Tartaar van langoustine 1/2 gebakken op de plaat 1/2 rauw | schuimige jus van strandkrabben. Gebakken op de plaat, afgelakt met palmsuiker en schaaldieren Caramel.
24,00€
Vind ik lekker!
Steak tartaar | Piccalilly ijs
Tartaar van rund aangemaakt met zijn eigen vet en pepertjes dressing, Kletskop van sesam met daarop ijs van piccalilly. Vinaigrette van pepertjes en kokos
22,00€
Vind ik lekker!
Lotus van tomaat
Watermeloen | Pitaja | Perkedel | Beurre Blanc van tomaat
Entrecote van natuur rund | Ossenstaart gegaard in Bumbu | Perkedel | Hollandaise
38,00€
Vind ik lekker!
Halve kreeft
Gebakken in strandkrabben jus | Seizoensgroenten
38,00€
Vind ik lekker!
Aubergine
Miso | Pecannoten | Hollandaise van komijn
22,00€
Vind ik lekker!
Dessert
Tonka ijs
Popcorn van buikspek Gegrilde Ananas | Luchtige schuim van Caramel | Olijfolie
12,00€
Vind ik lekker!
Pandan ijs
Sago | Kokosnoot | Aardbei
12,00€
Vind ik lekker!
Indonesische vanille ijs
Krokant van chocolade | Krokante Kippenhuid | Olijfolie | Maldon
12,00€
Vind ik lekker!
De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant De Rozario is 08.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.