Restaurant 't Haasje

Meer informatie

Rijndijk 177
2394 CB Hazerswoude-Rijndijk


Menukaart van Restaurant 't Haasje

Laatst bijgewerkt op 24.04.2025
Klassiek gesorteerd
Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Fetuccine pesto
met gemarineerde zalm
15,50
Gebakken bloedworst van het Livar-varken
met karamelappel en bietencrème
14,50
Carpacciorolletjes
met avocado-olijventapenade en pijnboompittencrème
14,50
Ceviche van makreel
met mousse van tomaat en garnalenroom
15,50
Tarte tatin van hertenhaas, sjalotjes, bospeen,
en cornichons met citrus jus en korianderolie
16,50
Brandade van gerookte paling
met buikspek, jeneverbessencrème en gemarineerde komkommer
16,50
Quichetaart
met pancetta en rucolasalade
12,50
Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Brood
met roomboter, kruidenboter, pesto en tapenade
7,50

vegetarisch vegetarisch

Krokant gebakken camembert
met appel-cranberrysaus
12,50

vegetarisch vegetarisch

Gefrituurde champignons
met Provençaalse knoflookroomsaus
9,50

vegetarisch vegetarisch

Mosterd-crème soep
met bospaddenstoelen
9,50

vegetarisch vegetarisch

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groenten, salade en vruchtencompote
Kabeljauwfilet
met zuurkool en stamp, gegratineerd met kaas-kruidenpanade en beurre blanc
24,50
Gepocheerde tongfilet
met zalmmousse, tagliatelle en saffraansaus
25,50
Zeevruchtenpallet
met mosterdsabayon en aardappelmousseline
24,50
Waardse biefstuk
met gebakken champignons en saus van rode en groene pepers
26,50
Kalfswang en kalfszwezerik
met gekaramelliseerde appel in bladerdeeg en calvadossaus
28,50
Geconfijte tamme eendenbout
met rijke saus van paddenstoel en vossenbes
25,50
Varkensprocureur en zijn medaillons
met tomatenrisotto, crème brûlée van jonge geitenkaas en jus van tijm
26,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groenten, salade en vruchtencompote
Cannelloni gevuld
met mediterrane groente, gegratineerd met mozzarella

vegetarisch vegetarisch

Flensjestaart gevuld
met spinazie, champignons en olijven met tomatensaus

vegetarisch vegetarisch

Bladerdeeg saucijzenbrood
van bospaddenstoelenragout met rode portsaus

vegetarisch vegetarisch

Hazelnootselderijschnitzel
met gebakken paddenstoelen en boletensaus

vegetarisch vegetarisch

Kaasplateau uit Hazerswoude
13,50

vegetarisch vegetarisch

Chocolade-eclair
met Citrus-bereidingen
12,50
Flensjes gevuld
met sneeuweieren, karamelsaus en walnoten-roomijs
9,50
À la minute gebakken perentaart
met oude port en roquefortijs
14,50
Grand dessert van ’t Haasje
17,50
Soufflé
van hazelnotenparfait, frambozen, bisquit en frangelico
12,50
Dame Blanche anno 2025
met een seizoen tintje
10,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant 't Haasje is 24.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.