Trattoria Da Peco

Meer informatie

Geleenstraat 17
6411 HP Heerlen


Menukaart van Trattoria Da Peco

Laatst bijgewerkt op 10.04.2025
Klassiek gesorteerd
Aperol spritz
8,50
Campari
5,00
Campari soda
5,50
Gin tonic
8,50
Porto Rosso/Bianco
5,00
Sherry dry
5,00
Crodino (non alcohol)
3,70
Martini Rosso/Bianco
5,00
Vino Bianco (Per Glas)
5,00
Vino Bianco (½ Liter)
14,00

vegetarisch vegetarisch

Vino Bianco (Per Fles)
23,50

vegetarisch vegetarisch

Vino Bianco (1 Liter)
25,50

vegetarisch vegetarisch

Vino Rosso (Per Glas)
5,00
Vino Rosso (½ Liter)
14,00
Vino Rosso (Per Fles)
23,50
Vino Rosso (1 Liter)
25,50
Vino Rosato (Per Glas)
5,00
Vino Rosato (½ Liter)
14,00
Vino Rosato (Per Fles)
23,50
Vino Rosato (1 Liter)
25,50
Prosecco
5,00

vegetarisch vegetarisch

Birra
3,70
Birra Grande
7,00
Birra Analcolica
3,50
Birra Bianca
4,00
Moretti
4,00
Cola / Cola light
3,00
Sinas
3,00
7-Up
3,00
Cassis
3,00
Spa blau/rood
3,00
Tonic
3,00
Bitter lemon
3,00
Appelsap
3,00
Ice tea
3,00
Ice tea green
3,30
Jus D'orange
3,30
Ginger ale
3,00
Acqua Frizzante / Acqua Naturale (0,75L)
6,50
Espresso
3,00

veganistisch veganistisch

Caffee
3,00
Cappuccino
3,50

vegetarisch vegetarisch

Latte Machiatto
4,00
Caffé Italiano
Italiaanse koffie met Amaretto en slagroom
7,00
Caffé Irlanese
Ierse koffie met Ierse Whisky en slagroom
7,00
Caffé Francese
Franse koffie met Grand Marnier en slagroom
7,00
Caffé Spagnolo
Spaanse koffie met Tia Maria of Liquor 43 en slagroom
7,00
Caffé Olandese
Hollandse koffie met Kalua en slagroom
7,00
Thee
3,00

veganistisch veganistisch

Verse munt thee
3,50
Amaretto
5,00
Averna
5,00
Bacardi
5,00

veganistisch veganistisch

Bailey's
5,00

vegetarisch vegetarisch

Cointreau
5,00

veganistisch veganistisch

Cuarenta y Tres
5,00
Dom Bedictine
5,50
Fernet Branca
5,00
Frangelico
5,00
Grand Marnier
6,00

veganistisch veganistisch

Grappa
5,00
Grappa Elisi
7,50
Limoncello
5,00
Mirto di Sardegna
5,00
Ramazotti
5,00
Sambuca
5,00
Tia Maria
6,50
Vecchia Romagna
5,00
Vodka
5,00
Whisky Balantines
5,20
Whisky Chivas
7,00
Whisky Jack Daniels
7,00
Whisky Johnnie Walker
6,00
Bruschetta alla Pugliese
Iedere dag gegrild huisgemaakt brood, belegd met authentieke mix, van tomaat, knoflook, ui en rucola
6,50
Fior di Latte con Pomodoro e Basilico
Mozzarella van de koe met tomaat, verse basilicum en extra vergine olijfolie
12,00
Prosciutto Crudo con Melone e Grana Padano
Mooie fijngesneden rauwe ham met meloen en Grana Padano
13,50
Carpaccio di Carne
Zeer dungesneden rundermuis, geserveerd op een bedje van rucola afgewerkt met Grana Padano
14,00
Carpaccio di Tonno con Salsa di Accughe
Zeer dun gesneden tonijn met gemengde salade en een huisgemaakte ansjovis dressing
14,00
Carpaccio di Zucchine con Scampi e Salsa al Mirtilo
Zeer dungesneden courgette met gebakken scampi en een dressing van cranberry
14,00
Vitello Tonnato della Nonna
Grootmoeders gebraden en gemarineerd kalfsvlees met een eigentijdse tonijnsaus
14,00
Antipasto della casa
Gevarieerde voorgerechten van kleine porties vis en vlees (voor minimaal 2 personen)
14,00
Antipasto di Verdure
Diverse soorten groenten op verschillende wijzen bereid en gekruid
12,00

vegetarisch vegetarisch

Calamari Fritti
Gefrituurde inktvisringen met heerlijke huisgemaakte tartaarsaus
12,50
Scampi Fritti
Gefrituurde grote garnalen met heerlijke huisgemaakte tartaarsaus
13,50
Scampi Diavolo
Gesauterde grote garnalen in een pikante tomatensaus met knoflook
14,30
Scampi alla Busara
Een klassieker uit Friuli Venezia Giulia, gesauteerde grote garnalen met knoflook en afgeblust met witte wijn
14,30
Cozze alla Marinara
Mosselen met pikante tomatensaus, knoflook en verse peterselie
14,50
Funghi Trifolati
Gesauteerde champignons met knoflook en peterselie
10,00
Zuppa di Verdure Miste
Groenten bouillon met diverse verse groenten, varierend in de groenten van het seizoen
6,50

vegetarisch vegetarisch

Zuppa di Pomodori
Tomatensoep
7,00

vegetarisch vegetarisch

Zuppa di Pesce alla Livornese
Fantastische consommé van vis met diverse soorten vis, schaal- en schelpdieren, tomaat, knoflook, peper en peterselie
11,00
Insalata di Stagione
Seizoensalade met komkommer, tomaat, ui, en een frisse dressing
6,50
Insalata Rucola
Rucola, Grana Padano, zongedroogde tomaten en een balsamico dressing
10,50
Insalata dello Chef
Gemengde salade van het seizoen met tomaat, komkommer, ui, courgette, artisjok, zongedroogde tomaten, plakjes gebakken pancetta, geschaafde kaas en een frisse dressing
12,00
Insalata Tonno
gemengde sla, tomaat, komkommer, tonijn, ui, kappertjes, zwarte olijven, citroen met een limoendressing
10,00
Patate al Forno
Aardappelen uit de oven met verse Italiaanse kruiden
3,50
Patatine Fritte
Frites
4,00
Spinaci Saltati
Gesauteerde spinazie met paneermeel
5,50
Spaghetti Bolognese
Spaghetti met klassieke gehaktsaus uit Bologna
15,00
Spaghetti all'Aglio, Olio e peperoncino
Spaghetti met gebakken knoflook, olijfolie, peper en zongedroogde tomaatjes
13,00
Spaghetti Carbonara
Spaghetti met gebakken pancetta, eigeel en room
15,50
Linguine alle Vongole verace
Linguine met venusschelpen, knoflook, peterselie en cherrytomaten
19,00
Linguine allo Scoglio
Linguine met schaal- en schelpdieren in tomatensaus
21,00
Spaghetti all'Aglio, Olio e peperoncino con Scampi
Spaghetti met gebakken knoflook, olijfolie, peper, zongedroogde tomaatjes en gebakken scampi's
20,50
Tagliatelle al Salmone
Tagliatelle met verse zalm en een tomaten- roomsaus
16,50
Tagliatelle ai Funghi Porcini
Tagliatelle met eekhoorntjesbrood, room en een snufje truffel
19,50
Trio di Pasta
Laat u verassen door de chef. U krijgt drie verschillende soorten pasta (min. 2 pers)
30,00
Tortellini dello Chef
Tortellini met bolognese saus en gorgonzola
17,00
Tortiglioni all’Arrabiata
Een penne soort met de authentieke pikante tomatensaus
15,00
Tortiglioni al Forno
Een penne soort uit de oven met tomatensaus, room, bolognese, gorgonzola, champignon, ewrten en pancetta
17,50
Garganelli al Pesto Genovese
Garganelli met pesto van basilicum, Grana Padano en knoflook
15,00
Ravioli Ricotta e Spinaci
Deegkussentjes gevuld met ricotta en spinazie in een boter-salie saus
18,00
Plinetti
Ravioli gevuld met een mousse van ricotta, kalfs- en varkensgehakt, in een botersaus met cherry tomaten, basilicum en knoflook
19,50
Cannelloni Ricotta Spinaci
Opgerolde pastavellen gevuld met kaas en spinazie, in een tomatenroomsaus
18,50
Lasagna Bolognese
Pastagerecht zoals iedereen het kent
18,50
Risotto con Grana Padano e Tartufo
Rijst met Grana Padano en truffel
18,50
Pollo panna Funghi
Gegrilde kip met champignonsaus
18,50
Scaloppina al Limone
Kalfsscalope in een citroensaus
23,00
Saltimbocca alla Romana
Kalfsscalope met rauwe ham, salie en wittewijnsaus
24,00
Ossobuco Milanese
Gestoofde kalfsschenkel met diverse soorten groenten (met pasta of risotto)
25,00

vegetarisch vegetarisch

Costolette D'agnello alla Griglia
Gegrilde lamskoteletten met een dressing van peterselie, knoflook en citroen
26,00
Entrecote alla Griglia
Entrecote van de grill met een dressing van peterselie, knoflook en citroen
25,00
Entrecote alla Griglia (Rode pepersaus)
Rode pepersaus
3,50
Entrecote alla Griglia (Gorgonzolaroomsaus)
Gorgonzolaroomsaus
3,50
Filetto con rucola e Pomodorini
Tournedos in reepjes gesneden met rucola, kerstomaatjes en Grana Padano
28,00
Filetto Rossini
Tournedos met truffeljus en een terrine van ganzenlever
32,00
Filetto Porto Rosso
Tournedos met rode portsaus
31,00
Filetto Funghi Porcini
Tournedos met eekhoorntjesbrood roomsaus
32,00
Tagliata Toscana (min. 2 pers)
Op Toscaanse wijze gebakken malse stukjes tournedos, met licht pikant meegebakken verse groenten uit het seizoen, in een lichte zoet-zure balsamico-saus met aardappelen uit de oven en pasta
50,00
Filetto di Orata alla Griglia
Dorade filet van de grill, met een peterselie, knoflook en citroendressing
25,00
Salmone Scalopato alla Griglia
Zalm escalope van de grill met een peterselie, knoflook en citroendressing
25,00
Gamberoni Grigliati
Gamba’s van de grill met een peterselie, knoflook en citroendressing
25,00
Merluzzo al Buro e Limone
Gebakken kabeljauwfilet met een saus van boter en citroen
27,00
Pesce del Giorno
Vis van de dag
Pizza Margherita
Tomatensaus, mozzarella en oregano
11,50
Pizza Funghi
Tomatensaus, mozzarella, champignons en oregano
13,50
Pizza Capricciosa
Tomatensaus, mozzarella, ham, salami, champignons en oregano
14,50
Pizza Napoletana
Tomatensaus, mozzarella, ansjovis, kappertjes en oregano
14,50
Pizza Sarda
Tomatensaus, mozzarella, pikante worst, olijven en oregano
15,00
Pizza Quattro Staigioni
Tomatensaus, mozzarella, ham, salami, olijven, paprika, artisjok, champignons en oregano
15,00
Pizza Tonno
Tomatensaus, mozzarella, tonijn, ui, kappertjes en oregano
15,00
Pizza ai Formaggi
Tomatensaus, mozzarella, diverse soorten Italiaanse kazen en oregano
14,50
Pizza Esotica
Tomatensaus, mozzarella, ham, champignons, ananas en oregano
14,00
Pizza Vegetariana
Tomatensaus, mozzarella, artisjok, spinazie, paprika, kerstomaatjes, rucola, Grana Padano en oregano
14,50
Pizza o Sole Mio
Tomatensaus, mozzarella, ham, salami, spinazie, ansjovis, ei en oregano
15,00
Pizza Mediterranea
Tomatensaus, zeevruchten en oregano
16,00
Calzone del Nonno
Gesloten pizza met tomatensaus, mozzarella, ham, spinazie, champignons, paprika en oregano
15,50
Pizza Emilia-Romagna
Tomatensaus, mozzarella, parmaham, kerstomaatjes, rucola, Grana Padona en oregano
16,00
Panna Cotta con Salsa al Caramello
Letterlijk vertaald, gekookte room. Een Italiaanse pudding met karamelsaus
7,00
Tiramisu
Het meest bekende gerecht uit Veneto, Italië. Huisgemaakte mascarponetaart met amaretto en chocolade
8,00
Duetto Mousse di Cioccolato e Vaniglia
Mousse van chocolade, wit en puur
8,50
Gelato della Casa
Verschillende soorten ijs met slagroom, saus en fruit
7,50
Gelato per Bambini
Kinderijsje
4,50
Dama Bianca
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en noten
7,50
Tartufo Nero
Chocolade truffel ijs met een hart van zabaione-ijs en slagroom
7,50
Sorbetto al Limone
Citroenijs
7,00
Piatto di Formaggi Italiani
Italiaanse kaasplank met fruit en noten
9,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Trattoria Da Peco is 10.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.