De Roskam

Meer informatie

Turfmarkt 2
2223 EH Katwijk aan Zee


Menukaart van De Roskam

Laatst bijgewerkt op 13.05.2025
Klassiek gesorteerd
CARPACCIO VAN RUNDERBIEFSTUK
met prei, paprika, kappertjes, geroosterde pepita’s, Parmezaanse kaas en “JILLS” carpacciodressing
12,75
KANNIEKIEZEN
Kunt u niet kiezen? Dan maken wij toch een selectie van de voorgerechten voor u! ! 5 kleine voorgerechtjes gepresenteerd op 1 bord
15,75
GARNALEN COCKTAIL
Hollandse garnaaltjes met ijsbergsla, prei en een fris appeltje, geserveerd met citrus mayonaise
16,50
BOERENTOMATENSOEP
gemaakt door de chef, uiteraard rijk gevuld met ballen! wilt u extra brood bij uw soep? + 1.00
7,50
SOEP VAN DE DAG
wisselende soep, vers gemaakt door onze chef wilt u extra brood bij uw soep? + 1.00
7,50
BRUCHETTA PATA NEGRA
bruchetta met gepofte cherry tomaatjes, pata negra ham en een aceto balsamicostroo i.p.v. pata negra ham met geitenkaas
13,50
GEROOKTE ZALM TARTAAR
heerlijke door schuitmaker gerookte zal, fijngesneden met dille, rood uitje en gefrituurde kappertjes. geserveerd met een frisse limoenmayonaise
12,50
COPPA DE PARMA
dun gesneden italiaanse gedroogde ham, opgemaakt op een salade van truffelaardappel met gepofte bonen en granaatappel
12,50
GAMBA’S PIRI PIRI
in piri piri saus gemarineerde gamba’s, in een pannetje in de oven gebakken
13,50
BUUREN VIS TRIO
Hollandse garnaaltjes, gerookte “boschypaling” en gerookte zalm, met toast en toebehoren
17,50
BROOD MET SMEERSELS
vers gebakken desembrood met aceto balsamico saus, huisgemaakte kruidenboter en aioli
7,50
PATA NEGRA HAM
wilt u uw brood nog lekkerder maken?
6,50
VOORGERECHT MAANDMENU
het maandmenu is een wisselend menu van de chef maaltijdsalades
11,50
CRISPY CAESAR SALADE
gemengde sla met crispy kip, uitgebakken spek, parmezaanse kaas, gekookt ei en caesar dressing
11,50 als voorgerecht
15,50 als hoofdgerecht
HOLLANDSE GARNALEN SALADE
gemengde sla, hollandse garnalen, prei, kappertjes en natuurlijk cocktailsaus
17,50 als voorgerecht
21,50 als hoofdgerecht
CARPACCIO SALADE
flinterdun gesneden biefstuk op een flink bed van sla, pepita’s, prei, tomaat, kappertjes en Parmezaanse kaas, besprenkeld met balsamico saus onze salades worden geserveerd met stokbrood
12,75 als voorgerecht
16,75 als hoofdgerecht
3 GANGEN WISSELEND MAANDMENU 34.50
SPIES VAN BOTERMALSE GEMARINEERDE KIPPENDIJ (CA 200GR)
Met saté saus, gefrituurde uitjes, kroepoek en frites
17,50
“DAMES” PORTIE ( CA 100GR )
14,75
“ROSKAMMETJE” KOGELBIEFSTUK GEVULD MET KRUIDENKAAS
Geserveerd met ratatouille en saus van Provençaalse kruiden ( kan ook zonder kaas )
17,50
SPARE RIBS
Met heerlijke soja-plum marinade, bereid in de oven en opnieuw gelakt, daarna valt het vlees gemakkelijk van de botjes, met aioli geserveerd
21,50
RENGDANG
gemarineerde en in kokosroom gestoofde rundvlees, op smaak gebracht met sereh en gember. licht pittig geserveerd met een frisse limoenrijst
22,50
ZALM
gebakken zalmfilet met een kruidenkorst en hollandse garnalen, geserveerd met een citrus beurre blanc saus
22,50
GAMBA’S VAN DE CHEF
In sweet chili gebakken gamba’s, geserveerd met ratatouille, room en rijst
19,50
KALFSRIBEYE
vers van onze grill een heerlijk malse kalfsribeye met een chimichurri naar eigen recept
23,50
HOOFDGERECHT MAANDMENU
een wisselend menu van de chef
22,50
VANGST VAN DE DAG € dagprijs
steeds wisselend en altijd vers
VLEES OF VEGA SPECIAL € dagprijs
de chef maakt wekelijks een vlees en vega special van verse ingrediënten. vraagt u maar naar de mogelijkheden
KATWIJK BINSE BURGER
100% rundvlees Met gebakken spek, tomaat, u, augurk, Roskamsaus, medium gebakken en op een brioche broodje met frites en salade
17,50
VEGETARISCHE BURGER
vegetarische burger uit de bollenstreek, geserveerd met paprika, prei, sla, gedroogde tomaat en yoghurt knoflooksaus, geserveerd met bijpassend broodje
16,50

vegetarisch vegetarisch

ROSKAM BURGER
100% rundvlees met gesmolten geitenkaas, rucola, tomaat, spek en honing-mosterdmayonaise op een brioche broodj kleine wijzigingen op de kaart kunnen voorkomen
17,50
MET FRITES EN SALADE
tot 12 jaar
SNACK À JACK MENU
KROKET OF FRIKANDEL MET FRIET, MAYO EN APPELMOES
7,75
TITA-TOVERSTOK MENU
KIP SATÉ MET FRIET, MAYO EN APPELMOES
7,75
RONALD MENU
MINI HAMBURGER MET FRIET, MAYO EN APPELMOES
7,75
KINDERDIERENIJSBEKER…. WAT EEN WOORD
Maar wel gevuld met vanille roomijs, slagroom en .. je mag de beker mee naar huis nemen!
7,75
BLONDIE
onze heerlijke huisgemaakte brownie van witte chocolade, opgemaakt met een citrus kletskop en een bol aarbeien ijs
7,75
DAME BLANCHE
bourbon vanille-ijs, warme chocolade saus en slagroom. Niet spannend, wel errug lekker….
7,75
LIMOEN TIRAMISU
het italiaanse dessert maar dan met een zomerse twist. een heerlijke tiramisu gemaakt met limoen
8,25
PANNA COTTA
panna cotta met mango, leuk geserveerd in een weckpotje en een rood fruit coulis
7,75
COUPE SORBETIJS MET VERS FRUIT
een echte klassieker die hoort op elke kaart. 3 bollen sorbetijs geserveerd op vers fruit met een lekkere frisse fruit coulis
8,50
KANWEERNIETKIEZEN
Kunt u (weer) niet kiezen? Wij maken de keuze voor u met verschillende zoetigheden op één bord
9,50
DESSERT VAN HET MAANDMENU
een wisselend menu van onze chef
6,50
BEGELEIDING VAN DE NAGERECHTEN
Ruby port
4,95
lbv port
6,55

De bewerkingsstatus van de menukaart van De Roskam is 13.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.