Brasserie/Restaurant De Tuynkamer

Meer informatie

Gedempte Turfhaven 44
1621 HG Hoorn


Menukaart van Brasserie/Restaurant De Tuynkamer

Laatst bijgewerkt op 02.06.2025
Klassiek gesorteerd
Diverse soorten brood aioli
en kruidenboter
6,50
Pomodorisoep
met verse basilicum
8,00
Carpaccio ingerold
met pesto, met oude Beemsterkaas, pijnboompitjes en balsamico
14,90
4,00 Als maaltijdsalade +
Gerookte marlijn
krokant shiso blad, gele biet, zoet-zure ui, salty Fingers en bieslook dressing
13,90
Papadum met yellowfin
tonijn wasabi crunch, wakame, wasabi dressing, radijs, komkommer, lente-ui en soja parels
13,90
Brioche rendang kroketjes,
rode ui, little yem, cashewnoot, curry badjakdip en koriander olie (vega kroketjes ook mogelijk)
12,90
Dry-aged beef tataki
chimichurri, venkel, komkommer, tomatencrunch, hazelnoot en zwarte knoflook mayonaise
14,20
Brioche gerookte biet
burrata, groene asperge, avocado, chili vlokken, hazelnoot en bieslook dressing
12,90
Salade geitenkaas walnoten
zontomaatjes, vijgenjam, komkommer, tomaat, croutons, balsamicodressing en rucola
18,50
Salade
met vis huisgerookte zalm, verse tonijn, croutons, zontomaat, radijs, cherrytomaat, avocado en wasabimayonaise
20,00
Salade carpaccio,
met oude Beemsterkaas, croutons, pijnboompitjes en balsamico
19,50
Wij hebben elke week een vlees-, en een visspecialiteit die wij u graag aan tafel vertellen!
Ossenhaasmedaillons
champignons, groene asperge, aardappel salade, groene en roze peper jus
31,00
Tonijnsteak
gerookte zalm, groene asperge, zoet aardappel,venkel, bieslook, beurre blanc en gremolata
26,00
Black Angus
sucade krieltjes, tuinerwten, gele biet, tuinbonen, tomatensalsa en hazelnoot-kruiden jus
27,00
Zeebaars linguine
pasta, olijven, kappertjes, citroen, verse kruiden, knoflook, tomaat, olijf olie, burrata, chili vlokken en rucola
25,50
Roadkill chicken
(zonder botjes) mais, tomaat, cajun aardappelen, rode ui, mango chutney en chimichurri
24,90
Spies van gemarineerde kippendijen
met atjar van komkommer, satésaus, cassavekroepoek en dikke huisfrieten
19,80
Geroosterde bloemkool mini paksoy
zoete zure ui, wasabi crunch, papadum, gepocheerd ei, kokos-curry saus en koriander olie
19,50
Groene Curry
sperziebonen, peulen, paksoi, taugé, bundelzwam, gember, limoen, lente ui, basmati rijst, gerookte amandelen en cassave
19,50
Tuynkamer appeltaart
met vanilleroomijs en slagroom
8,90
Triffle brownie witte
chocolade mousse, framboos crumble, oreo, en hazelnoot
8,90
Tartelette eclaire tiramisu creme
frambozen, chocolade blaadjes. atsina, balsamico en basilicumsiroop
8,90
Kaasplankje
met een variatie van Camembert de Pays, boerenkaas, Taleggio, Shropshire blue, walnoot en vijgenchutney
14,00
illy koffie
of cappuccino met een macaron en een stukje brownie
5,90

De bewerkingsstatus van de menukaart van Brasserie/Restaurant De Tuynkamer is 02.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.