Jeanpagne Bistro & Wijnbar

Meer informatie

Nieuwe Rijn 27
2312 JD Leiden


Menukaart van Jeanpagne Bistro & Wijnbar

Laatst bijgewerkt op 05.06.2025
Klassiek gesorteerd
Kleine hapjes, ideaal als voorgerecht of om te delen. Maak een mooie selectie en geniet van onze internationale keuken met een Frans tintje
Pain Rustique
zuurdesembrood van stadsbakkerij Water & Bloem met Beurre d’Isigny en dip
7,95
Bitterballen
‘De Bourgondiër’ 8 stuks
10,50
Cocotte de Champignon
pannetje met paddenstoelen met raclette
12,50
Blini’s met kaviaar
32,50
Escargots de Bourgogne
6 stuks van Slow Escargots gevuld met kruidenboter, geserveerd met zuurdesem
18,95
Plateau Fromage
selectie kazen
15,50
Foie gras
gebakken ganzenlever met peer, hazelnoot en PX
26,50
Plateau charcuterie
fijne vleeswaren
15,50
Terrine de campagne
huisgemaakte terrine met pompoen, zoetzuur van rode ui en gerookte peen
12,50
Kikkerbillen
met mosterdsaus en croutons
15,50
Coquilles
Dungesneden met schaaldieren crème, knolselderij, hazelnoot en komkommer
18,50
Œufs en Meurette
gepocheerde eieren met rode wijnsaus, sjalot bacon en zuurdesem
15,50
Gamba’s en chorizo
gebakken in gambaolie met zuurdesem
15,50
Rillette de Canard
lauwwarm geserveerd met zuurdesem
13,50
Varkenswang
met spitskool, zoetzure rode ui geserveerd op een tortilla
13,50
Ansjovis
ingelegd in zoetzuur met gepofte paprika, venkel en pikante olie
8,50
Camembert rôti
hele camembert uit de oven met spek, kruidenolie en zuurdesem
16,50
Steak Tartare
“a la minute” bereid
17,50
Plateau Jeanpagne
proeverij van fromage, charcuterie, zoetzure groente, olijven, noten, rillette de canard en zuurdesembrood met Beurre d’Isigny en dip
29,95
Oesters zijn alleen per 6 te bestellen en zolang de voorraad strekt
Oesters
6 stuks
23,50
Carbon caviar / geserveerd met bimi’s, crème fraiche en bieslook
Acipenser Royal 10gr
32,50
Osietra Royal 10gr
32,50
Bisque
soep van schaaldieren met écrevisse en rouille
15,50
Uiensoep en croûte
bladerdeeg deksel met gruyerekaas
15,50
Salade Jeanpagne
met blauwkaas, gerilde groentes en groene kruiden-yoghurt dressing
15,50
Salade Japon
met shiitake, misodressing, enoki en zoetzure komkommer
15,50
Bloemkool
Geroosterde bloemkool met een mousseline van époisses en kaantjes
15,50
Conchiglioni
Schelpenpasta gevuld met ricotta en pecorino in caponata
15,50
Rogvleugel
met kappertjes beurre noisette en groentegarnituur
24,50
Vis van het seizoen
wekelijks wisselend visgerecht
24,50
Hamburger
huisgedraaide burger op brioche met kaas, sla, komkommer, tomaat, bacon, gebakken ei en verse friet
19,50
Bœuf bourguignon
Franse runderstoof in rode wijn met kriel, champignon en zilveruitjes
21,50
Vlees van het seizoen
wekelijks wisselend vleesgerecht
24,50
De bediening licht u graag toe welke gangen de keuken vandaag voor u zal bereiden
wisselend 3-gangen menu
37,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Jeanpagne Bistro & Wijnbar is 05.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.