Restaurant Herberg De Pater

Meer informatie

Sylsterwei 26
9132 EL Ingwierrum


Menukaart van Restaurant Herberg De Pater

Laatst bijgewerkt op 09.06.2025
Klassiek gesorteerd
Truffelrisotto
Met gepocheerd ei, paddenstoelen, Parmezaanse kaas en kaas croquant. vegetarisch icoon
20,95

vegetarisch vegetarisch

Moules au Curry
Mosselen in kerriesaus bereid, met zeekraal, pasta schelpjes, wortel en bosui.
20,95
Zalm Tataki
Met limoen-gel, miso-yuzu-mayonaise, gerookte sesamzaadjes en wasabi kaviaar.
21,50
Paters Filet Americain (ook vegetarisch te bestellen)
Met augurk, kappertjes, miso-yuzu-mayonaise en eidooier. vegetarisch icoon
22,50

vegetarisch vegetarisch

Crevettes Suprême
Huisgemaakt garnalen kroketje, black-tiger spiesje, kreeftenroom en kreeften velouté.
22,95
Rundercarpaccio
Licht gerookt en boterzacht, met basilicum-mascarpone room, en crumble van gekruide pijnboompitjes, soja en wasabi.
21,50
Kreeftenvelouté
Met bosuitjes, rivierkreeftjes, paprika en spinazie olie.
12,95
Paters Mosterdsoep (ook vegetarisch)
Met onze geheime mix van vier soorten mosterd, gebakken spekjes en bosui. vegetarisch icoon
10,75

vegetarisch vegetarisch

Paddenstoelen Consommé
Met gemarineerde kruidenchampignons, beukenzwammetjes en ringetjes van bosui. vegetarisch icoon
10,75

vegetarisch vegetarisch

Vers Brood met Smeersels
Voor 2 personen, vers gebakken brood met drie wisselende smeersels. vegetarisch icoon
9,50

vegetarisch vegetarisch

Broodpannetje uit de Oven
6 warme broodjes belegd met mozzarella, chipotle-salsa en knoflook-kaasaus. vegetarisch icoon
8,95

vegetarisch vegetarisch

Boeuf Stroganoff
Langzaam gegaarde rundersucade à la Stroganoff.
33,75
Tournedos Wad en Weide
Vers van het mes snijden wij uw biefstuk van de haas, geserveerd met garnalenspies, kaas croquant en romige chipotlesaus.
41,95
Tournedos du Truffe
Vers van het mes snijden wij uw biefstuk van de haas, waarop truffelboter en jus van zwarte knoflook.
41,95
Zalmmoot Caviar
Rosé gebakken met stamppot van bosuitjes, geserveerd met een romige saus met viskaviaar en spinazie-olie.
36,95
Snoekbaars Miso
Begeleid met misosaus waarin zwarte boontjes, op gewokte courgette en pecannoten.
34,95
Kabeljauw Noir
Met zwarte knoflookdaise, crumble van pijnboompitten, soja en wasabi, en kreeftenroom.
35,95
Op de huid gebakken Zeebaarsfilet
Waarbij romige kokossaus met rivierkreeftjes en kataifi crumble.
36,95
Zalm op Thaise wijze
Zalmfilet gegaard in de oven onder een dakje van limoen en rode pepers, geserveerd met een romige kokos saus.
36,95
Kabeljauwfilet gegaard in zeewier bouillon
Op een bedje van aardappel-bosui puree, met gepofte zeewierchips en een saus van viseitjes.
35,95
Pater's Visstoofpotje
Mootjes zalmfilet en kabeljauwfilet, gestoofd in een romige vissaus met groene kruiden.
33,75
Gebakken Noordzee tong
À la meunière
Gebakken Noordzee tong
À la Pater (grote garnalenspies)
Gebakken Noordzee tong
Picasso
Asian Soba Noodles
Met Koreaanse plantaardige gehaktballetjes, miso saus, roergebakken groenten en seroendeng.
30,95

vegetarisch vegetarisch

Steak van Smashed Avocado en Maïs
Gepaneerd met meergranen en quinoa, geserveerd met romige saus van gerookte Spaanse pepers en paprika, met zwarte boontjes en quinoa.
29,95

vegetarisch vegetarisch

Vegetarische Groenten Lasagne
Volgens huisrecept waarin groenten, vegetarisch gehakt, kaassaus en tomatensaus, geserveerd met gepofte cherrytomaatjes.
31,50

vegetarisch vegetarisch

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Herberg De Pater is 09.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.