Chef Hugo - Private Dining

Meer informatie

Pieter Verhoogstraat 17
2132 ZN Hoofddorp


Menukaart van Chef Hugo - Private Dining

Laatst bijgewerkt op 28.05.2025
Klassiek gesorteerd
€10
Zorgvuldig geselecteerde Kazen & Charcuterie

vegetarisch vegetarisch

Bijpassende smeerseltjes & dips
Toast & Zoet brood
Nootjes & Zoute koekjes

vegetarisch vegetarisch

Bijpassende wijn verkrijgbaar uit onze diverse arrangementen
€10
Tonijn | Biet | Geroosterd knoflookbrood
Garnalen cocktail | IJsbergsla
Zalm | Blini’s | Komkommer
Biet | Geitenkaas | Limoen

vegetarisch vegetarisch

Chocolade biscuit | Stilton | Gereduceerde Port
€20
Keuze uit 1 of meerdere gerechtjes:
Salade van Peer | Sherry | Stilton
Salade uit de heg
Bramen | Kastanjechampignons | Biet | Hazelnoot
Pompoen & Tomaat
langzaam geroosterd | Limoen | Cashew | Koriander | Honing
Knapperige Tongschar
Ingemaakte Hollandse garnaaltjes | Komkommer | Beurre noisette
Velouté van Pompoen |
Rozemarijn | Hazelnoot | Balsamico | Sesamolie | Cayennepeper
Velouté van Kastanje | Gekonfijte Eend
€35
Risotto van Gorgonzola | Peer | Walnoten
Risotto van 5 paddestoelen & kruiden
supplement Lamsrack | Tapenade
10,00
Kippendijen in Sherry-roomsaus
Pancetta | Dragon | Gruyère | Truffelolie
Chili con Carne
Limoen | Jalapeno muffins | Geroosterde paprika
Tagliata van Ossenhaas
Dry-aged | Parmezaan | Citroen | Knoflook dressing | Rucola
Soufflé van 3 kazen |
Ingemaakte Biet | Truffelolie | Hazelnoot | Honing | Basilicum
€15
Trifle van Lemon Curd
Framboos | Mascarpone | 80% chocolade | Munt
Chocolade Ganache
Kruidencrunch | Sinaasappelolie | Hazelnoot
Exploding Chocolade Ganache
Passievrucht | Mango sorbet
Winter Mess
Sorbetijs | Bosvruchten | Merengue | Granaatappel | Rozenwater
Madeleines
Vers gebakken | Gevulde aardbei | Pistache | Limoen

De bewerkingsstatus van de menukaart van Chef Hugo - Private Dining is 28.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.