Restaurant Van der Meer

Meer informatie

Wijk aan Zeeërweg 31
1972 NM IJmuiden


Menukaart van Restaurant Van der Meer

Laatst bijgewerkt op 10.06.2025
Klassiek gesorteerd
U kunt zelf uw diner samenstellen en een keuze maken uit onderstaande gerechten.
Prijs driegangenmenu met soep
39,50
Prijs driegangenmenu met voorgerecht
44,50
Hors-d’oeuvre bestaande uit een verse huzarensalade, gravad lax zalm, gevuld eitje, gerookte forel, serranoham met meloen en een roosje carpaccio
Oosters pareltje bestaande uit een Yakitori spiesje, een Japanse Ebi Fry, een pastei van Thaise kip en een Indonesisch Rendang kroketje geserveerd met wakame en sesamsaus
Licht gerookte rundercarpaccio met Grana Padano, balsamico, tomaatjes, komkommer, sla en pestomayonaise
Geitenkaaskroketjes op een frisse salade met gekonfijte dadels, komkommer, honingtomaatjes en dadelstroop
Cocktail gevuld met gamba’s en Hollandse garnalen met een huisgemaakte cocktailsaus
Uiensoep gemaakt van rode Florence uien, gestoofd in groenten bouillon en Texels Skuumkoppe, met en een crouton van Old Amsterdam kaas

vegetarisch vegetarisch

Romige Tom Kha Kai Soep gevuld met kip en heerlijk op smaak gebracht met citroengras, limoen en rode peper
Kalfsvlees à la Wellington met een champignon duxelles, ingepakt in krokant gebakken deeg, geserveerd met hollandaisesaus en kalfsjus
Piccata Milanese, krokant in de kaas gebakken medaillons van kippendij op een bedje van verse pasta met pomodorisaus en
asilicum
Saté van de haas met kroepoek, seroendeng, stokbrood en een frisse rauwkostsalade
Botermalse lamsfilet medaillions geserveerd met roseval
Vegetarische bladerdeeg pastei keuze uit: een vulling van spinazie met Griekse fetakaas of een vulling van linzen met Indiase curry

vegetarisch vegetarisch

Hollandse kogelbiefstuk in de boter gebakken, geserveerd met een heerlijke champignonroomsaus en bospaddenstoelen
Varkenshaasmedaillons met verse pepersaus, zoete puntpaprika en sjalotjes
Marktvis, afhankelijk van het aanbod en het seizoen; door de chef voor u geselecteerd
Vegetarische stroganoff bestaande uit tofu, champignons, ui, smoked paprika en room

vegetarisch vegetarisch

Pornstar Martini maar dan als ijsdessert gemaakt van passievrucht met vodka, eiwit en limoen
Oreo cheesecake bavarois, heerlijk luchtig met een spiegel van chocolade gedecordeerd met Oreo koekjes
Tiramisu gemaakt van espresso, amaretto, lange vingers en mascarpone
IJsmacaron gevuld met roomijs en een heerlijke swirl van frambozen sorbet
Sgroppino, de enige echte ijskoude Italiaanse citroensorbet cocktail met prosecco en vodka
Dame Blanche, onze klassieker met bourbon vanille roomijs en warme chocoladesaus

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Van der Meer is 10.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.