Restaurant De Hoornse Kogge

Meer informatie

Nieuwendam 2
1621 AP Hoorn


Menukaart van Restaurant De Hoornse Kogge

Laatst bijgewerkt op 02.06.2025
Klassiek gesorteerd
Sardientjes,
blikje, brioche, limoenboter, aioli.
16,95

vegetarisch vegetarisch

Buratta,
romesco, creme gochujang, rucola, hazelnoot.
16,95

vegetarisch vegetarisch

Tonijn,
spicy, pickles rettich, wakame, watermeloen, kromate nori.
16,95
Botervis,
dun gesneden, sambai vinaigrette, yuzu, furikake, venkel.
16,95
Gerookte paling,
geroosterde brioche, asperge, kruiden creme, limoen.
16,95
Baeri kaviaar,
blini, creme fraiche, kappertjes, bosui.
16,95
11,00
Steak tartaar,
krokante aardappel, creme truffel, brioche, kwartelei.
16,95
Pate lam,
morilles, brioche, chutney rode ui.
16,95
Tataki beef,
Thaise dressing, bosui, krokante ui.
16,95
Salade Riche,
een proeverij van verschillende gerechtjes.
16,95
3,95
Zeebaars,
krokant, zoet zure venkel, asperge, beurre blanc.
16,95
Kreeft,
plancha, spinazie, gremolata, Beemsterkaas, Hollandaise.
16,95
Gekonfijte zalm,
gegrilde asperge, Hollandaise, gepocheerd kwartelei, lavas.
16,95
Krokante asperge,
botersaus, jonge kriel, pastinaak, kervel..
16,95
Parelhoen,
fondant aardappel, kerrie, haricot verts, eier creme, geplukte bout, komijn.
16,95
Eendenborst,
loempia gekonfijte bout, hoisin, noedels.
16,95
Black Angus rund,
chimichurry, risotto, paddenstoel
16,95
Eendenlever,
gekarameliseerde appel, paddenstoel, truffel jus, geroosterd suikerbrood.
16,95
3,95
Zacht gegaarde sukade,
mousseline, jus hachee.
16,95
Sides
Kropsla, komkommer, rode paprika, mozzarella, bieslook, French dressing.
6,00
Friet, Zaanse mayonaise.

vegetarisch vegetarisch

Grand finale,
al het lekkers van de patissier.
12,50
Selectie Europese kaassoorten,
kletsenbrood, abrikoos.
12,50
3,95
3 gangen
49,50
4 gangen
57,50
5 gangen
65,00
KoggeBox.
45,00
1. Gang Gepekeld Black Angus, carpaccio, mayonaise eekhoorntjes brood, zoet zure bundelzwam.
2. Gang Rilette gerookte zalm, crostini, venkel, avocado, crème groene kruiden
3. Gang Zachte creme soep van aardappel, truffel, bosui en paddenstoelen ( Even in steelpannetje op het gasfornuis verwarmen.)
4. Gang Black Angus rund, gestoofde sukade, pastinaak, groente. ( 5-8 minuten verwarmen in oven op 180 C.)
5. Gang Krakeling, creme suisse, pannacotta roodfruit, roomijs tonka boon.
Creuses - fijn gesneden sjalot - rode wijn azijn.
4,25
Creuses – ponzu, bosui, rode peper.
4,50
Creuses – dashi azijn, gember, bosui
4,50
Oester proeverij - 4 stuks
17,25

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant De Hoornse Kogge is 02.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.