De Ridderhof

Meer informatie

Ridderstraat 25
8051 EG Hattem


Menukaart van De Ridderhof

Laatst bijgewerkt op 25.04.2025
Klassiek gesorteerd
van Dobben kroketten, Twee van dobben kroketten op brood met boter,
aangemaakte sla en mosterd
13,20
Uitsmijter, Drie scharreleieren, boter, ham & kaas / ham of kaas
(vegetarisch mogelijk)
13,20

vegetarisch vegetarisch

Hollandse tosti, Ham & kaas / ham of kaas
(vegetarisch mogelijk)
9,20

vegetarisch vegetarisch

Gerookte zalm, Noorse gerookte zalm op brood met boter, aangemaakte rucola,
kappertjes en cocktailsaus
14,60
Geitenkaas, Geitenkaas op brood met boter, geroosterde walnoten, stroop van
balsamico en aangemaakte sla
13,60
Brie, Lauwwarme brie op brood met boter, gebakken spekjes, aangemaakte sla
en yoghurt dressing (vegetarisch mogelijk)
13,60

vegetarisch vegetarisch

Carpaccio, Carpaccio van Iers Rund op brood met boter, aangemaakte rucola,
pesto, Parmezaan, zaden- en pittenmix
14,60
De Ridder lunch, 2 sneden brood belegd met een kroket en een gebakken ei
met ham en kaas, daarnaast wordt een kopje tomatensoep geserveerd
15,70
Ons brood, Met huisgemaakte kruidenboter
8,50
Carpaccio van Iers rund, Met rucola, zaden- en pittenmix, Parmezaan en pesto
13,50
Gamba’s, In groene curry met sjalot, paprika, rode peper, knoflook en brood
14,90
Bieten carpaccio, Kaascrumble, rode ui, rucola en dadelsiroop
13,00
Kippenlevertjes, Op een bedje van rucola gebakken kippenlevertjes met spek, champignon, ui en verse kruiden
13,00
Mosterdsoep, Huisgemaakte mosterdsoep met spekjes en prei
8,95
Tomatensoep, Huisgemaakte tomatensoep met bosui
8,95
Salade De Ridder, Geroerbakte kippendijen met verse salade, appel, walnoten en gember
18,95
Salade Geitenkaas, Geitenkaas, verse salade, gebakken spekjes, tomaat,
zaden-en pittenmix en honing (vegatarisch mogelijk)
18,95

vegetarisch vegetarisch

Carpaccio salade, Carpaccio van dungesneden ossenhaas met zaden-en
pittenmix, parmezaan en kruidendressing
18,95
Vers van het mes, Wisselend vlees of gevogelte gerecht met bijbehorende
saus en garnituur. DAGPRIJS
Saté van kippendijen, Geserveerd met kroepoek, atjar, satésaus du Chef en
gefrituurde uitjes
26,50
Varkenshaas, gevuld met brie, seizoensgroente en
champignonroomsaus
27,50
Kalfssukade, Sous vide gegaarde kalfssukade met .seizoensgroente, beukenzwam,mosterdzaad en kalfsjus
31,00
Schnitzel, Huisgemaakte kipschnitzel met gebakken champignons, ui,
en champignonroomsaus
26,00
Entrecote, Geserveerd met bijbehorende garnituur en een saus naar keuze;
kruidenboter, chimichurri of champignonroomsaus
32,50
Vis, Wekelijks wisselend visgerecht met bijpassende saus en garnituur DAGPRIJS
Quiche, Vegetarische Quiche en pearl couscous met groente
24,50

vegetarisch vegetarisch

Riddercoupe, Drie bollen roomijs met slagroom en karamelsaus
7,75
Slagyoghurt & Lemon Curd, Lemon trifle met luchtige slagyogurt en crunchy speculoos
8,90
Advocaatje, Vanilleroomijs met advocaat en slagroom
7,75
Lava Cake, met chocolade vulling, vanilleroomijs, slagroom en rood fruit topping
8,50
Crème brûlée, Custard crème met daarop een knapperig laagje
gekaramelliseerde basterdsuiker
8,50
Dame Blanche, Roomijs met slagroom en chocoladesaus
7,75
Kidscoupe, 2 bollen roomijs met slagroom en chocoladesaus
6,75
Raketje,
3,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van De Ridderhof is 25.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.