Verfijnd pilsner van de tap van lage gisting met 4 hopsoorten. Gekarakteriseerd door een mooie harmonie tussen aroma van de mout en de geuren van de hop. Verfrissend, zacht en toegankelijk 5.5% alc.
Verfijnd pilsner van de tap van lage gisting met 4 hopsoorten. Gekarakteriseerd door een mooie harmonie tussen aroma van de mout en de geuren van de hop. Verfrissend, zacht en toegankelijk 5.5% alc.
Bijzonder witbier van de tap gemaakt met 7 verschillende bloemige hopsoorten. Zachte body en delicate hop smaak 5.2% alc.
Deze stevige IPA op fles wordt gevormd door maar liefst 9 hopsoorten welke zorgen voor een intens aroma vol citrus en bloemen 5.5% alc.
Dit blond bier uit Biella, Piemonte heeft een prettige balans tussen citrus, bittere tonen en fruitige ondertonen 4.8% alc.
Een bier met een aroma van geroosterde mout en tonen van karamel en zoethout. Een mooi vol bouquet van 6 soorten hop zorgt voor een stevig amber kleurig bier 7% alc.
Stevig Sardijns bier van pure gerstemout. Het is een ongefilterd bier met een licht bittere afdronk 5% alc.
Alcoholvrij kwaliteitsbier, het gist geeft zijn optimale smaak aan het bier, zonder vorming van alcohol, elegante smaak met hints van geel fruit en citrus. 0% alc.
Meest populaire spritz in Italië, tonen van sinaasappel, klein bittertje, afgetopt met 47 Anno Domini prosecco en San Pellegrino
Bitterzoete rode spritz met Campari, afgetopt met 47 Anno Domini prosecco en San Pellegrino
Stevige spritz met zoete tonen van limoncello, afgetopt met 47 Anno Domini prosecco en San Pellegrino
Je favoriete spritz, maar dan alcoholvrij om zorgeloos van te genieten, tonen van sinaasappel en een klein bittertje
Een verfrissende Italiaanse tonic met een unieke zoete-bittere smaak en fris citrusachtig aroma
Tomaat, fior di latte mozzarella, parmezaanse kaas, olijfolie en verse basilicum vega
#Pizza bianca, fior di latte mozzarella, gerookte provola, gorgonzola piccante en parmezaanse kaas vega
Tomaat, fior di latte mozzarella, prosciutto cotto, champignons, ei en taggiasca olijven
Tomaat, fior di latte mozzarella, pikante ventricina salami, 'nduja, rode ui en pikante olijfolie
Tomaat, oregano, knoflook, geroosterde cherry tomaten, basilicum en gefrituurde kappertjes vegan
Tomaat, fior di latte mozzarella, capocollo D.O.P. piccante uit Calabria, 'nduja, stracciatella en marmelade van Tropea uitjes
Tomaat, fior di latte mozzarella, pikante ventricina salami, stracciatella, olijfolie en verse basilicum
Tomaat, fior di latte mozzarella, Parmaham, stracciatella, verse basilicum en truffelolie
#Pizza bianca, fior di latte mozzarella, gerookte provola, gele en rode cherry tomaten, stracciatella, pesto Genovese en basilicum vega
Tomaat, fior di latte mozzarella, #MORTADELLA, stracciatella, pistache crush en pistache pesto
#Pizza bianca, fior di latte mozzarella, gerookte provola, geroosterde porchetta, aardappels uit de oven en rozemarijn
Heerlijk luchtige creme van eieren en mascarpone, savoiardi in espresso en geraspte pure chocolade
Onweerstaanbaar dessert van Nutella, mascarpone en hazelnoot op een bodem van chocolate chip cookies
Huisgemaakte focaccia met rozemarijn en maldon zout geserveerd met kruidenboter. vega
4 getoaste broodjes met stracciatella, tomaatjes uit de oven, knoflook en basilicum vega
Venetiaanse specialiteit; romige spread van gedroogde #kabeljauw op krokante polenta
Fijngesneden tartaar van rundvlees met Italiaanse smaakmakers geserveerd met stracciatella en pane carasau
Siciliaans groentegerecht van #gebakken aubergine en gestoofde groentes met geroosterde amandelen vegan
Wisselende selectie van onze favoriete #antipasti gerechten (vanaf 2 personen te bestellen)
Wisselende selectie van onze favoriete #antipasti gerechten (vanaf 2 personen te bestellen)
Verse vongole, geroosterde cherry tomaat, bottarga di tonno, peterselie en olijfolie Wijnadvies: ΤΑΙ
Lintpasta met romige truffelsaus en parmezaanse kaas vega Wijnadvies: Aglianico
Traditionele carbonara met eidooiers, pecorino, guanciale en zwarte peper Wijnadvies: Chianti Classico Riserva
Dunne lagen pasta met daartussen venkelgehakt, 'nduja, bechamel en mozzarella Wijnadvies: Biferno
Verse pasta gevuld met burrata met een pesto Trapanese van tomaat, geroosterde amandelen en ricotta salata vega Wijnadvies: Sauvignon
De familieklassieker, ossenhaas gevuld met mozzarella en Parmaham in een Marsala-roomsaus Wijnadvies: Batista
Bavette van de grill, kalfsjus en een salade van rucola, citroen en hazelnoot Wijnadvies: Chianti Classico Riserva
Ossenhaas van de grill in een romige saus van gorgonzola met pecannoten Wijnadvies: Azzurra
Octopus tentakel van de grill, creme van aardappel en krokante kikkererwten Wijnadvies: Chardonnay
Zacht gegaarde #kabeljauw met caponata, Siciliaanse groentenstoof en amandelen Wijnadvies: Falanghina
Salade van roodlof, rucola, notenvinnaigrette, gorgonzola, pecannoot en peer vega
Grof gesneden kruimige aardappelen uit de oven met Maldon zout en rozemarijn vega
Vielen Dank, dass Du speisekarte.de nutzt!
Wir wünschen Dir viel Spaß bei Deinem nächsten Restaurant Besuch.
Du hast Verbesserungsvorschläge oder hast fehlerhafte Informationen gefunden? Wir freuen uns über Dein Feedback!