heereweg 254
1873 GE Groet


Menukaart van Lekker Puh

Laatst bijgewerkt op 07.04.2025
Klassiek gesorteerd
STOKBROOD MET KRUIDENBOTER
4,50
BREEKBROOD
breekbrood met kruidenboter, olijventapenade en alliolie.
7,50
GARNALENKROKETJES
5 stuks van echte hollandse garnaaltjes.
8,50
CHARCUTERIE
plankje met truffelsalami, parmaham en olijfjes.
9,50
VITELLO TONATO
dungesneden kalfslende met tonijnmayonaise.
13,50
PROSCIUTTO DI PARMA
gedroogde ham uit Parma met bruschetta, rucola, olijven en gedroogde tomaatjes.
13,50
CARPACCIO
van het rund, met oude reijpenaer, basilicumdressing en pijnboompitjes….”toppertje“.
14,50
STEAK TARTARE
Bistroklassiekertje, met truffelmayo en chips van oude kaas.
14,50
PROEVERIJTJE
van alles wat, scala aan mondvermaakjes.
15,50
HOLLANDSE GARNAALTJES
verse garnaaltjes met whisky-cocktailsaus, gewoon goed!
15,50
VIS DRIELUIK
gerookte zalm, paling en Hollandse garnalen.
15,50
PALING & CO
Langedijker gerookte paling, rode biet en mierikswortelroom.
15,50
ZALIGE ZALM
Noorse gerookte zalm, dille-yoghurt, wakame en erwtencreme.
15,50
PUH’S PRESTIGE PROEVERIJTJE XXL (VOOR MINIMAAL 2 PERSONEN)
17,50
(met salade en patat)
SATÉ VAN DE HAAS
250 gram, met milde pindasaus en kroepoek.
20,50
BOURGONDISCHE SCHNITZEL
klassiekertje, grote gepaneerde varkensschnitzel met gebakken ui en champignons.
20,50
MEGA SPARERIBS
kluiven maar, beestachtig lekker, met knoflookmayonaise.
20,50
FINGERFOOD SUPREME
vette vingers; spareribs, chickenwings, gamba’s en uienringen.
23,50
LENDEBIEFSTUK
met gebakken champignonnetjes.
24,50
DUBBELE LENDEBIEFSTUK
400 gram, succes!
30,50
VARKENSHAASJE
héééééél erg origineel, met champignon-roomsaus.
24,50
VURIG VARKENTJE
pikant gemarineerd varkenshaasje op boontjes en taugé, oh lala!
24,50
POLLO CORLEONE
kipfilet in parmaham met pesto-tomatensaus en pasta.
23,50
BLACK ANGUS RUNDER RIB-EYE
350 gram met kruidenboter.
31,50
NIEUW-ZEELANDSE LAMSRACKS
absolute aanrader, boterzachte lamskoteletjes met rode wijnsaus.
29,50
TOURNEDOS STROGANOFF
bijzonder malse Ierse haasbiefstuk, klassiekertje.
30,50
TOURNEDOS JEAN-JACQUES
tongstrelend, met zachte roquefortsaus.
30,50
SURF AND TURF
haasbiefstuk & gamba’s, good vibrations!
33,50
PEPPERSTEAK
dik gepeperde lendebiefstuk, pffff! wel drinken blijven!
24,50
PEPPERSTEAK XXL
dezelfde als hierboven, maar dan dus 2 x zo groot!
30,50
HOLLANDSE KALFS RIB-EYE
boterzacht Hollands vlees, met rode wijnsaus.
26,50
VLEESKWARTET
voor als je geen keuze kunt maken, varkenshaas, ossehaas, kipfilet en kalfsmedaillon.
27,50
LAMSBOUT
bourgondisch eten, met honing-rozemarijnjus en selderijcreme.
24,50
OLLEKE BOLLEKE
kroketje, frikadel of kipnuggets met patatjes en appelmoes.
9,50
BEREND BOTJE
sparerib met patatjes en appelmoes.
12,50
OUDHOLLANDSE MOSTERDSOEP
zoals oma ‘m altijd maakte, met katenspek en stukjes aardappel.
8,50
ITALIAANSE TOMATENSOEP
van pommodori’s gedraaide soep, met een likje basilicumroom.
7,50
LANGEDIJKER PALING-MOSTERDSOEP
bouillabaisse, maar dan op z'n West-Fries.
9,50
FRANSE UIENSOEP
om van te janken zo lekker, een begrip in de regio.
8,50
GEBAKKEN CHAMPIGNONS
met knoflook en verse kruiden gegratineerd met oude kaas.
11,50
GAMBA LA BAMBA
gamba's in knoflookolie TOP!
14,50
SPICY CHICKENWINGS
gefrituurde vleugeltjes met pikante saus.
10,50
COQUILLES ST. JACQUES
sint Jakobsvlees, met beurre blanc en krokantje van parmaham.
14,50
(Alle salades zijn standaard met verschillende slasoorten, tomaat en komkommer)
VEGA
walnoten, pijnboompitjes, haricots-verts rode biet en appel.
10,50
‘LEKKER PUH’
spek, brie, kip en basilicum.
12,50
DU CHEF
lauwwarme geitenkaas, lams-ham en honing.
12,50
SURF & TURF
carpaccio en gamba’s.
14,50
FISH & CHIPS
coquille, zalm, garnaaltjes, chips van oude kaas.
16,50
(met salade en patat)
SCHOLFILET
2 gebakken filetjes, met remouladesaus.
21,50
GAMBA LA BAMBA
in knoflookolie gebakken gamba’s (extra Gamba’s prijs per stuk 2,50)
26,50
GAMBA CATALANA
gambaspies van de grill, vet lekker, met allioli.
26,50
DREAMTEAM
coquilles en gamba’s.
28,50
RODE ZALM
gebakken filet, met witte botersaus.
24,50
SLIPTONG
behoeft verder geen introductie. En ja, volgens Van Dale met een "P".
26,50
STOOFAAL
langzaam gegaarde paling in het pannetje.
26,50
VEGA
walnoten, pijnboompitjes, haricots-verts appel en rode biet.
17,50
‘LEKKER PUH’
spek, brie, kip en basilicum.
19,50
DU CHEF
lauwwarme geitenkaas, lamsham en honing.
19,50
SURF & TURF
carpaccio en gamba’s.
22,50
FISH & CHIPS
coquille, zalm, garnaaltjes, chips van oude kaas.
25,50
DAME BLANCHE
vanille ijs met chocoladesaus en slagroom, klassiek.
8,50
DICK ADVOCAAT
vanille ijs met advocaat.
8,50
COUPE HIPS
chocolade-, vanille- en kaneel ijs met koffielikeur en walnoten.
9,50
OME JAN
vanille ijs met boerenjongens en advocaat.
9,50
FRIS EN FRUITIG
bavarois van mango en passievrucht met sorbet ijs.
9,50
CINNAMON SWIRL
warme korstdeeg met kaneelsuiker en vanille ijs.
9,50
TIRAMISU PUR SANG
Waarlandse variatie op de klassieker.
9,50
CRÈME BRÛLÉE
luchtige vlavariant met suikerlaagje en een bolletje vanille ijs.
9,50
SCROPINO
zinnenprikkelende shake van limoen en vodka.
9,50
RAKETJE
lekker likken.
1,50
KAAS!!!!!!
Plankje met verschillende kaasjes met vijgen/notenbrood.
13,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Lekker Puh is 07.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.