Cooking Unlimited

Meer informatie

Maerten Trompstraat 2
2182 XE Hillegom


Menukaart van Cooking Unlimited

Laatst bijgewerkt op 17.03.2025
Klassiek gesorteerd
Tasting menu of walking dinner menu
Een groot menu met 10 kleine gerechten in twee serveeralternatieven: Prijsindicatie bij 10 personen.
145,00 Tasting menu geserveerd aan tafel, per persoon
122,50 Walking dinner, staand geserveerd, per persoon
1. Gang Gemarineerde makreel met Citrus en knapperige venkel / Deidesheimer Herrgottsacker Riesling Kabinett Trocken 2020
2. Gang Rouleau van ganzenlever/gerookte eend, gebakken appel en briochtoast / Deidesheimer Herrgottsacker Riesling Kabinett Trocken 2020
3. Gang Tartaar van kalfsvlees met een salade van gemarineerde en kruiden/ Ixsir ‘Altitudes’ Blanc, Libanon 2021
4. Gang Komkommersoepje met Texelse garnalen en een dille creme
5. Gang In kombu dashi gemarineerde tomaat, kabeljauw rug, langoustine, haringkuit en krokantje van miso / Ixsir ‘Altitudes’ Blanc, Libanon 2021
6. Gang Gerookte wilde zalm, Hollandaisesaus, kaviaar, zeekraal en gebrande asperge / Kammerner Renner Erste Lage Gruner Veltliner, Kamptal, Oostenrijk 2021
7. Gang Ravioli gevuld met pompoen, spinazie en een sinaasappelsaus / Kammerner Renner Erste Lage Gruner Veltliner, Kamptal, Oostenrijk 2021
8. Gang Gebraden Parelhoen met eigenjus, daslook, meiknol en eenkoornrisotto / Thorn-Clarke ‘Shotfire’ Shiraz, Barossa, Australië 2019
9. Gang Klein bordje met 3 verschillnde buitenlandse kaasjes / Thorn-Clarke ‘Shotfire’ Shiraz, Barossa, Australië 2019
10. Gang Dessert van op verschillende manieren bereiden aardbeien en slagroom / Recioto Di Soave “ Motto Piane” Monteforte d’Alpone, Veneto, Italie, 2017
3 gangen menu,
74,50
1. Gang Op drie manieren bereiden tonijn met verschillende bereidingen van komkommer en een mierikswortel mayonaise / Apostelhoeve Cuvee XII, Maastricht, Limburg, Nederland, 2021
2. Gang Hertenfilet met gebakken cantharellen en rode wijnsaus, verschillende bereidingen van bietjes / Thorn-Clarke ‘Shotfire’ Shiraz, Barossa, Australië 2019
3. Gang Panna cotta met compote van appel/rozijnen, spekkoek en kaneelroomijs / Recioto Di Soave “ Motto Piane” Monteforte d’Alpone, Veneto, Italië, 2017.
Vegan 5 gangen menu,
89,50
1. Gang Biet carpaccio van verschillende kleuren biet, burrata en basilicumolie / Deidesheimer Herrgottsacker Riesling Kabinett Trocken 2020
2. Gang Soepje van aardpeer met paddenstoelen en truffel
3. Gang Salade met gegrilde groente, walnoten en notendressing met balsamico / Kammerner Renner Erste Lage Gruner Veltliner, Kamptal, Oostenrijk 2021
4. Gang Ravioli gevuld met ratatouille, geroosterde pijnboompitten, pesto en een schuim van Parmezaan / Cuvée Bertrand, Niederosterreich, Oostenrijk, 2017
5. Gang Fruitsalade met een mintsiroop en mango sorbet / Jumilla Amatus Monastrell Dulce,Murcia, Spanje, 2019
5 gangen menu,
107,50
1. Gang Terrine van kreeft, avocado en tomaat met een limoen mayonaise / Apostelhoeve Cuvee XII, Maastricht, Limburg, Nederland, 2021
2. Gang Ganzenlever mousse met hibiscus gelei, groene asperge en brioch toast / Deidesheimer Herrgottsacker Riesling Kabinett Trocken 2020
3. Gang Gestoomde heilbot met saffraan schuim, gegrilde zoete aardappel en wilde spinazie / Kammerner Renner Erste Lage Gruner Veltliner, Kamptal, Oostenrijk 2021
4. Gang Bordje met diverse Nederlandse kazen met vijgen en gembercompôte / Cuvée Bertrand, Niederosterreich, Oostenrijk, 2017
5. Gang Op verschillende manieren bereiden mango/passievrucht en panna cotta / Jumilla Amatus Monastrell Dulce,Murcia, Spanje, 2019

De bewerkingsstatus van de menukaart van Cooking Unlimited is 17.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.