Kalfsfilet, gemarineerd in sesamolie met sesamzaadjes, kort aangebakken en getrancheerd. Geserveerd met ponz
Kalfsfilet, gemarineerd in sesamolie met sesamzaadjes, kort aangebakken en getrancheerd. Geserveerd met ponz
Met mayo, kappertjes, rozijnen en bosui. Met daar bovenop, geschaafde oude kaas
Vegetarische soep met een variatie van paddenstoelen en croutons.
In boter met knoflook gegaarde kleine champignons, afgeblust met witte wijn. Broodje on the side. Smelt lekker weg, dippen met je broodje
In Japanse sojasaus en sesamzaadjes gemarineerde Zalmfilet, geserveerd op lintpasta en Bimi.
Kippendij, gemarineerd in rode curry, geserveerd met witte rijst komkommer slices en frisse Griekse yoghurt
#Schnitzel van varkensfilet, met champignonroomsaus apart geserveerd. En citroen.
Geserveerd met huisgemaakte Salsa Verde, van peterselie, basilicum, beetje knoflook, gehakte Ansjovis
Shoarma van Oesterzwam, met knapperige salade geserveerd in een Pitabroodje. knoflooksaus ernaast
“Cheesy Steak” van bloemkool met #Ratatouille van tomaat en courgette. Overbakken met Cheddar. Druppeltjes eigen peper/knoflook olie.
Huisgemaakte sticky Pecan #taart met pecan noten Maple syrup, Geserveerd met Vanille roomijs en slagroom
Verrassend dessert met salmiak. Denk met de smaak aan Sambuca, Geserveerd met zoet/krokant van koffie en slagroom.
Verschillende soorten sorbetijs met vers fruit, vruchtencoullis en slagroom.
Heerlijke luchtige #Chocolademousse met een luchtig schuim van kersen en slagroom
Vielen Dank, dass Du speisekarte.de nutzt!
Wir wünschen Dir viel Spaß bei Deinem nächsten Restaurant Besuch.
Du hast Verbesserungsvorschläge oder hast fehlerhafte Informationen gefunden? Wir freuen uns über Dein Feedback!