Umberto Gastronomia

Meer informatie

Hondegatstraat 15
3841 CG Harderwijk


Menukaart van Umberto Gastronomia

Laatst bijgewerkt op 23.04.2025
Klassiek gesorteerd
Vitello Tonnato
Rosé gebvraden kalfmuis met tonijnmayonaise en kappertjes
3,95
Carpaccio
Dungesneden ossenhaas met Pargmigiano Reggiano en pesto of truffel
3,95
Verse Pastasaus
Vegetarisch, Ragu' of Arrabiata
4,95

vegetarisch vegetarisch

Pasta di Giorno
Wisselende pasta van de dag.
2,40
Arancini Grande
Klassiek Siciliaanse risottoballen. Ragu' of Spinazie-Mozzarella
4,25
Tiramisu
Klassiek of Limoncello. In klein en groot
5,95 piccolo
16,95 grande
Lasagne 'Fatte in Casa'
Klassieke lasagne met ragu', bechamel en Parmigiano Reggiano
9,95 1pers.
18,50 2pers.
Zuppe
Pomodori, Minestra of Finocchio
6,95
Bresaola
Luchtgedroogde en licht gezouten rundvlees.
5,95
Capocollo
De Umbrische variant van de beter bekende 'Coppa'. Gekruid met peper, zout en knoflook.
5,45
Coppiette Piccante
Gedroogd varkensvlees (als Jerky) pikant met venkelzaad
6,50
Guanciale 'David i Salumi'
Umbrisch wangspek van 'blije varkens'. Gekruid met peper, zout en knoflook. Een van de belangrijkste onderdelen van pasta Carbonara.
3,30
Lombetto ‘Suino Monte Peglia’
Gedroogde filet van varkens die vrij rondlopen in een natuurreservaat in Umbrië
4,95
Mortadella 'Bologna DOP'
De grote worst uit Bologna! Bij ons met Pistache en zwarte peper.
3,25
Nduja Calabria
Pittige 'smeerbare' worst met gedroogde pepers uit Calabria. Heerlijk op de pizza!
3,25
Pancetta ' Suino Monte Peglia'
3 maanden gedroogd spek, gekruid met de klassieke Umbrische combinatie van peper, zout en knoflook.
3,75
Pancetta ‘Arrotolata’
De opgerolde variant van de pancetta. Wat zachter van smaak en zonder zwoerd gerijpt
3,65
Porchetta 'Ariccia'
Geroosterd varkensvlees met specerijen. Een echt authentiek gerecht uit Ariccia, bij Lazio.
4,15
Prosciutto 'Nonno Moro' 24mnd
Traditionele gerijpte ham uit Umbrië, maar dan alleen van grote varkens van 180kg gemaakt. De ham rijpt 24 maanden.
7,50
Prosciutto ‘di Norcia’ 18mnd
Heel zacht van smaak uit de plek in Umbrië waar ook de beste slagers worden opgeleid
5,35
Salami 'Cassareccio' David
Grote salami van 'onze' slager uit Umbrië. Klassieke stijl met zwarte peper. Ook lekker op de pizza!
3,15
Salami ‘Al Finocchio’ David
Klassieke salami verrijkt met venkelzaad
3,15
Salame 'Piccante'
Pittige salami uit Umbrië met rode peper
3,50
Salami ‘Pina David
Klassieke stijl salami in de vorm van een dennenappel
3,75
Spianata Piccante
Pittige ovale salami met gedroogde Calabrische pepers
3,45
Sella di San Venanzo 'Suino Monte Peglia'
De Specialiteit van David! Onze salumeria in San Venanzo. Gemaakt van varkenslende met extra zwoerd voor meer smaak!
4,85
Burrata
Wat romiger dan mozzarella door het gebruik van extra room
3,95
Cacio Ciucco 'Sagrantino'
Jonge kaas van koemelk met druivenpulp van Sagrantino druiven van Le Cimate.
4,25
Ciotti 'Tabacco e Rhum'
Geweldig! Geaffineerd met rhum en daarna omwikkeld met tabaksbladeren. 8 maanden gerijpt
6,50
Ciotti 'MilleFiori'
Koemelk kaas geinjecteerd met honing in verpakt in gedroogde alpenbloemen........
6,50
Ciotti 'Cacio di Vicio'
3 maanden gerijpte koemelk kaas. Ideaal voor de perfect pasta 'Cacio e Pepe'
3,25
Fontina ‘Valle d’Aosta’
Klassieke ‘bergkaas’ uit de Aosta, een dal in de Matterhorn gelegen
4,50
Formaggio Pep’Olio
Koemelk kaas geaffineerd met Umbrische olijfolie en Tellicherry peper
3,60
Gorgonzola Dolce ' a Cucchiaio'
Alleen de beste Gorgonzola wordt gebruikt voor deze lepelbare variant van het oudste nog kaasmakende bedrijf van Gorgonzola.
4,50
Gorgonzola 'Piccante' Tosi
De pittige variant van deze Gorgonzola.
3,35
Il Piave ‘Vecchio oro’
Uit de omgeving van Venetië, rijpt minimaal 1 jaar en blijft altijd wat zoetig van smaak
4,15
Mozzarella di Bufala
Buffelmozzarella uit Zevenaar! 125gram per stuk.
3,95
Parmigiano Reggiano '24 mesi'
24 maanden gerijpte Parmezaanse kaas.
3,95
Pecorino Botte & Fieno
Schapenkaas uit Umbrië gerijpt in stro en amphora.
5,40
Pecorino Moliternino
Van Sardinië afkomstig en 5-8 maanden gerijpt
3,95
Provolone Piccante
Lichte pittige variant van deze kaas, ideaal om te smelten en op de pizza.
3,75
Robiola 'Bosina'
Combinatie van geit en koe. Heel romig en zacht van smaak
3,95
San Michele in Cera
Met honing uit Umbrië geaffineerd en daarna ingepakt in bijenwas
3,95
Taleggio 'Latte Crudo'
Rauwmelkse variant en daardoor wat intenser van smaak.
3,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Umberto Gastronomia is 23.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.