BastiJan

Meer informatie

Lange Veerstraat 8
2011 DB Haarlem


Menukaart van BastiJan

Laatst bijgewerkt op 06.01.2025
Klassiek gesorteerd
Gebakken Garnalen
op smaak gebracht met rode ui, paprika en knoflook en geserveerd met cocktailsaus.
13,50
Makreel mousse
gerookte makreel, dille, gemarineerde komkommer, tramezzini, viseitjes en wasabi creme.
12,50
Pittige pompoensoep(vega)
rode peper, gember, kokos, koriander olie Profitez de votre repas a BastiJan, bon appetit!
8,50
Gerookte eend
Licht gerookt, zwarte linzen, paddenstoelen en dressing van sinaasappel
13,50
Tartaar (vega)
gerookte wortel, kimchi, gemarineerde Coeur de boeuf tomaat, worcestershire room en pijnboompitten.
12,00
Geitenkaas met fenegriek (vega)
chioggia biet, roodlof, groene appel, druifjes, kaascroutons en vijgendressing
11,50
Rillette van Eend
Langzaam in ganzenvet gegaarde eendenbout met een chutney van rode ui, Cornichon, mangodressing en toast.
13,00
Ribeye
Simentaler rund, groente, roseval aardappels en een saus van sambal
27,50
Chateaubriand – voor 2 personen
roseval aardappels, truffelsaus, groente en gebakken eendenlever.
58,00
Kalfssukade
zacht gegaard met groente, chorizo en een puree van knolselderij
23,00
Parelhoen
scharrel, roseval, groente, beuken zwammetjes en een pittige tomatensaus
23,00
Zeebaars
Witte asperges, saus van daslook en roseval
24,50
Pittige Gamba’s
knoflook, rode peper, kokos, spinazie en pasta.
23,00
Schelvis
puree, dakje van olijven/tomaten tapenade, kokos gember saus en groene asperges
24,00
Pasta
orecchiette, venkel, spinazie, putanesca, pecorino, rucola
18,00

vegetarisch vegetarisch

Gegrilde biet
zoete aardappel, king boleet, boksoi, saus van zoethout
19,00

vegetarisch vegetarisch

4 Gangen verrassingsmenu
Kaas ipv zoet 5 euro supplement. Heeft u een allergie? Meld het ons.
47,00

vegetarisch vegetarisch

Huisgemaakte Panna Cotta
vanille, bosbessen, yoghurt en honing
7,50
Scropino van Limoenijs
Scropino van limoenijs, prosecco en wodka.
7,50
Kaasplankje
4 soorten kaas van Bourgondisch lifestyle met kletzenbrood en compote.
14,50
Boterkoek
met spijs en gember en abrikozen creme
7,50
Chocoladecake
Chocoladecake met een crème van bitterkoekjes en een bolletje chocolade ijs.
8,50
Trifle
slagroom, mascarpone, boeren jongens, bitterkoekjes en chocola.
7,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van BastiJan is 06.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.