Een fris begin van het menu. Deze schuimige gazpacho van komkommer serveren wij met een crème van Feta, krokante olijven crumble en een zachte emulsie van gefermenteerde knoflook.
Vind ik lekker!
Authentiek Horinees Brood
Een Bourgondisch volkoren zuurdesem, van meel gemalen door de ambachtsmolen in Oudorp. Een recept uit de Gouden Eeuw. Geserveerd met boeren roomboter van Lindenhoff.
Vind ik lekker!
Langoustine
Langoustine van de BBQ gelakt met een reductie van ketjap en gember, schuimige bisque en een tuille van groene curry
Vind ik lekker!
Asperge
Echte Limburgse asperges, lichtjes gegaard in een azijn van boter. Warm gerookte forel als tegenhanger met een smeuïge eidooier crème, krokant van boekweit en schuim van gerookte karnemelk.
Vind ik lekker!
Orzo
"Al Dente" Orzo aangemaakt met een bouillon van gekaramelliseerde ui. Frisse geitenkaas en bereidingen van Artisjok. Gebakken kruidige Morilles.
Vind ik lekker!
Poussin
Meerdere bereidingen van het piepkuiken, hollandaise van vadouvan, mini maïs van de BBQ
Vind ik lekker!
Aardbei
Mousse van Champagne met een interieur van Hollandse aardbei, witte chocolade en een sorbet van aardbei verrijkt met onze lieve vrouwe bedstro
Vind ik lekker!
De bewerkingsstatus van de menukaart van QuiDine Restaurant is 30.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.