Restaurant Het Booze Wijf

Meer informatie

Strandweg 1
9976 VS Lauwersoog


Menukaart van Restaurant Het Booze Wijf

Laatst bijgewerkt op 20.05.2025
Klassiek gesorteerd
Carpaccio van rund
Mals rundvlees met rucola, truffelmayonaise, oude kaas, pijnboompitten en zongedroogde tomaat.
15,89
Carpaccio van rode bieten
Dun gesneden rode biet met tomaat, olijf, rucola, geroosterde amandel en granaatappelpitjes. Afgewerkt met verse munt en een frisse zeste van citroen.
13,99
Gegrilde garnalen in knoflook
Gegrilde garnalen gemarineerd in knoflook en chili. Geserveerd met geroosterd brood.
15,49
Steak tartaar
Tartaar van biefstuk, op smaak gebracht met sjalotten, kappertjes, augurk, verse kruiden en Dijonmosterd.
16,49
Tomatensoep
Verse tomatensoep van gepofte tomaten. Geserveerd met knapperig, rustiek stokbrood en huisgemaakte kruidenboter.
8,25
Soep van de week
Wisselend aanbod van verse soep van het seizoen.Geserveerd met knapperig, rustiek stokbrood en huisgemaakte kruidenboter.
8,25
Gevuld rustiek stokbroodje
Knapperig rustiek stokbroodje warm uit de oven, gevuld met kruidenboter, pesto, Parmaham en geraspte kaas.
9,99
Stokbrood kruidenboter
Knapperig stokbrood geserveerd met huisgemaakte kruidenboter.
7,65
Stokbroodproeverijte
Knapperig stokbrood geserveerd met huisgemaakte kruidenboter & tapenade, aioli en pesto.
8,99
Carpaccio
Salade van dun gesneden rundercarpaccio met cherrytomaat, pijnboompitten, Parmezaanse kaas afgetopt met truffelmayonaise.Geserveerd met knapperig, rustiek stokbrood en huisgemaakte kruidenboter.
16,99
Chèvre chaud
Salade van warme geitenkaas en warme Serranoham met cherrytomaat, komkommer, rode paprika en rode ui, op een bedje van gemengde sla. Afgemaakt met een balsamico dressing.(Op verzoek ook vegetarisch te bestellen.)Geserveerd met knapperig, rustiek stokbrood en huisgemaakte kruidenboter.
17,49

vegetarisch vegetarisch

Aglio oli e peperocino
In knoflook bereide smaakvolle pasta met veel verse kruiden, Spaanse pepers en Parmezaanse kaas.
16,49
Aglio oli e peperocino - Speciale
In knoflook bereide smaakvolle pasta met veel verse kruiden, Spaanse pepers, Parmezaanse kaas en vers gebakken spek.
17,49
Scampi in romige kokos-limoensaus
Romige pasta met scampi en sugar snaps in een kokos- limoensaus. Bereid met knoflook, verse kruiden en citroengras.
18,49
Frutti di Mare
Heerlijke pasta met diverse zeevruchten in huisgemaakte tomatensaus.Heerlijke pasta met diverse zeevruchten in huisgemaakte tomatensaus.
18,25
Bovenstaande pasta's zijn ook allemaal in een grote(re) variant te bestellen.
Pannenkoek met spek, kaas en ui
Hartige pannenkoek met een rijke topping van spek, gesmolten kaas en gebakken ui.
15,99
Pannenkoek met spek en kaas
Hartige pannenkoek met een rijke topping van spek en gesmolten kaas.
15,25
Pannenkoek met spek
Hartige pannenkoek rijk belegd met spek.
14,75
Pannenkoek naturel
Zoete naturel pannenkoek. Lekker met poedersuiker en stroop.
10,50
Pannenkoek rozijn
Zoete pannenkoek met rozijnen. Lekker met poedersuiker en stroop.
11,50
Pannenkoek deluxe
Maak je zoete pannenkoek helemaal af met extra slagroom en een bolletje ijs!
Wisselgerecht van de Chef
Elke periode een verrassing van onze chef! Vraag de bediening gerust naar het gerecht van dit moment.
Kogelbiefstuk
Aberdeen Angus kogelbiefstuk van de grill met huisgemaakte romige pepersaus. Geserveerd op een bedje van verse, warme groenten.
28,49

vegetarisch vegetarisch

Booze Wijf burger
Enkele of dubbele runderburger op een burger bun met bacon, cheddarkaas, sla, frisse relish, tomaat, komkommer, gebakken ui, gebakken ei en hamburgersaus. Geserveerd met friet. Standaard medium gegaard.
22,99
Schnitzel
Gebakken kipfilet in een krokant jasje, geserveerd met huisgemaakte champignonroomsaus. Aangevuld met een compote van rode bosbessen, romige spinazie en rode kool met appel.
23,75
Saté van kip
Malse, gekruide kipsaté van de grill, overgoten met huisgemaakte pindasaus. Geserveerd met kroepoek en zoetzure atjar.
23,30
Vis van de dag
Iedere dag hebben onze koks de lekkerste gerechten voor u bedacht met vis speciaal voor ons restaurant geselecteerd van diverse viskotters. Vraag uw gastheer of gastvrouw gerust naar de vangst van vandaag! Geserveerd met warme groentes.
Gevulde grote portobello
n de oven gegaarde portobello gevuld met zachte geitenkaas, verse spinazie, knoflook en verse kruiden. Geserveerd met een frisse salade.
22,85

vegetarisch vegetarisch

Schnitzel van aubergine
Krokant gebakken schnitzel van aubergine met verse kruiden en Parmezaanse kaas. Geserveerd met romige spinazie en een frisse salade.
22,85

vegetarisch vegetarisch

Vega cordon bleu
Twee krokante vegetarische cordon bleus op een bedje van warme groentes, afgetopt met rode cress. Geserveerd met zoete aardappelfriet.
23,49

vegetarisch vegetarisch

Parmezaans truffel frietje
Krokante frietjes overgoten met romige truffelmayonaise en Parmezaanse kaas.
Portie friet
Portie krokant gebakken frietjes.
Zoete aardappelfriet
Krokante frietjes van zoete aardappel.
Gratin
Romige gratin van dungesneden aardappel afgewerkt met gesmolten kaas.
Krieltjes
Goudbruin gebakken krieltjes.
Warme groentes
Wisselende samenstelling van warme, verse groentes.
Rode kool met appel
Zacht gestoofde rode kool met stukjes appel.
Romige spinazie
Bladspinazie bereid in roomsaus.
Huisgemaakte gemengde salade
Een frisse mix met dressing.
Huisgemaakte kruidenboter
Mini hamburger
Kleine runderburger met tomaat, komkommer, sla, cheddarkaas en hamburgersaus op een zacht burgerbroodje. Geserveerd met frietjes.
10,49
Frites met een snack naar keuze
Frietjes met appelmoes, mayonaise en een beetje salade. Kies je favoriete snack: kroket, frikandel, kipnuggets óf kaassoufflé.
9,49
Bambino pizza salami
Steenovengebakken pizza met tomatensaus, gesmolten kaas en salami.
10,60
Bambino pizza prosciutto
Steenovengebakken pizza met tomatensaus gesmolten kaas en ham.
10,60

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Het Booze Wijf is 20.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.