Brasserie Ons Gheluk

Meer informatie

Vismarkt 9
5256 BC Heusden


Menukaart van Brasserie Ons Gheluk

Laatst bijgewerkt op 19.05.2025
Klassiek gesorteerd
Nacho’s
Tortillachips met een huisgemaakte salsa
4,50
Brood met dips
Boerenbrood met dips
6,75
Pinsa Margherita
Met tomatensaus, mozzarella en oregano
9,75
2-gangen TAPAS verrassingsmenu
34,75
3-gangen TAPAS verrassingsmenu
met nagerechtjes
40,50
Zuppa di Pomodoro Toscana
Toscaanse tomatensoep van zoetige perino-tomaten, geserveerd met room
7,00
Milou’s Specialiteitensoep
wij vertellen u graag wat deze is
9,00
Griekse Kalamaris
Gebakken inktvisringen, geserveerd met tzatziki
14,25
Thai Style Mosselen
Mosselen in romige Thaise curry van kokosmelk, ui, knoflook en kool, licht pikant geserveerd
17,50
Vitello Tonato
Dun gesneden kalfsvlees geserveerd met tonijnmayonnaise, kappertjes en brood
16,25
Rundercarpaccio
Verse ossenhaas carpaccio, geserveerd met truffelmayonaise, pittenmix, oude kaas en sla
15,00
Antipasti Mediterraneo
Een Mediterraneo proeverij van worsten en kazen met een rijke garnituur van noten, olijven en compote
15,75
Gyoza
Deegpakketjes gevuld met een vulling van kip, op smaak gebracht met de lekkerste Aziatische smaakmakers
12,50
Feta Sto Fourno
Griekse warme fetakaas geserveerd in een ovenpotje met olijven, tomaat en pepertjes (Piperies Toursi)
13,50
Rendang Nenek
Javaanse rendang van oma, het stoofpotje van mals rundvlees, geserveerd met rijst, Indische boontjes en kroepoek
30,00
Souvláki Arnioú - Lamssouvlaki
Op z’n Grieks gemarineerde spies van mals lamsvlees, rosé gebakken van de grill, geserveerd met huisgemaakte tzatziki en rijst
28,75
Nacho’s Fiesta Pollo
Warme nacho’s, pulled chicken, groentes en cheddarkaas uit de oven, geserveerd met guacamole, salsa, zure room, red root & mango relish
25,50
Indische Babi Pangang
De echte Javaanse Babi Pangang van oma: Mevrouw Garot-Purvis uit Indonesië, krokant geroosterd buikspek, geserveerd met chilisaus, rijst, Indische boontjes en kroepoek
28,75
Saté Babi
Op Javaanse wijze gemarineerde saté van varken, geserveerd met huisgemaakte satésaus, Indische boontjes, rijst en kroepoek
22,50
Oer-Hollands Kippetje
Een heerlijk gebraden halve kip, geserveerd met knoflooksaus, friet en een frisse salade
26,75
Javaanse Ossenhaaspuntjes
Daging sapi roedjak: verse ossenhaaspuntjes in een bijzonder smakelijke Oosterse saus, geserveerd met kroepoek en rijst
32,50
Tournedos
Super malse tournedos superieur (200 gr) van rund uit de Bommelerwaard, geserveerd met pepersaus, seizoensgroente en aardappelgarnituur
35,50
Botervis
Superzachte filet van botervis, geserveerd met seizoensgroente, aardappelgarnituur en een heerlijke mierikswortelcrème
28,75
’n Hollandse Griet
Oer-Hollands gerecht van een flinke griet, licht gekruid, gebakken en dun gepaneerd, met aioli
30,00
Gebakken Paling
Verse paling, 250 gr., licht gepaneerd gebakken in roomboter en geserveerd in eigen jus
30,75
Pulled Oesterzwam
Oesterzwam in een heerlijke saus van sesam, soja en ketjap, geserveerd met rijst en krokante rijstvel
27,50

vegetarisch vegetarisch

Okonomiyaki
Japanse pannenkoek, gevuld met kool, geserveerd met okonomiyakisaus, wasabimayonaise en zeewier flakes
26,50

vegetarisch vegetarisch

Pinsa Sirtaki
Pinsa met Griekse lekkernijen zoals feta, oregano, olijven, Piperies Toursi en tzatziki
25,75

vegetarisch vegetarisch

Pappardelle al Tartufo
Italiaanse lintpasta, geserveerd met een romige truffelkaassaus, champignons en tuinerwtjes
27,50

vegetarisch vegetarisch

Veggie Cajun Burger
Spicy, smaakvolle burger met paprika, kidneybonen, maïs en mozzarella, gekruid met cajunkruiden, afgetopt met mango relish en geserveerd met friet
22,00

vegetarisch vegetarisch

Zuppa di Pomodoro bambino
Klein kopje tomatensoep geserveerd met een sneetje brood
5,00
Varkenssaté met Satésaus
Saté van varken met satésaus, geserveerd met friet en mayonaise
12,50
Minion’s Plate
Portie minisnacks – kipnugget, bitterbal en frikandel, geserveerd met friet en mayonaise
10,50
Pizza Pio
Pizza margherita voor de kleine pizzalovers
13,50
Gemengde groene salade
3,50
Frites extra
4,50
Rijst
3,00

veganistisch veganistisch

Tzatziki
4,50

vegetarisch vegetarisch

0,75

vegetarisch vegetarisch

Mayonaise
0,75

vegetarisch vegetarisch

Pepersaus
4,50

vegetarisch vegetarisch

Zuppa di Pomodoro Toscana
Toscaanse tomatensoep van perino-tomaten
7,00
Milou’s Specialiteitensoep
wij vertellen u graag wat de ze is
9,00
Gerookte Zalm
met mosterd-dilledressing
14,00
Rundercarpaccio
met oude kaas, truffelcrème en pittenmix
14,50
Smashed Avocado
tomaat, ui en gekookt ei (+4,50 met gerookte zalm)
12,50
Tonijnsalade
huisgemaakt met rode ui en kappertjes
13,25
Warme Kip
met honing-mosterdsaus
14,50
Caprese
mozzarella, tomaat en pesto
11,50
Pulled Chicken
rode ui, cheddar en BBQ saus
13,50
Twee groentekroketten
geserveerd met brood
12,50
Twee rundvleeskroketten
12,00
Twee garnalenkroketten
15,00
Wil u friet in plaats van brood? Hier rekenen wij €2,50 voor
2,50
Smashed Beef Burger
cheddarkaas en burgersaus
17,50
Cajun Veggie Burger
spicy burger met mango relish (+ friet 2,50)
18,50

vegetarisch vegetarisch

Ham kaas
met ketchup
11,50
Tuna Melt
tonijn, tomaat en kaas
12,50
Horiatiki Salata
Griekse Boerensalade met feta en tzatziki
17,50
Rundercarpaccio
van vers gesneden ossenhaas met pittenmix, oude kaas en truffelcrème
15,50
Vissalade Ons Ghelt
gerookte zalm en tonijnsalade
17,00
Brood
met dips
6,75
Portzak friet
met mayonaise
6,00
Brood
van Bakkertje Deeg
4,50
Feta Sto Fourno
Griekse warme fetakaas met olijven, tomaat en pepers (piperies toursi), geserveerd met brood
14,50
Thai Style Mosselen
mosselen in romige Thaise curry van kokosmelk, ui en kool, licht pikant en met brood geserveerd
17,50
Sauté Champignons
sauté van krieken en friet, geserveerd met huisgemaakte saus
19,75
Gratine
spek, ui, kaas en room
12,50
Brie
brie, mosterd-dille, noten en room
15,50
Kleine kope tomatensoep
4,50
1 Kroket friet en mayonaise
8,75
Frikandelletjes met friet en mayonaise
6,75
Tosti Kaas
met friet en mayonaise
5,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Brasserie Ons Gheluk is 19.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.