Herberg Sint Petrus

Meer informatie

Gelderstraat 1
5081 AA Hilvarenbeek


Menukaart van Herberg Sint Petrus

Laatst bijgewerkt op 19.05.2025
Klassiek gesorteerd
Burrata
met hummus van rode biet, gebrande asperge, krokante graantjes,balsamico stroop |
16,50
Sashimi van tonijn met gamba in tempura,
tonijn crème, wasabi mayonaise en een nori-krokantje |
16,50
Steak tartaar
met schuim van piccalilly, asperge, kwartelei en crostini |
16,50
Scampi in chililook scampi’s in romige chiliknoflooksaus |
15,50
Gerookte zalm met asperge, gerookte Hollandaise schuim, gepocheerd ei en aardappel kaantjes |
17,50
Carpaccio van rund met pijnboompitten,rucola, Parmezaan en truffelmayonaise |
14,25
Escargots half dozijn wijngaardslakken in kruidenboter |
13,50
Poke bowl sushirijst met edamame, tonijn,zoetzure groenten en wakamé |
16,50

vegetarisch vegetarisch

Franse uiensoep met stokbroodcrouton,gegratineerd met kaas |
8,50
Asperge soep met ham, asperge en peterselie |
8,50
Bisque met zeebaars, gamba en crostini |
14,50
Zeebaars & gamba
Met asperge, lamsoor en saffraan saus |
26,50
Short rib
Langzaam gegaarde short rib en een bitterbal van gestoofde rib, met eigen jus verrijkt met kappertjes en augurk |
26,50
Lams duo
Lams filet en zacht gegaarde lamsbout met asperges en gebrande kruidenjus |
28,50
Hele Noordzeetong (450 gram)
Met remouladesaus, citroen en seizoensgroenten |
39,95
Salade vis
Gebakken zeebaars en gamba met Noorse garnalen, zoetzure venkel en pittenmix |
21,50
Visschotel
Met romige kerriesaus, gegratineerd met kaas, geserveerd met salade |
23,50
Krokante Asperge
Met gesmolten brie, gepocheerd ei en gerookte Hollandaise schuim |
24,50
Biefstuk van de gril
Met rode wijn jus en seizoensgroenten |
25,95
Gegrilde kalfs entrecote * (250 gram)
Met truffel boter en gepofte tomaat |
34,00
Salade oosterse Kip
Gebakken kipfilet met Oosterse salade, sesam, sojagel en lichtpittige wasabimayonaise |
19,50
Asperges op “Brabantse wijze”
Klassiek met ham, krielaardappelen,ei en botersaus | dagprijs
Frieten met mayonaise |
3,75
Frisse gemengde salade |
3,75
Trio van Pistache
Panna cotta, Parfait en Cake van pistache, met een cremeux van champagne |
9,50
Crème Brûlèe
Met vanille-ijs en slagroom |
9,50
Dame Blanche
Vanille-ijs, progresschuim en warme chocoladesaus en slagroom |
9,50
Kaasplankje
Van fromagerie “Guillaume” met brie de meaux, oude brokkelkaas, Shropshire blue, boeren truffelkaas, appelstroop druiven en walnoot |
13,50
Natuurlijk mag u ook onze bekende “progresgebak” als dessert! |
5,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Herberg Sint Petrus is 19.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.