Hotel 't Anker

Meer informatie

Dorpstraat 106
6093 ED Heythuysen


Menukaart van Hotel 't Anker

Laatst bijgewerkt op 27.03.2025
Klassiek gesorteerd
Laat u verrassen door de creativiteit van Mike en zijn keukenbrigade. Er wordt gewerkt met regionale en seizoensgebonden producten. Circulair koken op basis van een no-waste filosofie. Vanuit de klassieke basis, maar met een eigen twist. Zijn er producten die u niet belieft, geef dit aan bij het opnemen van het menu en waar mogelijk houden we hier rekening mee.
3 gangen menu
(niet op vrijdag- en zaterdagavond)
55,00
4 gangenmenu
67,50
5 gangenmenu
80,00
6 gangenmenu
90,00
7 gangenmenu
100,00
Steak tartaar
ei | truffel
25,00
Zeebaars
paksoi | dashi
25,00
Coquille
boekweit |cashew
25,00
Haas
hazenpeper | ui
28,00
40,00
Hert
wortel | kweepeer
40,00
Kazen van het Kaasatelier
noten-vruchtenbrood | druiven
17,00
Peersoorten
advocaat | mokka
14,00
4 gangen
77,00
5 gangen
88,00
6 gangen
99,00
7 gangen alle gerechten
110,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Hotel 't Anker is 27.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.