QuiDine Restaurant

Meer informatie

West 52
1621 AW Hoorn


Menukaart van QuiDine Restaurant

Laatst bijgewerkt op 28.04.2025
Klassiek gesorteerd
OESTER
Prachtige oesters van de Oesterij uit Yerseke, Zeeland Klassiek met mignonette en citroen, of een speciale bereiding van de Chef. Los te bestellen.
JAMON IBERICO BELLOTA
gemaakt van 100% raszuiver Iberico varken die vrije uitloop hebben genoten in de Dehesa. Los te bestellen.
GAZPACHO VAN KOMKOMMER
Een fris begin van het menu. Deze schuimige gazpacho van komkommer serveren wij met een crème van Feta, krokante olijven crumble en een zachte emulsie van gefermenteerde knoflook.
AUTHENTIEK HORINEES BROOD
Een Bourgondisch volkoren zuurdesem, van meel gemalen door de ambachtsmolen in Oudorp. Een recept uit de Gouden Eeuw. Geserveerd met boeren roomboter van Lindenhoff.
INKTVIS
Een tartaar van langzaam gegaarde pijlinktvis uit de Noordzee. gecombineerd met gepofte aubergine, dashi en yuzu.
ASPERGE
Echte Limburgse asperges, lichtjes gegaard in een azijn van boter. Warm gerookte forel als tegenhanger met een smeuïge eidooier crème, krokant van boekweit en schuim van gerookte karnemelk.
ORZO
"Al Dente" Orzo aangemaakt met een bouillon van gekaramelliseerde ui. Frisse geitenkaas en bereidingen van Artisjok. Gebakken kruidige Morilles.
LAMS RACK
Texels lamsrack van de BBQ, afgemaakt met een crumble van pistache. Een tartelette van sesam gevuld met doperwtjes en munt. Geserveerd met een frisse hollandaise verrijkt met rozen.
BLOOD ORANGE
Bereidingen van Moro bloedsinaasappels. Huisgemaakt roomijs van hazelnootjes en afgewerkt met knapperige merengue van saffraan en roze peper.

De bewerkingsstatus van de menukaart van QuiDine Restaurant is 28.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.