Buddhas Leiden

Meer informatie

Botermarkt 20
2311 EN Leiden


Menukaart van Buddhas Leiden

Laatst bijgewerkt op 22.05.2025
Klassiek gesorteerd
Yam Kai (licht pikant)
Salade van dun gesneden plakjes gebakken kipfi let met komkommer, tomaat, uien, gemalen verse pepers, knofl ook, verse limoen en ijsbergsla.
Moe Ping (niet pikant)
3 Spiesjes van varkenshaas met Thaise kruiden en een licht pikante zoet-zure saus.
Som Tam Malakol (pikant)
Papaya salade van geraspte papaya en winterpeen met gemalen chili, garnalen, knofl ook, kousenband, tomaat, palmsuiker, pinda en limoen.
Yam Woen Sen (licht pikant)
Salade van transparante noedels met gemalen verse pepers, uien, knoflook, verse limoen, varkensgehakt, garnalen en inktvis.
Yam neua (licht pikant)
Salade van dun gesneden plakjes gebakken ossenhaas met komkommer, tomaat, uien, gemalen verse pepers, knofl ook en verse limoen.
Neua Nam Tok (pikant)
Salade van ossenhaas met gedroogde chili poeder, rode ui, cherrytomaat, limoen en geroosterde rijst.
Buddhas Mix mild
Thaise kipsaté met Thaise pindasaus, een gebakken deegje gevuld met gekruid gehakt van kipfi let en een Thaise loempia met groenten en kipfi let. (elk ook per 3 stuks verkrijgbaar)

vegetarisch vegetarisch

Buddhas Mix Deluxe (niet pikant)
Garnaal gevuld met gehakt van kip omhuld door wonton reepjes, een grote garnaal in loempiadeeg, een viskoekje en een spiesje van varkenshaas. (ook los te bestellen)
Tom Yam Koeng (licht pikant)
De Thaise specialiteit. Een pikant gekruide bouillon met verse limoen, Thaise kruiden en garnalen.
Tom Kha Kai (licht pikant)
Thaise kippensoep met verse limoen, kokosmelk, pepers en kruiden.
Mama (mild)
Populaire Thais gekruide eiernoedelsoep met kipfilet en bosuitjes.
Tom Kha Thalee (pikant)
Pikant gekruide soep met gebakken bruine currypasta, garnalen, inktvis, krabstick, mosselen, sereh, laos, citroenblad, tomaat, munt en limoen
Yam Jai (licht pikant)
Salade met tahoepudding, tauge, komkommer, cherrytomaten en rode ui.
Som Tam Tjee pikant
Papaya salade van geraspte papaya en winterpeen met gemalen chili, knofl ook, kousenband, tomaat, palmsuiker, pinda en limoen.
Vegetarische Loempia (mild)
Loempia gevuld met diverse groenten, tahoe en glasnoedels.
Tom Kha Tahoe (mild)
Thaise soep met verse tahoe, verse limoen, kokosmelk, pikante pepers en kruiden.
Neua Phad Phed (pikant)
Pikant gebakken ossenhaas met Thaise rode currypasta, Spaanse pepers, basilicum en kouseband.
Phad Phriek Neua (licht pikant)
Gebakken ossenhaas met vers gemalen Spaanse pepers, knofl ook, uien, bosuien, champignons en Thaise soja.
Neua Phad Nam Man Het (mild)
Gebakken ossenhaas met gemengde groenten en oesterzwammensaus.
Keng Phed Neua (pikant)
Fijn gesneden ossenhaas in kokosmelk met Thaise rode currypasta, kouseband, rode ui, paprika, vers citroenblad, egg-plant en Thaise basilicum.
Keng Massman (mild)
Thaise bruine currypasta met kokosmelk, cashewnoten, uien, aardappelkrieltjes en gesneden ossenhaas.
Neua Phad Bai Kra Phauw (extra pikant)
Fijn gesneden ossenhaas gebakken met vers gemalen knofl ook, Spaanse pepers, uien, bosuien en verse Thaise bascilicum.
Neua Sawan (licht pikant)
Gebakken ossenhaas in Thaise bruine currypasta met broccoli, bosuien, peulen, paprika, Thaise mango en champignons.
Sam Sahai (mild)
Gebakken ossenhaas, varkenshaas, kipfi let met diverse groenten, cashewnoten en verschillende soorten Thaise sojasaus.
Phad Gee Mauw
(pikant, eventueel ook extra pikant of minder pikant te kiezen) Drie soorten vlees met twee soorten basilicum, kousenband, ui, bosui, Spaanse pepers en groene puntpaprika
Moe Phad Phed (pikant)
Pikant gebakken varkenshaas met Thaise rode currypasta, Spaanse pepers, kouseband en egg-plant.
Moe Phad Ghing (licht pikant)
Gebakken varkenshaas met Spaanse pepers, verse gember, uien, bosuien, champignons en peulen
Keng Krary Kai (licht pikant)
Kipfi let in kokosmelk en Thaise gele currypasta met ui en aardappelkrieltjes.
Keng Gieuw Waanh Kai (pikant)
Kipfi let in kokosmelk met Thaise groene currypasta, kouseband, rode ui, vers citroenblad, egg-plant en Thaise basilicum.
Kai Phad Prieuw Waanh (niet pikant)
Gebakken kipfi let met speciale zoet-zure saus, komkommer, uien, bosuien, tomaat en verse ananas.
Phad Med Ma Muang Kai (pikant)
Gebakken kipfi let in Thaise bruine currypasta met gemengde groenten, cashewnoten en champignons.
Kai Phad Deng (pikant)
Gebakken kipfi let met rode Thaise currypasta, Spaanse pepers, kouseband, egg-plant, rode uien, bosuien, vers citroenblad en Thaise basilicum.
Kai Phad Phriek Juack (licht pikant)
Gebakken kipfi let met uien, bosuien, champignons, vers gemalen knofl ook en groene puntpaprika.
Keng Kai Sai Phollamai (pikant)
Kipfi let in kokosmelk met Thaise rode currypasta, druiven, ananas, mango, Spaanse pepers, rode uien en basilicum.
Phad Thalee Priek Deng (pikant)
Gebakken gemengde zeevruchten (garnalen, inktvis en krabstick) in Thaise rode currypasta, bosuien, kousenband, egg-plant, twee soorten basilicum en spaanse pepers.
Koeng Woen Sen (mild)
Gebakken garnalen met krabstick, champignons, broccoli, uien, bosuien, verse ananas, paprika, transparante noedels en oestersaus.
Phad Thalee (licht pikant)
Gebakken gemengde zeevruchten (garnalen, inktvis en krabstick) in Thaise bruine currypasta, champignons, paprika, bosuien en gedroogde gebakken chilipeper.
Choe Chi Koeng (pikant)
Garnalen in kokosmelk met Thaise rode currypasta, kouseband, vers citroenblad, Spaanse pepers, champignons, egg-plant en Thaise basilicum.
Koeng Prieuw Waanh (niet pikant)
Gebakken garnalen met speciale zoet-zure saus, komkommer, ui, bosuien, knofl ook, verse ananas en tomaten.
Koeng Phad Ghing (licht pikant)
Gebakken garnalen met verse gember, Spaanse pepers, ui, peulen, champignons en bosuien.
Pla Laad Phriek Sot (licht pikant)
Zalmfi let met verse pikante chilisaus, limoensap en honing
Phad Thai Koeng (niet pikant)
Rijstnoedels met garnalen, ei, ui, bosui, limoen, chilipoeder, taugé en gemalen pinda’s.
Phad Thai Kai (niet pikant)
Rijstnoedels met kipfi let, ei, ui, bosui, limoen, chilipoeder, taugé en gemalen pinda’s.
Phad Thai Tahoe (niet pikant)
Rijstnoedels met tahoe, ei, ui, bosui, limoen, chilipoeder, taugé en gemalen pinda’s.
Kauw Phad Seafood (niet pikant)
Gebakken rijst met garnalen, inktvis, ei, ui, bosui, tomaat en broccoli.
Phad Phriek Tahoe (pikant)
Licht pikant gebakken tahoe met Thaise rode currypasta, kouseband, Spaanse pepers, ui, basilicum, bosuien en paprika.
Phaneng Tahoe (pikant)
Tahoe in kokosmelk met Thaise rode currypasta, kouseband, champignons, paprika, broccoli, peulen, Spaanse pepers, egg-plant en Thaise basilicum.
Phad Med Ma Muang Tahoe (licht pikant)
Gebakken tahoe in Thaise bruine currypasta met gemengde groenten, champignons en cashewnoten.
Keng Tahoe Phollamai (pikant)
Tahoe in kokosmelk met Thaise rode currypasta, druiven, ananas, mango, Spaanse pepers, rode uien en basilicum.
Tahoe Prieuw Waanh (niet pikant)
Tahoe met speciale zoet-zure saus, komkommer, uien, bosuien, tomaat en verse ananas.
Pla Phad Waanh (niet pikant)
Krokant gebakken roodbaars met speciale zoet-zure saus, komkommer, uien, bosuien, tomaat en verse ananas.
Pla Nam Man Hoi (mild)
Krokant gebakken roodbaars met gemengde groenten, knofl ook en oester-paddestoelensaus.
Pla Samrod (licht pikant)
Krokant gebakken roodbaars met Thaise pikante vers gemalen pepers in chilisaus, honing en knofl ook.
Pla Kra Thieum Phriek Thai (mild)
Krokant gebakken roodbaars met verse knofl ook, uien, bosui en witte peper.
Chuchie Pla (pikant)
Krokant gebakken dorade met kokosmelk, Thaise rode currypasta, Thaise basilicum, kouseband, egg-plant en Spaanse peper.
Pla Laad Ghing (licht pikant)
Krokant gebakken dorade met Spaanse pepers, verse gember, uien, bosuien, champignons, bleekselderij en peulen.
Kob Sawasdee (pikant)
Pikant gebakken kikkerbillen met vers gemalen knofl ook, Thaise pepers, bosuien, uien, paprika, kouseband, egg-plant, Thaise basilicum in verschillende soorten Thaise saus.
Kop Krathi Eum (mild)
Gebakken kikkerbillen met veel verse knofl ook, witte peper, uien en bosuien in verschillende soorten Thaise sojasauzen.
Keng Phed Pet Yaang (pikant)
Eendenborst in kokosmelk met Thaise rode currypasta, egg-plant, kouseband, rode uien, Spaanse pepers, cherrytomaatjes, ananas en basilicum.
Pet Phad Phak (mild)
Gebakken eendenborst met verschillende soorten groenten, knofl ook en Thaise sojasaus.

vegetarisch vegetarisch

Gebakken rijst, - ei noedels of - mihoen
in plaats van witte rijst
3,00
Extra kom gebakken rijst, - ei noedels
of - mihoen per portie
4,00
Menu
15,00
1. Gang Thaise nasi met kipsaté en kroepoek
Alternatief voor 1. Gang Kipnuggets met friet
2. Gang Kinderijsje
Koning van Siam
Drie soorten kokosijs (jack-fruit, taro en kokos) geserveerd met vers fruit en slagroom.
Chocolate delight
Brownie, chocolademousse, chocolade ijs met chocoladesaus en slagroom.
Spekkoek
Pandanijs, vers fruit en slagroom.
Dame Blanche
Traditionele dessert met vanille-ijs, chocoladesaus en slagroom.
Fruit Explosion
Lychee en ananas sorbetijs geserveerd met vers fruit en slagroom.
Thaise Koffie
Originele Thaise rum met koffi e en slagroom.
Espresso Martini + 2.50
Koud geserveerde espresso met Kalua en Vodka.
Kinderijsje 5.00
Bedoeld voor de kleintjes

De bewerkingsstatus van de menukaart van Buddhas Leiden is 22.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.