Dungesneden ossenhaas met parmezaan, truffel crème, zongedroogde tomaat en kappertjes.
Dungesneden ossenhaas met parmezaan, truffel crème, zongedroogde tomaat en kappertjes.
Vers gesneden tartaar van ossenhaas met aardappel- crunch, kwartelei, kappertjes, chornichon en sjalot.
Zacht stoombroodje met pulled pork creme van wasabi, doperwt, sesam, ingelegde zilver ui
De enige echte, originele pork spareribs bereid op de American Texas wijze met een vleugje Billy Bob.
Beleef een avontuur aan traditionele BBQ gerechten van over de hele wereld. Laat je verrassen door diverse masterpieces uit onze flaming houtskool x-oven.
Gepekeld en gerookte varkensfilet, gegrild op open vuur, voor de echte pittige flame grill ervaring.
Home made 100% runderburger. Een echte klassieker, medium geserveerd vanuit onze houtskool x-oven. - Deze burger is ook #vegetarisch te bestellen.
Een dikke rib eye steak van 300 gram geserveerd met smokey whiskey bone marrow. Vlammend bereid op open vuur. Een aanrader voor èchte vleesliefhebbers.
Een malse, authentieke runder #biefstuk van echt lers rund, gegrild in onze houtskool x-oven, met heerlijke huisgemaakte jus en uienchutney.
Naast al onze meat-originals, geven wij ook onze eigen Billy Bob draai aan verschillende vis delicatessen. Vraag onze collega's naar de vis van de dag.
Tik, tok, tok. De naam zegt 't al. Een gegrilde halve kip geserveerd met grilled lemon en little gem.
It's time for chicken! 12 uur lang gemarineerde kippendijen, afgelakt en gegrild op open vuur.
Meet our chef Maurice. Zijn roots liggen in Indonesië en dit wilt hij jullie graag laten proeven. Een speciaal samengestelde spies met Ayam (kip), Babi (varken) en Udang (garnaal), bereid op Indonesische wijze. Geserveerd met atjar, #sambal en ketjap-pindasaus.
VANAF 2 PERS. This is it! Het ultieme sharing menu van Billy Bob, gebaseerd op de Amerikaanse BBQ & grill tradities met hier en daar een Billy Bob touch. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een gepofte aardappel en bijpassend garnituur.
Deze klassieker kennen we natuurlijk uit cartoons en is niet weg te denken van onze menukaart. Een prachtige steak, bestaande uit een stuk dunne lende en de ossenhaas, medium gegrild op ons open vuur. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een gepofte aardappel en bijpassend garnituur.
VANAF 2 PERS. Een indrukwekkend stuk gemarmerd rundvlees met extra smaak dankzij het lange been - robuust, sappig en vol karakter. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een gepofte aardappel en bijpassend garnituur.
Puntborst, het ultieme BBQ gerecht van de Amerikanen. Low & slow bereid vanuit de gravity smoker. Goed hout en tijd is het recept voor dit mooie stuk vlees. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een gepofte aardappel en bijpassend garnituur.
Kids burger op een zacht gegrild broodje geserveerd met patat en appelmoes.
De bekende, frisse salade bestaande uit little gem, gegrilde kip, croutons, parmezaan en bacon.
The greatest of all time. Een heerlijke salade met gegrilde geitenkaas, diverse gebrande noten en een balsamico dressing.
Romige, huisgemaakte hangop geserveerd met verse aardbeien en een vleugje vanille
Een klassieke Italiaanse verleiding met luchtige mascarponecrème en doordrenkte lange vinger
Een weckpotje gevuld met 2 soorten #chocolademousse, met een krokant van chocolade en hazelnoot.
Vielen Dank, dass Du speisekarte.de nutzt!
Wir wünschen Dir viel Spaß bei Deinem nächsten Restaurant Besuch.
Du hast Verbesserungsvorschläge oder hast fehlerhafte Informationen gefunden? Wir freuen uns über Dein Feedback!