Bar Bistro Brink20

Meer informatie

Brink 20
1251 KW Laren


Menukaart van Bar Bistro Brink20

Laatst bijgewerkt op 28.03.2025
Klassiek gesorteerd
BREAD & BUTTER |
Deconstructed | kruidenolie | zuurdesem breekbrood
7,50
ZUID-FRANSE VISSOEP |
Rouille | saffraan | crouton
14,50
TOM KHA KAI SOEP |
Kokosmelk | limoen | Thaise groenten | kip | rode peper
9,50
CARPACCIO |
Truffelmayonaise | pittenmix | salade | kappertjes | parmezaan
14,00
CANNELLONI |
Coquille | krab | wilde spinazie | kreeften bisque
17,50
GAMBA PIL PIL |
Breekbrood | aioli creme
12,00

vegetarisch vegetarisch

POKEBOWL |
Edame | zeewier | avocado | mango
13,50

veganistisch veganistisch

Tonijn +
4,00
STEAK TARTAAR
Krokant ei | amandelbrioche | truffelmayonaise
14,50 90 gr
17,00 135 gr
PULLED CHICKEN TACOS |
Kardemommayo | krokante ui | rode peper
15,00
BURRATA |
Truffelcrème | parmezaan | crouton
13,50
PAT’S PATA NEGRA EI |
Krokant | Hollandaise saus | amandelbrioche
14,00
Wordt geserveerd met Friet van de Frietboutique
ROASTED IRISH BAVETTE*
Chimichurri | gebrande pastinaak
26,50

vegetarisch vegetarisch

RIBS BRINK20 STYLE* |
Mixed salad | aioli
23,00
BLACK ANGUS BURGER* |
Cheddar | tomaat | ui | pancetta | Amsterdamse-uienmayonaise
21,00
SATE VAN KIPPENDIJEN* |
Lente ui | mixed salad
20,50
ROADKILL CHICKEN |
Tandoori style | groenten curry | raitasaus | naanbrood
23,00

vegetarisch vegetarisch

SUKADE |
Champagnezuurkool | rode wijn | gestoofd ui
22,00
ROBATA GRILL
Wij werken voor het merendeel van onze vlees en vis gerechten met de Robata grill. Deze open Japanse grill zorgt voor een pure en eerlijke smaakbeleving.
BLACK COD |
Miso | zure komkommer | paksoi | daslookolie
25,00
MOQUECA |
Visstoofpotje ‘catch of the day’ | limoen | kokos
26,50
CRISPY SEA BASS |
Ponzucrème | zoete aardappel | pistache
24,50
RISOTTO BRINK20 |
Groene tuinkruiden | wilde spinazie | Pecorino-truffelkaas
21,50
FRIET VAN DE FRIETBOUTIQE
6,00
ROASTED POTATOES*
5,00
ZOETE AARDAPPELFRIET |
Truffelmayo | parmezaan
6,50
CHOCOLATE DREAM |
Butterscotchcaramel | krokante pistache
10,00
LEMON MERINGUE BOMBE |
Rode wijn caramel | citroengras
10,50
PASSION CHEESECAKE DE LUXE |
Granaat appel | mini magnum salted | pistache
14,50
APPLE CRUMBLE |
Kaneelijs
9,50
CHEF’S SPECIAL |
Monchou-amarena kers | Bourbon vanille
12,50
SCROPPINO |
Prosecco | vodka | citroenijs
7,80

De bewerkingsstatus van de menukaart van Bar Bistro Brink20 is 28.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.