Een fris begin van het menu. Deze schuimige gazpacho van komkommer serveren wij met een crème van Feta, krokante olijven crumble en een zachte emulsie van gefermenteerde knoflook.
Vind ik lekker!
AUTHENTIEK HORINEES BROOD
Een Bourgondisch volkoren zuurdesem, van meel gemalen door de ambachtsmolen in Oudorp. Een recept uit de Gouden Eeuw. Geserveerd met boeren roomboter van Lindenhoff.
Een tartaar van langzaam gegaarde pijlinktvis uit de Noordzee. gecombineerd met gepofte aubergine, dashi en yuzu.
Vind ik lekker!
ASPERGE
Echte Limburgse asperges, lichtjes gegaard in een azijn van boter. Warm gerookte forel als tegenhanger met een smeuïge eidooier crème, krokant van boekweit en schuim van gerookte karnemelk.
Vind ik lekker!
ORZO
"Al Dente" Orzo aangemaakt met een bouillon van gekaramelliseerde ui. Frisse geitenkaas en bereidingen van Artisjok. Gebakken kruidige Morilles.
Vind ik lekker!
LAMS RACK
Texels lamsrack van de BBQ, afgemaakt met een crumble van pistache. Een tartelette van sesam gevuld met doperwtjes en munt. Geserveerd met een frisse hollandaise verrijkt met rozen.
Vind ik lekker!
BLOOD ORANGE
Bereidingen van Moro bloedsinaasappels. Huisgemaakt roomijs van hazelnootjes en afgewerkt met knapperige merengue van saffraan en roze peper.
Vind ik lekker!
De bewerkingsstatus van de menukaart van QuiDine Restaurant is 28.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.