Restaurant Atelier*

Meer informatie

Markt 9
6271 BD Gulpen


Menukaart van Restaurant Atelier*

Laatst bijgewerkt op 18.04.2025
Klassiek gesorteerd
Geserveerd in 6, 7 & 8 gangen:
135,00 6 gangen
165,00 7 gangen
185,00 8 gangen
1. Gang ZEEBAARS/ Hollandse garnalen / zeewier / Bio ganzenlever
2. Gang TARTAAR & IMPERIAL HERITAGE KAVIAAR / hazelnoot / desem / Umeboshi - 7 gangen -
3. Gang COQUILLE uit Dieppe / vadouvan / kalamansi / paksoi / zuurkool
4. Gang ZEEDUIVEL / scheermes / Nduja / sesam
5. Gang ASPERGE / daslook / miso / kaantjes zwezerik / macadamia
6. Gang LIMBURGS LAM / paling / morielje / aubergine
7. Gang RAUWE VAN STEENBERG / ijs van Bio lever / pruimen / croutons - 8 gangen -
8. Gang RABARBER / thaise basilicum / geitenjoghurt / shiso
bij keuze kaviaar
in 6 gangen, suppl
15,00
bij tarbot als hoofdgerecht , suppl
12,50
bij keuze van kaas ipv dessert, suppl
12,50
Geserveerd in 6, 7 & 8 gangen:
125,00 6 gangen
140,00 7 gangen
160,00 8 gangen
1. Gang CHANTENAY WORTEL / sinasappel / shiso / zuring
2. Gang KROKANTE AUBERGINE / vadouvan / wasabi / Yuzu - 7 gangen -
3. Gang SPITSKOOL RENDANG / kurkuma uitjes / gerookte azijn sabayon / cassave
4. Gang ASPERGE / daslook / miso / kaantjes / macadamia
5. Gang LA RATTE AARDAPPEL / ui / sherry / Sjevroaje kaas
6. Gang AARDPEER / kappertjes / persillade / groene peper
7. Gang KAASASSORTIMENT / nederlands & belgisch - 8 gangen -
8. Gang RABARBER / thaise basilicum / geitenjoghurt / shiso

vegetarisch vegetarisch

LUNCH@ATELIER ( vrijdag & zaterdag)
82,50 3 gangen
97,50 4 gangen
115,00 5 gangen
135,00 6 gangen
1. Gang ZEEBAARS / Hollandse garnaal / zeewier / Bio ganzenlever
2. Gang COQUILLES uit Dieppe / vadouvan / paksoi / kalamansi / zuurkool *
3. Gang ZEEDUIVEL / scheermes / Nduja / sesam*
4. Gang SKREI / asperge / daslook / miso
5. Gang LIMBURGS LAM / paling / morielje / aubergine
6. Gang RABARBER / thaise basilicum / geitenjoghurt / shiso
bij keuze van kaas ipv dessert, suppl
12,50
Langoustine
Massaman curry, pinda en vinaigrette van passiefruit en duindoornbes
45,00
Gebakken BIO ganzenlever
gekonfijte ananas, pecannoten, bundelzwammen en likeur 43
45,00
Tarbot
smeltende bio ganzenlever, artisjok en paddenstoelen
55,00
Anjou duif
schorseneer, rode ui en dadel
55,00
Kaas keuze van plateau
Ons accent ligt op nederlandse en Belgische ambachtelijke kaasmakers, ism Kaasmeester Van Tricht en Kaas Atelier
28,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Atelier* is 18.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.