Een groot menu met 10 kleine gerechten in twee serveeralternatieven: Prijsindicatie bij 10 personen.
145,00€
Tasting menu geserveerd aan tafel, per persoon
122,50€
Walking dinner, staand geserveerd, per persoon
1. Gang
Gemarineerde makreel met Citrus en knapperige venkel / Deidesheimer Herrgottsacker Riesling Kabinett Trocken 2020
2. Gang
Rouleau van ganzenlever/gerookte eend, gebakken appel en briochtoast / Deidesheimer Herrgottsacker Riesling Kabinett Trocken 2020
3. Gang
Tartaar van kalfsvlees met een salade van gemarineerde en kruiden/ Ixsir ‘Altitudes’ Blanc, Libanon 2021
4. Gang
Komkommersoepje met Texelse garnalen en een dille creme
5. Gang
In kombu dashi gemarineerde tomaat, kabeljauw rug, langoustine, haringkuit en krokantje van miso / Ixsir ‘Altitudes’ Blanc, Libanon 2021
6. Gang
Gerookte wilde zalm, Hollandaisesaus, kaviaar, zeekraal en gebrande asperge / Kammerner Renner Erste Lage Gruner Veltliner, Kamptal, Oostenrijk 2021
7. Gang
Ravioli gevuld met pompoen, spinazie en een sinaasappelsaus / Kammerner Renner Erste Lage Gruner Veltliner, Kamptal, Oostenrijk 2021
8. Gang
Gebraden Parelhoen met eigenjus, daslook, meiknol en eenkoornrisotto / Thorn-Clarke ‘Shotfire’ Shiraz, Barossa, Australië 2019
9. Gang
Klein bordje met 3 verschillnde buitenlandse kaasjes / Thorn-Clarke ‘Shotfire’ Shiraz, Barossa, Australië 2019
10. Gang
Dessert van op verschillende manieren bereiden aardbeien en slagroom / Recioto Di Soave “ Motto Piane” Monteforte d’Alpone, Veneto, Italie, 2017
Vind ik lekker!
3 gangen menu,
74,50€
1. Gang
Op drie manieren bereiden tonijn met verschillende bereidingen van komkommer en een mierikswortel mayonaise / Apostelhoeve Cuvee XII, Maastricht, Limburg, Nederland, 2021
2. Gang
Hertenfilet met gebakken cantharellen en rode wijnsaus, verschillende bereidingen van bietjes / Thorn-Clarke ‘Shotfire’ Shiraz, Barossa, Australië 2019
3. Gang
Panna cotta met compote van appel/rozijnen, spekkoek en kaneelroomijs / Recioto Di Soave “ Motto Piane” Monteforte d’Alpone, Veneto, Italië, 2017.
Vind ik lekker!
Vegan 5 gangen menu,
89,50€
1. Gang
Biet carpaccio van verschillende kleuren biet, burrata en basilicumolie / Deidesheimer Herrgottsacker Riesling Kabinett Trocken 2020
2. Gang
Soepje van aardpeer met paddenstoelen en truffel
3. Gang
Salade met gegrilde groente, walnoten en notendressing met balsamico / Kammerner Renner Erste Lage Gruner Veltliner, Kamptal, Oostenrijk 2021
4. Gang
Ravioli gevuld met ratatouille, geroosterde pijnboompitten, pesto en een schuim van Parmezaan / Cuvée Bertrand, Niederosterreich, Oostenrijk, 2017
5. Gang
Fruitsalade met een mintsiroop en mango sorbet / Jumilla Amatus Monastrell Dulce,Murcia, Spanje, 2019
Vind ik lekker!
5 gangen menu,
107,50€
1. Gang
Terrine van kreeft, avocado en tomaat met een limoen mayonaise / Apostelhoeve Cuvee XII, Maastricht, Limburg, Nederland, 2021
2. Gang
Ganzenlever mousse met hibiscus gelei, groene asperge en brioch toast / Deidesheimer Herrgottsacker Riesling Kabinett Trocken 2020
3. Gang
Gestoomde heilbot met saffraan schuim, gegrilde zoete aardappel en wilde spinazie / Kammerner Renner Erste Lage Gruner Veltliner, Kamptal, Oostenrijk 2021
4. Gang
Bordje met diverse Nederlandse kazen met vijgen en gembercompôte / Cuvée Bertrand, Niederosterreich, Oostenrijk, 2017
5. Gang
Op verschillende manieren bereiden mango/passievrucht en panna cotta / Jumilla Amatus Monastrell Dulce,Murcia, Spanje, 2019
Vind ik lekker!
De bewerkingsstatus van de menukaart van Cooking Unlimited is 17.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.