Bistro La Cloche

Meer informatie

Kloksteeg 3
2311 SK Leiden


Menukaart van Bistro La Cloche

Laatst bijgewerkt op 30.05.2025
Klassiek gesorteerd
Zalm
Gravad Lax – mosterd – Bourbon– sinaasappel - duindoorn - hangop – roze peper
18,50
Paling
dikke IJsselmeer paling - tarte-tatin appel - biet – blauwe bes – bleekselderij – ahorn
19,50
Hollandse Garnaaltjes
cocktail - aardappel – knolraap – mango – Cognac – croquette – Kewpi mayo – kerrie
19,50
Carpaccio
dungesneden rundvlees in peperkorst –parmazaan – groene pesto – olijf – zontomaat - rucola – extra virgine olijfolie
18,50
Biet (ook vegetarisch te bestellen)
“Schwarzwalder-Schinken” – aceto Balsamico – blauwe kaas - peer – speculaas - mandarijn
18,50

vegetarisch vegetarisch

Kwartel
filet – gebrande witlof – gerookt spek – spruit – sinaasappel - vinaigrette honing/tijm
18,50
Paddenstoel (ook vegetarisch te bestellen)
krokant gebakken – paling – zeesla - eidooier – zoetzure Enoki – pittige worteljus
19,50

vegetarisch vegetarisch

Eendenlever
eendenleverterrine – pistache – abrikoos - stoofpeer – Calvadosjus gezouten witte chocolade - cacao
22,50
Mossel
gegratineerde mosseltjes – kruidenboter – Gruyère - panko
17,50
Zwezerik
krokant gebakken – gestoofde schorseneer – paddenstoel - hazelnoot saus van Montenegro – witte truffelolie
24,50
Kabeljauw
op de huid gebakken – zeekraal – paddenstoel – hete bliksem – kerstomaat saus van paprika – pompoenpit - kappertjes
27,50
Knollington
Wellington van gepofte knolselderij – duxelles – mosterd – spinazie – saus van port en cêpes
28,50
Ribeye (225 gr.)
gegrild – Hollandaise – sperzieboon/katenspek – oma friet - Café de Paris boter
32,50
Tournedos
rosé gebakken Tournedos – Porto Bello – brioche – spinazie – oma friet - saus van Marsala
34,50
supplement “Rossini” terrine eendenlever
12,50
Eend
op de huid gebakken borstfilet – rode biet – saus van Cointreau – linzen - sinaasappel
28,50
Iberico
varkensrack – zuurkool – speck – mosterd - gepofte pastinaak - paddenstoel hazelnoot – room – groene peper
32,50
Peer
tartelette - sticky caramel – compôte van peer - merengue - kaneelsnoep
15,50
Appel
warme appelflap - vanillesaus – boerenjongens – dark rhum ijs
15,50
Chocolade
mousse van witte chocolade – advocaat - dolce de leche – amandel – amarettini zachte nougat – ijs van Glayva likeur
14,50
Macaron
macaron met eendenlever OF pure chocolade genache –ijs van Whiskey karamel - sinaasappel– stemgember - passievrucht
19,50
Kaasplateau
selectie van diverse kazen met garnituur
17,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Bistro La Cloche is 30.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.