Chez Etienne

Meer informatie

Dorpsstraat 40-A
1121 BX Landsmeer


Menukaart van Chez Etienne

Laatst bijgewerkt op 14.07.2025
Klassiek gesorteerd
Visbordje van Volendamse gerookte palingfilet en tartaar gemaakt van wilde en gerookte zalm met daarbij grove Dijon mosterdsaus.
Visbordje van Volendamse gerookte palingfilet en tartaar gemaakt van wilde en gerookte zalm met daarbij grove Dijon mosterdsaus.
15,50
Visbordje (extra met Hollandse garnalen en cognacsaus)
extra met Hollandse garnalen en cognacsaus
6,50
Sashimi van Yellowfintonijn met krokante sesam, chuka wakame, sojasaus en wasabimayonaise.
Sashimi van Yellowfintonijn met krokante sesam, chuka wakame, sojasaus en wasabimayonaise.
16,00
Traditionele garnalencocktail van handgepelde Hollandse garnalen geserveerd met cognacsaus en een kleine salade.
Traditionele garnalencocktail van handgepelde Hollandse garnalen geserveerd met cognacsaus en een kleine salade.
16,00
Krokant gebakken Franse geitenkaas geserveerd met een gemengde groene salade, balsamico, gebrande walnoten en Dijon mosterdsaus.
Krokant gebakken Franse geitenkaas geserveerd met een gemengde groene salade, balsamico, gebrande walnoten en Dijon mosterdsaus.
15,50
Carpaccio van Ierse ossenhaas met daarbij Parmezaanse kaas, gemengde sla en basilicummayonaise.
Carpaccio van Ierse ossenhaas met daarbij Parmezaanse kaas, gemengde sla en basilicummayonaise.
14,50
Klassieke Steak Tartaar van Iers rundvlees met kappertjes, sjalot en peterselie geserveerd met grove mosterdsaus en een gebakken kwartelei.
Klassieke Steak Tartaar van Iers rundvlees met kappertjes, sjalot en peterselie geserveerd met grove mosterdsaus en een gebakken kwartelei.
15,50
Frans stokbrood met boerenroomboter
Frans stokbrood met boerenroomboter
1,50
Proeverij uit de zee
Sashimi van Yellowfin tonijn met wasabimayonaise, Tartaar van gerookte & wilde zalm, Coquilles st. Jacques gebakken geserveerd met Japanse zeewier, Atlantische kreeftensoep.
19,50
Gebakken ganzenlever
Gebakken ganzenlever geserveerd met lauwwarme gekaramelliseerde appel en saus van balsamico.
21,00
Geroosterde Coquilles st. Jacques
Geroosterde Coquilles st. Jacques waarbij lauwwarme aardappelsalade met Japanse zeewier en beurre blanc.
18,00
Franse Escargots uit de oven geserveerd met knoflook-peterselieboter
Franse Escargots uit de oven geserveerd met knoflook-peterselieboter.
12,00
24,00
Atlantische kreeftensoep
Atlantische kreeftensoep met daarin geroosterde Coquilles st. Jacques.
14,50
Wilde Sockeye zalm
kort gebakken geserveerd op Zuidfranse wijze met venkel, groene groenten en witte wijnsaus met druppels lavasolie.
27,50

vegetarisch vegetarisch

Gebakken kabeljauwrugfilet
waarbij pommes mousseline, gestoofde prei met bosui en beurre blanc saus.
26,00
Steak Tartaar
(140 gr.) van Iers rundvlees met kappertjes, sjalot en peterselie geserveerd met grove Dijon mosterdsaus en een gebakken kwartelei.
23,50
Gebakken tournedos van Ierse Angus ossenhaas
(180 gr.) waarbij broccoli, pommes dauphines, een mirepoix van Bourgondische groenten en groene pepersaus.
31,50

vegetarisch vegetarisch

Tournedos Rossini
gebakken tournedos van Ierse ossenhaas (180 gr.), gemengde Bourgondische groenten, groene pepersaus en met als uitbreiding gebakken ganzenlever.
41,00

vegetarisch vegetarisch

Langzaam gegaarde boterzachte eendenbout
waarbij een zomerse stamppot van rode kool en een Bourgondische rode wijnjus.
27,50
Langzaam gegaarde boterzachte eendenbout (met gebakken ganzenlever)
waarbij een zomerse stamppot van rode kool en een Bourgondische rode wijnjus. uitbreiding met gebakken ganzenlever
37,00
Verse frites met mayonaise (klein)
Verse frites met mayonaise.
3,50
Verse frites met mayonaise (groot)
Verse frites met mayonaise.
6,00
Kaasplateau
Diverse kazen geserveerd met brood en vijgenchutney: Chêvre
– Crémant de Bourgogne - Epoisse - Stilton - Reypenaer VSOP
12,00
16,00
20,00
Aardbeien Romanoff
Luchtige crème van aardbei geserveerd met vanille bourbonijs,
krokante merenque, verse aardbeien en een kletskop van amandelen.
12,50
Warm taartje van pure chocolade
Warm taartje van pure chocolade met daarbij een kletskop van
amandelen, mangoijs en geslagen room.
10,75
Klassieke crème brûlée
Klassieke crème brûlée met vanille-ijs.
10,50
Advocaatcoupe
Luchtige crème van advocaat geserveerd met vanille bourbonijs,
gebrande noten en een kletskop van amandelen.
9,50
Grand dessert
Grand dessert, een proeverij van: Warm pure chocoladetaartje, klassieke crème brûlée,
advocaatcrème met gebrande noten, ons weekdessert en een bol vanille-
bourbonijs met een kletskop van amandelen.
17,50
Ambachtelijk ijs
Ambachtelijk ijs geserveerd met slagroom en een amandelkletskop.
vanille bourbonijs – walnoten-karamelijs – mango sorbetijs –
bosvruchten&yoghurt
3,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Chez Etienne is 14.07.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.