Restaurant-Brasserie Stelleplas

Meer informatie

Stelleweg 5
4451 RL Heinkenszand


Menukaart van Restaurant-Brasserie Stelleplas

Laatst bijgewerkt op 04.05.2025
Klassiek gesorteerd
Zeeuws brood met smeersels
8,50
Tomatensoep
8,50
Uiensoep
8,50
Trio van Kroketjes
Gamba, chorizo & oude kaas.
12,00
Fingerfoodplate
Diverse kleine hapjes. Laat u verrassen.
16,00
Carpaccio van het rund
Met truffelmayonaise, pijnboompitten, kappertjes en Grana Padan
15,00
Taco Salmon
met gerookte zalm, mango-habanero peper salsa, avocado en crème fr
13,50
Feta uit de oven
Met olijven, knoflook, rode peper en Puur Puglia olijfolie.
9,50
Kroket met friet & appelmoes
13,00
Frikandel met friet & appelmoes
13,00
Kip nuggets met friet & appelmoes
13,50
Kaassouffle met friet & appelmoes
13,00
Spareribs met friet & appelmoes
15,50
Kibbeling met friet & appelmoes
13,50
Poffertjes met diverse strooisels
12,00
Geserveerd met frietjes en mayonaise. Salade bij uw hoofdgerecht kunt u als extra bijbestellen.
Zalm
Gebakken zalmfilet met zwarte truffelsaus.
26,50
Jamaican Jerk Chicken
Kippendij in een licht pittig en kruidige marinade, geserveerd met rijst en bonen.
22,50
Saté
Van varkenshaas met atjar en kroepoek.
22,50
Zeebaars
Filet uit de oven met courgette, knoflook, ui, olijfolie en kruiden.
25,50
Spareribs
Onze beroemde huis gemarineerde ribben geserveerd met knoflooksaus.
25,00
Rijst Pilav
Smaakvol rijstgerecht met ui, knoflook, perzik tofu en gerookte amandelen.
20,50
Catch of the day
Benieuwd wat voor een lekkers er uit de zee is gevist?
25,00
Kalfs-entrecote
Met huisgemaakte sambalboter.
29,50
Griekse souvlaki spies
Gegrilde varkenshaas spies met tzaziki en rode ui.
22,50
Gamba's -al voor u gepeld!-
In een tomatensaus met knoflook, ui en rode peper.
26,00
Steak
Biefstuk met stroganoffsaus
26,50
Saté van gemarineerde knolselder
Met satésaus, cassave kroepoek en zoetzuur van komkommer.
20,50
Gegratineerde Mosselen
Met ui, prei, paprika, knoflook, boter en kaas.
24,00
Mega Macaron
Met een vulling van romige hazelnoot en luchtige vanillecrème en geserveerd met frambozensorbetijs, amandelkruimel en slagroom
9,50
Dame Blanche
Roomijs, chocoladesaus en slagroom |
9,50
Dubai Chocolate Dessert
Pistache ijs, chocosaus, kataifi (=knapperig flinterdun gesponnen deeg) pistachesaus, chocoladekruimels en slagroom
9,50
Cheesecake aardbei-vanille
Op een bodem van Bastogne, met aardbei ijs, amandelkruimel en slagroom
9,50
Baklava
Zoet dessert van laagies filodeeg met een vulling van gemalen noten geserveerd met vanille-ijs en slagroom |
9,50
Sweeties
Proeverij van vijf zoete lekkernijen - met koffie of thee
9,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant-Brasserie Stelleplas is 04.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.