Retro Fusion - polska restauracja

Meer informatie

Neringweg 254
8224 KK Lelystad


Menukaart van Retro Fusion - polska restauracja

Laatst bijgewerkt op 16.08.2025
Klassiek gesorteerd
Gegrilde Schapenkaas (Oscypek)
Traditioneel gerookte schapenkaas, warm geserveerd met veenbessen
8,00
Broodplankje met reuzel
Brood met huisgemaakte reuzel van gebakken, fijngehakte spek met ui en kruiden, geserveerd met ingelegde augurk
7,50
Schnitzel 220g (zonder bijgerechten)
Zachtjes gestampte varkenslende, gekruid en gepaneerd, goudbruin gebakken in de pan
15,50
Aardappelpannenkoek met rundergoulash
Krokante aardappelpannenkoek, gebakken in een pan, geserveerd met aromatische kruiden rundvleesstoofpot
18,90
Zuurkool jachtschotel
Zuurkool met stukjes vlees, worst, gedroogde champignons en pruimen, gestoofd met kruiden voor vele uren
15,00
Geroosterd varkensvlees + silezische noedels + gebakken kool
Varkensnek gebakken in de oven, in plakjes gesneden, bedekt met de saus die tijdens het bakken ontstaat met toevoeging van aromatische kruiden
19,50
Kalkoenfilet in uienroomsaus + rijst
Varkensnek gebakken in de oven, in plakjes gesneden, bedekt met de saus die tijdens het bakken ontstaat met toevoeging van aromatische kruiden
18,90
Kipfilet in paneermeel (zonder bijgerechten)
Zacht geklopte kipfilet, gekruid en gepaneerd, goudbruin gebakken in de pan
16,00
Soja schnitzels + boekweit met groente
Soja schnitzel gekookt in groentebouillon, vervolgens gepaneerd en gebakkenin de frituurpan. Veganistisch gerecht
17,00

veganistisch veganistisch

Poolse gebakken worst met ui
Poolse worst gebakken in een pan, geserveerd met lichtbruine ui
13,50
Aardappelpannenkoek met room 3 stuks
Aardappelpannenkoekjes, krokant van buiten en mals van binnen, gebakken in een pan, geserveerd met room
13,50
Pierogi met zuurkool en paddenstoelen- gekookt (7 st.)
Dun opgerold, delicaat deeg gevuld met gekookte zuurkool en paddenstoelen met toegevoegde kruiden. Gekookt in water
12,90
Pierogi met vleesvulling- gekookt (7 st.)
Dun opgerold, delicaat deeg gevuld met vlees en kruiden. Gekocht in water
13,50
Pierogi met witte kaas en aardappelen- gebakken (7 st.)
Romige kaas en aardappelpuree vulling
12,50
Pierogi met zoete witte kaas + kaneelsaus (zoet)- gekookt (7 st.)
Dun opgerold, delicaat deeg gevuld met witte kaas, overgoten met roomsaus met kaneel. Gekookt in water
13,50
Mix van Pierogi – 3 soorten
(met zuurkool en paddenstoelen, met vleesvulling, met witte kaas en aardappelen )
24,00
Roggebloem soep met worst en ei
Een soep op basis van varkensvlees en diverse soorten worst en ei met een lichtzure smaak
5,00 klein
9,00 groot
Kippensoep met noedels
Een traditionele kippenbouillon gemaakt door gedurende enkele uren langzaam te koken van kip en verse groenten, geserveerd met pasta
4,50 klein
8,50 groot
Tomatensoep met rijst
Huisgemaakte groentesoep met verse tomaten, geserveerd met rijst
4,50 klein
8,50 groot
Gebakken tilapiafilet met puree
Perfect gebakken tilapiafilet, geserveerd met romige aardappelpuree en een vleugje kruiden voor een volle, delicate smaak
21,90
Patat
4,00
4,90
Truffel puree
Huisgemaakte romige aardappelpuree met truffelsmaak
4,50
Salade mix
Verse, huisgemaakte salades van seizoensgroenten
6,00
Poolse gnocchi
Luchtige dumplings gemaakt van gekookte aardappelen, bloem en eieren. Gekookt en vervolgens gebakken in de pan
4,90
Gekookte kool met kruiden
Kool gestoofd met room, verse dille en boter
4,50
Silezische noedels
Ronde dumplings gemaakt van gekookte aardappelen en bloem met een lichte inkeping. Perfect voor gerechten met saus
4,90
Brood
Verse broodmix.
2,50

veganistisch veganistisch

Kipnuggets + patat
Stukjes kipfilet, gepaneerd en gebakken, geserveerd met friet
8,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Retro Fusion - polska restauracja is 16.08.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.