Restaurant The Dill

Meer informatie

Euverem 52
6271 PK Gulpen


Menukaart van Restaurant The Dill

Laatst bijgewerkt op 25.04.2025
Klassiek gesorteerd
Lunch wordt geserveerd tussen 12.00 en 16.00 uur
geserveerd met brood en boter
TOMATENSOEP
met verse bieslook
8,00
UIENSOEP
met knapperige kaascrouton brood klassiekers geserveerd met wit of bruin brood, geef jouw keuze door
8,50
geserveerd met wit of bruin brood, geef jouw keuze door
CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW RUND
kaasflakes, rucola en truffelmayonaise
11,50
BEEMSTERKAAS
oude kaas, mayonaise, ei en sla
8,50
UITSMIJTER
drie gebakken spiegeleieren met ham en/ of kaas
12,50
KROKETTEN
keuze uit rundvlees- of groentekroketten geserveerd met mosterd
10,50
CROQUE MONSIEUR
met beenham en kaas, gegratineerd met bechamelsaus
10,00
CROQUE TUNA MELT
met tonijn, tomaat en kaas, gegratineerd met bechamelsaus
11,50
CROQUE CAPRESE
met mozzarella, tomaat en pesto, gegratineerd met bechamelsaus
11,00
TOSTI
klassieke tosti met ham, kaas en tomatenchutney
8,50
CHEESEBURGER
rundvleesburger met cheddar, sla, tomatensalsa en rode ui. Geserveerd met friet en mayonaise *Ook als vegetarische 'new meat' burger mogelijk
19,75

vegetarisch vegetarisch

WARME BRIOCHEBOL MET JACKFRUIT
met zoetzure groentjes en gebakken vitjes. Geserveerd met friet en mayonaise
13,50
geserveerd met brood en boter
GEBAKKEN GROTE GARNALEN
gemengde sla, mango, knoflookolie en krokantje van parmezaan
19,00
BURRATA
gemengde sla, gemarineerde tomaat & paprika met balsamicostroop
17,00
CAESAR
romaine sla, krokante kip, ei, kaasflakes en spekjes
18,50
Diner wordt geserveerd vanaf 17.00 vur
BROOD MET DIPS
vers gebakken breekbrood met verschillende dips
6,75
CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW RUND
met kaasflakes, rucola en truffelmayonaise
13,50
UIENSOEP
met knapperige kaascrouton
8,00
TOMATENSOEP
met verse bieslook
7,50
GEBAKKEN GROTE GARNALEN
met mango en zoetzure groentjes
11,00
CARPACCIO VAN KNOLSELDERIJ
met knapperige bloemkool, geroosterde hazelnoten, chutney van appel en ui
10,50
geserveerd met brood en boter
GEBAKKEN GROTE GARNALEN
met gemengde sla, mango, knoflookolie en krokantje van parmezaan
19,00
BURRATA
gemengde sla, gemarineerde tomaat & paprika met balsamicosiroop
17,00
CAESAR
romaine sla, krokante kip, kaasflakes, ei en spekjes
18,50
geserveerd met friet
BIEFSTUK VAN BELGISCH WITBLAUW RUND (170 GR)
gegrild rundvlees, seizoensgroenten en bearnaisesaus
25,00
KIPSATÉ
malse kipfilet met satésaus, atjar en gebakken vitjes
23,00
BOEUF BOURGUIGNON
klassieke Franse stoof met een frisse salade en zoetzure groentjes
23,50
GEGRILDE ZALMFILET
met chimichurri en seizoensgroenten
24,50
STOVERIJ VAN JACKFRUIT
lichtpittig en kruidig, met zoetzure groentjes en basmatirijst
20,50
KABELJAUW UIT DE OVEN
gegratineerd met seizoensgroenten en een kruidencrumble
27,50
LIMBURGS ZOERVLEISJ
stoofgerecht van mals Belgisch Witblauw rundvlees met een frisse salade en zoetzure groentjes
22,50
CHEESEBURGER
rundvleesburger met cheddar, sla, tomatensalsa en rode ui. Geserveerd met friet en mayonaise *Ook als vegetarische 'new meat' burger mogelijk
19,75

vegetarisch vegetarisch

GEGRILDE ZEEBAARSFILET
met grote garnalen, seizoensgroenten en schuimige dragonsaus
24,50
KROKANT GEBAKKEN SCHNITZEL
geserveerd met citroen *met pepersaus of champignonroomsaus + €1,50
21,50
DAME BLANCHE BOMBE
vanille-ijs omhuld met chocolade, met warme chocoladesaus en slagroom
9,00
CRÈME BRÜLÉE
met hazelnootroomijs
9,50
CHEESECAKE
met lemon curd en geroosterde amandelen
7,50
WARM CHOCOLADETAARTJE
met zachte vulling, frambozenijs en meringue
9,00
TARTE TATIN
warm appeltaartje met karamelsaus en vanille-ijs
8,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant The Dill is 25.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.