Restaurant De Harbarg

Meer informatie

Reebokkenweg 8
7451 HL Holten


Menukaart van Restaurant De Harbarg

Laatst bijgewerkt op 29.05.2025
Klassiek gesorteerd
Bakje Patat
2,20
Bord Patat (groot)
3,20
Grote Boer'npetat
(met spekjes, champignons, uien en paprika)
6,00
Frikandel
2,00
Frikandel Speciaal
2,50
Kroket
2,00
Bamischijf
2,10
Kaassoufflé
2,10
Kipcorn
2,10
Van Dobben Groentekroket
2,80
Berehap
2,90
2,40
BIG WILLY
(broodje hamburger speciaal van 't huis)
4,50
GIANT BIG WILLY
15 cm voor de liefhebber
9,00
Loempia kip
3,40
Huisgemaakte Gehaktbal
3,00
Stok Kipsaté
100 gr. met pindasaus
5,00
Broodje
0,80
Portie Bitterballen met mosterd
( 8 stuks)
3,50
Portie Kipnuggets met curry
( 8 stuks )
3,90
Bittergarnituur met mayo en curry
(12 st.)
5,00
Mayonaise, Ketchup, Curry
0,60
Speciaal, Pindasaus, Piri-Pirisaus
0,80
Knoflooksaus, Barbecuesaus
0,80
Oorlog met Uitjes
0,90
Van 12.00 uur tot 17.00 uur
Broodmandje
Met huisgemaakte kruidenboter & knoflooksaus
5,00
Tomatensoep
Met tuinkruiden en brood
5,00
Tosti ham/kaas met curry of ketchup
4,00
2 Kroketten met brood
met boter en mosterd
7,00
2 Groentekroketten met brood
2 van Dobben kroketten met brood, boter en mosterd
8,50
Uitsmijter Harbarg
Ham, kaas, spek en 3 eieren
8,50
Hoolter Boer'n gezond
Brood met frisse sia, ham, kaas, komkommer en tomaat
7,00
Lunchsalade Caprese
een frisse salade, mozzarella, tomaat en pesto
8,50
Lunchsalade Kippendij
Oosterse salade met in ketjap afgebluste kippendij en krokante uitjes
9,50
Vanaf 17.00 uur
Broodmandje
Brood geserveerd met huisgemaakte kruidenboter & knoflooksaus
5,00
Tomatensoep
Met tuinkruiden en brood
5,00
Salade Caprese
Tomaat/mozzarella met frisse salade en pesto
8,50
Salade Kippendij
Oosterse salade met in ketjap afgebluste kippendij en krokante uitjes
9,50
Vanaf 17.00 uur
Schnitzel Naturel
200 gram Schnitzel met een schijfje citroen
15,00
Schnitzel met garnituur
200 gram Schnitzel met keuze uit: gebakken ui/champignons, champignon-roomsaus of stroganoffsaus
18,50
Boer'n Schnitzel
200 gram Schnitzel met gebakken ui, champignons, paprika, spek en een spiegelei
20,00
Spare Ribs
Een royale portie gemarineerde ribbetjes met aardappel/groente gratin. Keuze uit knoflook-, piri-piri- of BBQ saus.
21,00
Mexicaanse wraps met Pulled Pork
Gevuld met een mix van mild gekruide groentes, fried beans, kidney bonen, maïs en gegratineerd met kaas, milde salsa, crème fraîche en jalapeños
21,00
Kippendij Saté
200 gram kippendij saté met pindasaus, kroepoek en krokante uitjes
17,00
Vlaamsche Stoofpot
Zoete Rundvleesstoofpot bereid met abdijbier
21,00
Gebakken Diamanthaas
Heerlijk mals rundvlees (200 gram) geserveerd met aardappel/groente gratin en stroganoffsaus
24,50
Zalmfilet
Op de huid gebakken, gegratineerd met crème fraiche, bieslook en kaas, geserveerd met aardappel/groente gratin
22,50
Mexicaanse groente wraps
Gevuld met een mix van mild gekruide groentes, fried beans, kidney bonen, maïs en gegratineerd met kaas, milde salsa, crème fraiche en jalapeños
16,00

vegetarisch vegetarisch

Portie gebakken champignons en uien
3,50
Stroganoffsaus of Champignon-roomsaus
3,50
Portie mayonaise
0,60
Al onze ijscoupes worden bereid met ambachtelijk boerenroomijs van IJsboerderi Oans in Dijkerhoek
Triple Chocolate Brownie met vanille-ijs .Heerlijke Brownie met vanilleroomijs, slagroom en caramelsaus
6,50
Crème Brûlée
Met vanille-ijs en slagroom
6,50
Vruchtensorbet
Boeren vanilleroomijs & bosvruchtenijs met vruchten en slagroom
6,00
Dame Blanche
Boeren vanilleroomijs met warme chocoladesaus en slagroom
6,00
Coupe Vanille
Boeren vanilleroomijs met slagroom
4,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant De Harbarg is 29.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.