Lab26 Aperitivo Club, www.Lab26.nl

Meer informatie

Drienerstraat 24-26
7551 HH Hengelo


Menukaart van Lab26 Aperitivo Club, www.Lab26.nl

Laatst bijgewerkt op 01.05.2025
Klassiek gesorteerd
3-gangen Proeverij
vanaf 2 personen, Aperitivo plank Lab26, Proeverij Pasta & Pizza, bijgerecht / salade, dessert
44,90
4-gangen Proeverij
vanaf 2 personen, Aperitivo plank Lab26, Proeverij voorgerechten, Proeverij Pasta & Pizza, dessert
54,90
Volkoren steenbrood
vers gebakken brood met volkorenmeel mit “Lab’s kruidenolie” en “Lab’s huisgemaakte boter”
8,90
Aperitivo Plank Lab26
vanaf 2 Personen, Proeverij van antipasti en nieuwe creaties van Lab26
14,90
Meatlover Plank Lab26
vanaf 2 personen, Proeverij van verschillende Italiaanse vleeswaren geserveerd met gebakken steenbrood
14,90
Salade Caprese Lab26
mit Burrata kaas DOP, San Marzano-tomaatje DOP, basilicumcrème, olijfolie, balsamico, zwarte peper
15,90
Burrata e prosciutto crudo
mit Burrata, prosciutto crudo, rucola, olijfolie
16,90
Carpaccio Lab26
mit Carpaccio di Bresaola van rund, Avocado, Tomaatje, Geroosterd Amandelen
16,90
Aubergine Tartaar
vegetarisch, mit Aubergine, Geitenkaas, Basilicum Creme, Pijnboompitten
16,90

vegetarisch vegetarisch

Pappa al Pomodoro
traditioneel Toscaanse gerecht op basis van tomaten, brood, uien en basilicum, Burrata
16,90
Amatriciana
vegetarische variant mogelijk, mit Tomatensaus, ui, witte wijn, zwarte peper, guanciale DOP (dungesneden wangspek), Pecorinokaas
16,90

vegetarisch vegetarisch

Lab-onara
Variante van de bekende carbonara, mit Biologisch eigeel, guanciale DOP (wangspek), pecorino (kaas), zwarte truffel, olijfolie
16,90
Pasta Boscaiola
mit Room, Bos-Paddenstoelen, Doperwten, Ui, Zwarte truffel, Grana Padano Parmezaanse-kaas
18,90
Pasta e Mulignane!
mit Fusilli met een klassieke tomaat saus met gebakken aubergine en basilicum, mit cacioricotta kaas
18,90
Panna e Salmone
mit Kookroom, zalm, witte wijn, tomaat, peterselie, Grana Padano parmezaan Kaas
19,90
Lab26 e il Ragu
mit Tomatensaus, stoof-rundvlees, Italiaanse kruiden, Grana Padano Parmezaanse Kaas
19,90
Bio Pesto Genovese
mit Groene Tagliatelle Pasta Fresca, Creme van aardappel, Traditionele Biologisch “Genovese” Pesto mit verse Basilicum, Pijnboompitten, Knoflook, DOP Parmezaan Kaas, Olijfolie, gebakken aardappel en sperziebonen
24,90
Tagliatelle al Cervo
mit Saffraan Tagliatelle Pasta Fresca, Wild herten en zwijn vlees witte ragú, Taleggio kaas creme, Grana Padano Parmezaanse Kaas
27,90
Pizza Marinara
mit San Marzano tomaten DOP, knoflook, olijfolie EVO, oregano
9,90
Pizza Margherita
mit San Marzano tomaten DOP, Fiordilatte di Agerola mozzarella, olijfolie EVO, Grana Padano Parmezaan Kaas, Basilicum
12,90
Pizza Salame
mit San Marzano tomaten DOP, Fiordilatte di Agerola mozzarella, Olijfolie EVO, Salame Soppressa Veneta, Basilicum
15,90
Pizza Primavera
mit Kookroom, Fiordilatte di Agerola mozzarella, Verse tomaten, Grana Padano Parmezaan Kaas, Basilicumcrème
15,90
Pizza Funghi
mit San Marzano tomaten DOP, Fiordilatte di Agerola mozzarella, Olijfolie EVO, Grana Padano Parmezaan Kaas, Kastanjechampignon, Prosciutto Cotto, Basilicum
17,90
Pizza Vegetarian Pie
mit Crème van courgette, Fiordilatte di Agerola mozzarella, Gebakken vers groente, Grana Padano Parmezaanse kaas, Basilicum, Olijfolie EVO
17,90
Pizza Bianca
mit Kookroom, Fiordilatte di Agerola mozzarella, Prosciutto Cotto, Kastanjechampignon, Zwarte truffel, Grana Padano Parmezaanse Kaas
18,90
Pizza Piccante
mit San Marzano tomaten DOP, Fiordilatte di Agerola mozzarella, Olijfolie EVO, Pittige Nduja DOP (worst), Salame Soppressa Veneta, Basilicum
18,90
Pizza Rucola
mit San Marzano tomaten DOP, Fiordilatte di Agerola mozzarella, Olijfolie EVO, Verse tomaten, Rucola, Grana Padano Parmezaanse Kaas, Prosciutto crudo Parma 24 Maand DOP, Basilicum
18,90
Calzone PassaParola
mit Ricotta Kaas, Fiordilatte di Agerola mozzarella, Prosciutto crudo di Parma DOP, San Marzano tomaat DOP, Grana Padano Parmezaanse kaas, Basilicum, Olijfolie EVO
18,90
Pizza Salmone
mit Kookroom, Fiordilatte di Agerola mozzarella, Wilde Zalm, Kappertjes, Citroenschil
18,90
Pizza Judas
variante aan de bekende Hawaii, mit San Marzano tomaat DOP, Fiordilatte di Agerola Mozzarella, Prosciutto Crudo di Parma DOP Meegebakken, Grana Padano Parmezaanse kaas, Rum gebakken gekarameliseerde verse ananas, Olijfolie EVO, Taggiasche Zwarte olijven
18,90
Pizza Inburgering
mit Friarielli (Napolitaanse broccoli), Fiordilatte di Agerola mozzarella, Salsiccia (saucijzen grofgesneden Varkensvlees), Pittige Nduja DOP (worst), Olijfolie EVO, Grana Padano Parmezaanse Kaas
18,90
Pizza Lovely Green
mit Ricotta Kaas, Verse Biologisch Spinazie, Fior di latte di Agerola mozzarella, Grana Padano Parmezaan DOP, Burrata-kaas, Krokante varkenswang-Spek, Knoflook-Olie
19,90
Pizza Della Salute
mit Langzaam gegaard rundvlees, Fiordilatte di Agerola mozzarella, ricotta-crème, San Marzano tomaat, Parmezaan cookies, Basilicum, Licht wilde rucola met citroen-sap
20,90
Capricciosa N 26
mit San Marzano tomaten DOP, Fiordilatte di Agerola mozzarella, Olijfolie EVO, Grana Padano Parmezaan Kaas, Kastanjechampignon, Prosciutto Cotto, artisjokken creme, gebakken artisjokken, Peterselie, Prosciutto Crudo di Parma DOP Krokante
24,90
Pizza Orange Side
mit Pompoencrème, Provolone-kaas, Guanciale DOP (varkenswangspek), krokante aardappelpuree, Taleggio-crème gearomatiseerd met rozemarijn, salty gekarameliseerde pompoen, Grana Padano Parmezaanse kaas
24,90
Pizza Olanda vs Italia
De ultieme 8-kazen pizza: vier Italiaanse en vier Nederlandse kazen, met knapperige kaaskoekjes als finishing touch. Twee landen, één smaakvolle strijd!
24,90
Pizza Modena
mit Fiordilatte di Agerola DOP, bresaola igp, burrata, Parmezaan met basilicum, reductie van balsamicoazijn uit Modena IGP, pijnboompitten – een pizza met een hoog eiwitgehalte dankzij de bresaola (mager, licht gerijpt rundvlees)
24,90
LAB26 e il baba
traditioneel dessert uit Napels mit een knipoog van LAB26, rumlikeursiroop, banketbakkersroom, aardbeien, chocoladeschilfers
9,90
LAB26 e il tiramisú
traditionele tiramisù zoals het vroeger in Venetië werd gemaakt
9,90
Siciliaanse Cannoli
gevulde koekrolletjes mit zoete crème van ricotta, gekonfijt fruit, pistachepoeder, cacaopoeder, amarena-kers
9,90
Caprese Chocolate taart
gluten vrij, traditioneel Taart uit Capri, mit Amandel Meel, Donker Chocolade, Mascarpone creme, Framboos
9,90

De bewerkingsstatus van de menukaart van Lab26 Aperitivo Club, www.Lab26.nl is 01.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.