Eetcafé De Compagnie

Meer informatie

Prinsengracht 29
8061 HH Hasselt


Menukaart van Eetcafé De Compagnie

Laatst bijgewerkt op 25.04.2025
Klassiek gesorteerd
GRAVAD LAX
Verse zalm gemarineerd in bietensap geserveerd met rode sla, kappertjes, worteltjes en toast
11,50
CHAMPIGNONS DI PARMA
Vers gebakken Champignons met Champignon roomsaus en gegarneerd met Parmezaanse kaas op een bedje van toast
11,50
RUNDERCARPACCIO
Opgemaakt met rauwkostsalade, parmezaanse kaas, pijnboompitten en truffelmayonaise
10,50
BROODPLANKJEVOOR 2 PERSONEN
Vers gebakken brood met huisgemaakte kruidenboter
9,50
SMALL (+/- 450 GR.)
20,00
MEDIUM (+/G75 GR.)
25,00
LARGE (+/- 900 GR.)
30,00
EXTRA LARGE (+/- 1200 GR.)
40,00
WIENER
Geserveerd met een schijfje Citroen
19,00
SATESAUS
Geserveerd met huisgemaakte satesaus
19,50
CHAMPIGNONROOMSAUS
Geserveerd met huisgemaakte champignonroomsaus
19,50
BOERENSCHNITZEL
Geserveerd met paprika, ui, spekjes en Champignons
21,50
KAAS EN UI SCHNITZEL
Geserveerd met ui, dressing en gesmolten kaas
21,50
COMPAGNIESCHNITZEL
Geserveerd met spareribvlees en gesmolten kaas
22,50
BOERENKIP
Geserveerd met paprika, ui, spekjes en Champignons
22,50
VARKENSHAAS
Geserveerd met huisgemaakte champignonroomsaus of satesaus
22,50
ZALM
Gebakken op de huid
26,00
BIEFSTUK
Geserveerd met paprika, ui en Champignons
26,00
VEGETARISCHE SCHOTEE
Bonitaburger geserveerd op een bedje van gemengde sla
19,00

vegetarisch vegetarisch

KIP
14,00
SPARERIBVLEES
14,00
JUNIOR FRIKANDEL
Een bord patat met een frikadel en appelmoes
8,00
JUNIOR KIPNUGGETS
Een bord patat met 6 kipnuggets en appelmoes
8,00
JUNIOR SCHNITZEL
Een bord patat met een grote schnitzel en appelmoes
11,50
JUNIOR SPARERIBS
Een bord patat met een stuk sparerib en appelmoes
12,50
JUNIOR IJSJE
Vanille ijs, vrolijk versierd met spikkels
6,00
CHAMPIGNONROOMSAUS
0,50
SATESAUS
0,50
MAYONAISE
0,50
CURRY
0,50
KETCHUP
0,50
COCKTAILSAUS
0,50
EXTRA MARINADE
1,00
ZIGEUNERSAUS
1,00
PATAT
1,00
AARDAPPELWEDGES
1,00
RAOWKOSTSALADE
1,00
BOERENGROENTE
2,50
SWEET LADY
Limoncello ijs geserveerd in een glaasje wijn
6,00
COUPE DE COMPAGNIE
Hazelnoot praline ijs geserveerd in een coupe, met nootjes en een scheutje amaretto
8,50
BASTOGNETTE
Bastogne ijs geserveerd met bastogne koek, karamel saus en nootjes
8,50
DAME BLANCHE
Vanille roomijs op een laagjes chocoladesaus
8,50
BOERENJONGENS
Malaga ijstaart met karamelsaus en slagroom
8,50
FOREST FRUIT
Bosvruchten ijstaart met aardbei saus en slagroom
8,50
TIRAMISU
Bande van tiramisu, met koffie getrempeerde lange vingers en een beneveld met chocolade
8,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Eetcafé De Compagnie is 25.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.