Bistro Bord'o

Meer informatie

Apothekersdijk 2-3
2312 DC Leiden


Menukaart van Bistro Bord'o

Laatst bijgewerkt op 23.06.2025
Klassiek gesorteerd
3 gangen BORD’O
49,00
4 gangen BORD’O
61,00
5 gangen BORD’O
70,00
6 gangen BORD’O
81,00
MENU BORD’O
105,00 4 gangen:
119,00 5 gangen:
136,00 6 gangen:
1. Gang Terrine ganzenlever | brioche | rabarber | framboos | rode biet (voorgerecht) Ook met vegetarische foie gras mogelijk!
2. Gang Zeeduivel | prei | beurre rouge | gepekeld varkeswangspek (tussengerecht)
3. Gang Roodlof | bospeen | mimolette | hazelnoot | beurre blanc | citrus (tussengerecht)
4. Gang Dry-aged eendenfilet | perzik | confit de canard | venkel | bokchoy (hoofdgerecht)
5. Gang Fromage de Herve | IPA – cake | druiven | dadel | olijf (kaas)
6. Gang Cassis | tijm | witte chocolade | bosbessen | pistache (dessert)
OESTERS: Spéciales Geay OESTERS :
4,50 p.stuk
26,00 6 stuks
OEUF COCOTTE A LA TRUFFE
Ei, pastinaak, truffel, Parmezaan.
18,00
TARBOT FILET (klein +/- 80 gr. groot +/- 130 gr.)
In roomboter gebakken tarbotfilet, bospaddenstoel riso, eekhoorntjesbrood, verjus beurre blanc.
24,50
39,50
CHÂTEAUBRIAND p.p. (+/- 350 gr.per 2 personen te bestellen)
Simmentaler châteaubriand, geserveerd met cake van aardappel en zwarte knoflook, groene salade, sauce Béarnaise.
39,50
ASSIETTE DE FROMAGE
Selectie van 5 binnen- en buitenlandse kazen.
16,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Bistro Bord'o is 23.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.