Pizzeria Etna

Meer informatie

Heideburen 9
8441 GL Heerenveen


Menukaart van Pizzeria Etna

Laatst bijgewerkt op 22.04.2025
TRIS DI BRUSCHETTE
De chef verrast u met drie unieke bruschetta's.
TAGLIERE DI SALUMI E FORMAGGI
Geniet van een assortiment aan ambachtelijke Italiaanse vleeswaren en kazen, perfect om te delen.
CAPRESE DI BUFALA
Verse buffelmozzarella, sappige tomaten en geurige basilicum, besprenkeld met olijfolie. Tip: Verwen jezelf met extra parmaham en maak je Caprese helemaal af.
ARROSTO DI MANZO TONNATO
Dun gesneden gebraden runderlende, geserveerd met een klassieke tonijnmayonaise, verfijnd met kappertjes en ansjovis.
TAGLIERE DI PANE
Broodselectie met olijfolie, roomboter en zeezoutflakes.
BURRATA E CRUDO
Romige burrata met parmaham geserveerd met pane carasau.
BURRATA CON FRIARIELLI
Verse burrata, geserveerd met friarielli (Napolitaanse broccoli) gebakken in knoflook, peper en ansjovis, vergezeld van knapperige pane carasau.
FIORE DI ZUCCHINE (2stuks)
Courgettebloemen gevuld met ham en mozzarella.
FRITTO MISTO
Een verleidelijke selectie van gefrituurde Italiaanse lekkernijen, waaronder arancini, panzerotti, mozzarelline en courgettebloemen, heerlijk om te delen als voorgerecht.
PARMIGIANA
Onze heerlijke Parmigiana is terug, en beter dan ooit. Geniet van lagen aubergine, overgoten met een rijke tomatensaus, gesmolten mozzarella en Parmezaanse kaas, gebakken tot in perfectie.
BOLOGNESE
Tagliatelle met onze huisgemaakte bolognesesaus en Parmezaan.
AL RAGU BIANCO
Pappardelle, geserveerd met een verfijnde ragù bianco, een saus bereid met mals rundergehakt, witte wijn, rozemarijn, laurier en Parmezaan.
CARBONARA
Spaghetti met guanciale, ei, pecorino Romano en zwarte peper.
ALLA NORMA
Een klassiek Siciliaans gerecht met fusilloni pasta, aubergine, tomatensaus en ricotta salata.
AMATRICIANA
Sedanini met guanciale, tomatensaus, pecorino Romano en zwarte peper.
CON SALSICCIA
Pappardelle met Italiaanse worst, porcini-paddenstoelen en Parmezaan.
ALLE VONGOLE
Spaghetti met venusschelpen, knoflook, pepers en peterselie.
SCOGLIO
Spaghetti met zeevruchten: vongole, mosselen, calamari, knoflook en cherrytomaten.
PUTTANESCA
Sedanini met tomatensaus, cherrytomaten, taggiasca olijven, kappertjes, ansjovis en oregano.
AL SALMONE
Een heerlijke Sedanini met gerookte zalm, room, knoflook en peterselie.
PESTO E BURRATA
Fusilloni met pesto van basilicum, burrata en zongedroogde tomaten.
GAMBERI E PISTACCHI
Tagliatelle met gamba's en een verfijnde pistachepesto, op smaak gebracht met knoflook en een vleugje citroen. Tip: Verwen jezelf met extra romigheid door stracciatella di burrata toe te voegen.
CON FORMAGGI E PERE
Fiocchi, gevuld met een heerlijke mix van kaas en zoete peer, wordt gecombineerd met een romige gorgonzolasaus, knapperige walnoten en Parmezaan.
LASAGNA AL FORNO
Huisgemaakte lasagna met een rijke bolognesaus, romige bechamelsaus, gesmolten mozzarella en Parmezaan.
ETNA
De creativiteit van onze chef komt tot leven op deze pizza! Met wisselende combinaties van ingrediënten is de pizza Etna een culinair avontuur dat nooit verveelt.
AFFUMICATA
Mozzarella, gerookte zalm en stracciatella
ARMANDO
Tomatensaus, mozzarella, spek, gamba's, champignons, friarielli (Napolitaanse broccoli), gorgonzola en pepers
BIANCOVERDE
Buffelmozzarella, friarielli (Napolitaanse broccoli), knoflook, pijnboompitten en Parmezaan Tip (met gerookte zalm)
BRESAOLA
Tomatensaus, mozzarella, bresaola, Parmezaan, rucola en citroen-olijfolie
CALZONE
Dubbelgeslagen pizza - tomatensaus, mozzarella, ham, salami en paprika
CARBONARA SPECIALE
Tomatensaus, mozzarella, ham, salami, rosbief, spek, ei en ui
CARUSO
Tomatensaus, mozzarella, ham, spek, champignons, paprika, ui, gorgonzola en pepers
COPPA DI PARMA
Mozzarella, coppa di parma, zongedroogde tomaten, stracciatella en pesto
CRUDAIOLA
Tomatensaus, mozzarella, ricotta salata, rucola en cherrytomaatjes
DEL BANDITO
Tomatensaus, mozzarella, rosbief, salami, bolognese, champignons, asperges, gorgonzola, Parmezaan en pepers
DEL RE
Tomatensaus, mozzarella, rosbief, porchetta, salami, ham, spek, champignons, paprika en ananas
DIAVOLA PICCANTE
Tomatensaus, buffelmozzarella, spianata piccante, paprika en pepers
FRUTTI DI MARE
Tomatensaus, mozzarella, gerookte zalm, garnalen, tonijn, mosselen, ansjovis en ui
HAWAI
Tomatensaus, mozzarella, ham, champignons, asperges, paprika, ui en ananas
MARGA
Tomatensaus, mozzarella, parmaham, rucola en basilicumolie
MARGHERITA
Tomatensaus en mozzarella
MISTERBIANCO
Tomatensaus,mozzarella, salami, cherrytomaatjes en roomkaas
PAESANA
Tomatensaus, mozzarella, ham, salami, spek, champignons en ui
PAPARAZZI
Tomatensaus, mozzarella, ham, champignons, paprika, ui en pepers
PORCHETTA
Mozzarella, porchetta en artisjokken
QUATTRO FORMAGGI
Tomatensaus, mozzarella, buffelmozzarella, gorgonzola en Parmezaan
RITA
Tomatensaus, mozzarella, Italiaanse salami, rucola en basilicumolie
SALSICCIA E FRIARIELLI
Mozzarella, Italiaanse worst en friarielli (Napolitaanse broccoli)
SALSICCIA E PORCINI
Mozzarella, Italiaanse worst, eekhoorntjesbrood, rucola en Parmezaan
SICILIANA
Tomatensaus, mozzarella, paprika, asperges, artisjokken, ui, knoflook en pepers
TAGGIASCA
Tomatensaus, mozzarella, taggiasca olijven, kappertjes, ansjovis en cherrytomaatjes
TAORMINA
Tomatensaus, mozzarella, gamba's, guanciale, gegrilde courgette en roomkaas
TONNO E CIPOLLA
Tomatensaus, mozzarella, tonijn, kappertjes en uien
VEGETARIANA
Tomatensaus, mozzarella, gegrilde groente, paprika en artisjokken
Onze vlees- en visgerechten worden geserveerd met friet en gegrilde groenten.
PESCE SPADA ALLA SICILIANA
Zwaardvisfilet op Siciliaanse wijze, met een rijke saus van tomaten, kappertjes, taggiasca olijven, knoflook en oregano.
BRANZINO ALL’ACQUA PAZZA
Zeebaarsfilet, bereid met sappige cherrytomaten, verse knoflook, pepers en een vleugje citroen. Een elegant gerecht dat de essentie van de Italiaanse keuken weerspiegelt.
TAGLIATA DI MANZO
Dungesneden ossenhaas met rucola, cherrytomaten, Parmezaanse kaas en crema balsamico.
TOURNEDOS
Malse ossenhaas, perfect gebakken naar uw wens. Kies uit een van onze verleidelijke sauzen: groene pepersaus, romige gorgonzolasaus of een rijke porcinisaus.

De bewerkingsstatus van de menukaart van Pizzeria Etna is 22.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.