Café-Restaurant de Lage Vuursche

Meer informatie

Dorpsstraat 2
3749 AD Lage Vuursche


Menukaart van Café-Restaurant de Lage Vuursche

Laatst bijgewerkt op 28.04.2025
Klassiek gesorteerd
Garnalen cocktail
met knapperige ijsbergsla, huisgemaakte cocktailsaus, fijngesneden bieslook en citroen
17,50
32,50
Gerookte paling
van Palingrokerij Eveleens geserveerd op toast met crème fraîche en haringkaviaar
27,50
37,50
Terrine van zalm en nori
met zoetzure groente met een gel van dashi
18,50
Carpaccio van rundvlees
met truffelmayonaise, kappertjes, rucola, croutons, Parmezaanse kaas en geroosterde pitten en zaden
16,50
Mousse van kippenlevers
met pinda, speculoos, gerookte amandel en kersenbier
15,75
Gerookte entrecote
met een roquefortmayonaise, gepofte tomaat en krokante paddenstoel
19,50
Bieten-carpaccio
geserveerd met rucola, blauwe kaas, appel, walnoten en Aceto balsamico
17,50
Slakken bereid in kruidenboter
geserveerd met stokbrood en citroen
14,50
21,00
Garnalenkroketten
naar een recept van onze Zuiderburen met gefrituurde peterselie en een saus van garnalen
19,50
Schaaldieren bisque
met Noorse garnalen
19,50
Klassieke uiensoep
met een crostini met Gruyère
12,50
Kabeljauw
met een farce van spinazie, aardappelpuree met mosterd en beurre blanc met rode biet
27,50
Pasta vongole
met rode peper, bladpeterselie, sjalotten en sesamolie
23,50
In rode wijn gesmoorde poussin
met champignons, bospeen en kriel aardappel met rode wijn saus
26,50
Gebakken kalfslever
geserveerd met ui, spek en appel met een saus van Calvados
25,00
Canard à l’orange
gebakken tamme eendenborst overgoten met een karamel van sinaasappel geserveerd met witlof, krokant van aardappel en crème van wortel
27,50
Kalfsoester
met aardappelpuree, geglaceerde Provençaalse groente en een heerlijke saus
29,00
Tournedos Opéra
met gebakken kippenlevers, geserveerd met pomme pont neuf en koolrabi, met een saus van Madeira
37,50
Gnocchi ‘à la Caprese
Italiaanse aardappel-pasta met friszoete tomaten, verse basilicum en romige mozzarella
21,50
Groentetaartje
met spinazie, courgette, champignons, feta geserveerd met trostomaat
25,00
Salade Lage Vuursche
gebakken coquille, Noorse garnalen, gerookte zalm en onze beroemde truffeldressing
26,50
Klassieke Waldorfsalade
geserveerd met kippendijen
17,50
Drie verschillende bereidingen van pompoen
met noten, burrata, gedroogd fruit met een dressing van miso en karamel
16,00
Dame Blanche
vanille roomijs met slagroom en warme chocolade saus, op verzoek voorzien van een scheutje advocaat
9,50
Poire belle Hélène
gepocheerde peer met vanille roomijs, overgoten met warme chocoladesaus
11,00
Crème brûlée van tonkabonen
geserveerd met karamelijs
9,50
Coupe Colonel
citroensorbet met een scheutje wodka
9,50
Winterse Sorbet
Drie bollen sorbetijs geserveerd met een saus van rood fruit, kaneel, steranijs en vanille
9,50
Affogato
bol vanille ijs overgoten met een warme espresso
9,50
Kazen
selectie van ons assortiment kazen
17,50
Koffie of thee servies
koffie of thee naar keuze, geserveerd met drie bonbons van Smit’s Delicious
9,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Café-Restaurant de Lage Vuursche is 28.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.