Restaurant De Korenmolen

Meer informatie

Drieheuvelenweg 1
7044 AA Lengel


Menukaart van Restaurant De Korenmolen

Laatst bijgewerkt op 21.03.2025
Klassiek gesorteerd
Appelgebak
4,75 Slagroom
0,50
Huisgemaakte tiramisu
Lemoncurd en limoncello
5,75
Chocolade brownie
Chocolade kokosmousse
5,75
Vers gebakken ambachtelijk brood, keuze uit wit of bruin
Gerookte zalm
Zoetzure komkommer, kruidensla en wasabimayonaise
14,50
Rundercarpaccio
Tataki saus, bosui, pittige edamame, sesam, crispy chilimayonaise en krokante nori chips
16,50
Rundertartaar
Parmezaanse kaas, zachtgekookt ei, kappertjes, augurk, sjalot en caesardressing
15,75
Warme brie
Walnoten, tomaat en honing
11,50
Twee Van Dobben kroketten
Keuze uit vlees of vegetarische kroketten, met mosterdmayonaise
14,50

vegetarisch vegetarisch

Tosti
Ham en kaas
9,25
Gebakken ui en tomaat
Salade van feta en rucola, met en een honing balsamicosaus
12,50
Uitsmijter
Drie spiegeleieren op brood
7,50
Kaas
2,50

vegetarisch vegetarisch

Beenham
2,50

veganistisch veganistisch

Gebakken spek
2,50
Vis van de dag …..
Seizoensgroenten, aardappelmousseline en beurre blanc
Kipsaté De Korenmolen
Atjar, satésaus, kroepoek en gedroogde uitjes
22,50
Procureur char siu van The Bastard
Aardappelmousseline, spinazie en hoisinsaus
23,50
Rump steak
Roseval aardappelen, aubergine, geroosterde paddenstoelen en misoboter
26,50
Aubergine op polenta
Gestoomd en vervolgens gebakken, met gebakken ui, tomaat en lavasolie
22,50
Bijgerechten
(Om voedselverspilling te voorkomen, bieden we onze bijgerechten afzonderlijk aan)
4,75
Geroosterde bloemkoolsoep
Kokos en kurkuma
9,50
Bisque
Gamba’s
13,50
Champignonpotje
Korstdeeg en een kleine, groene kruidensalade
11,50
Geserveerd met brood en boter
Rundercarpaccio
Tataki saus, bosui, pittige edamame, sesam, crispy chilimayonaise en krokante nori chips
21,50
Gebakken gamba’s en tonijn
Yuzu, ponzu, radijs, shiso en wasabimayonaise
23,50
Loempia
Feta, walnoot en honing-sesamdressing
19,75
Brood vooraf (per twee personen)
4,75
Sashimi van tonijn
Yuzu, ponzu, radijs, shiso en wasabimayonaise
17,50
Hollandse garnalencocktail
Mousse van cocktailsaus, gerookte paprika en appel
16,75
Rundertartaar
Parmezaanse kaas, zachtgekookt ei, kappertjes, augurk, sjalot en caesardressing
15,50
Beef tataki
Tataki saus, bosui, pittige edamame, sesam, crispy chilimayonaise en krokante nori chips
15,75
Loempia
Salade, feta, walnoot en honing-sesamdressing
14,50
Hummus van zoete aardappel, rode biet, erwten en spinazie
Salade van courgettelinten
14,50
Geroosterde bloemkoolsoep
Kokos en kurkuma
9,50
Bisque
Gamba’s
13,50
Champignonpotje
Korstdeeg en een kleine, groene kruidensalade
11,50
Zeebaars met gamba’s
Romige polenta, prei en garnalensaus
28,50
Vis van de dag
Seizoensgroenten, aardappelmousseline en beurre blanc
Kipsaté De Korenmolen
Atjar, satésaus, kroepoek en gedroogde uitjes
22,50
Gekonfijte eendenbout
Haricots verts, gele biet, polenta en een honing balsamicosaus
27,50
Kalfssukade
Aardappelmousseline, gestoofde prei en saliesaus
26,50
Procureur char siu van The Bastard
Aardappelmousseline, spinazie en hoisinsaus
23,50
Rump steak
Roseval aardappelen, aubergine, geroosterde paddenstoelen en misoboter
26,50
Wisselend vlees-, wild- of gevogeltegerecht
Bijpassende garnituren en saus
Aubergine op polenta
Gestoomd en vervolgens gebakken, met gebakken ui, tomaat en lavasolie
22,50
Gnocchi met zwarte linzen
Zwarte linzen, wortellinten, haricots verts, pesto van gedroogde tomaat en Parmezaanse kaas
22,50
Bijgerechten
(Om voedselverspilling te voorkomen, bieden we onze bijgerechten afzonderlijk aan) Frites met mayonaise
4,75
Dessert de Korenmolen
Mango-trifle, mangomousse, verse mango, cake, vanille crème, passievruchtensaus
9,75
Huisgemaakte tiramisu van lemoncurd en limoncello
Gekonfijte citrusschil en citroen-amandelkletskop
9,75
Meringue
Gemarineerd rood fruit, ijs en slagroom
9,75
Pastel de nata
koffiemousse en karamelijs
9,75
Chocolade brownie
Kokosijs, chocolade kokosmousse en frambozensaus
9,75
Kaasplateau
Diverse kazen, kletzenbrood en appelstroop
12,50
Wijnarrangement
Vraag naar onze uitgebreide wijnkaart met onze open wijnen.
15,50 3-gangen
19,50 4-gangen
Boterham
Voor de kleine eter. Eén boterham met beleg naar keuze: Kaas, ham, gebakken ei, hazelnootpasta of pindakaas
4,50
Poffertjes
Roomboter en poedersuiker
6,00
Pasta Bolognese
Parmezaanse kaas, tomaatjes en komkommer
7,50
Frites met snack
Keuze uit frikandel, kroket of kipnuggets. Met tomaatjes en komkommer
7,50
Kipsaté met satésaus
Twee stokjes (150gr), frites, kroepoek, tomaatjes en komkommer
10,50
Kinderbordje
Een stukje vis of vlees, met warme groenten, aardappelpuree, tomaatjes en komkommer
12,50

vegetarisch vegetarisch

Kindersurprise
Bol vanille ijs, vers fruit, slagroom en een surprise
6,50
Borrelplank
Kaas, charcuterie met een chutney van tomaat en rozijnen, brood, verschillende dips, gerookte zalm, nacho’s met oude kaas en chilisaus uit de oven, bitterballen en knabbels
25,50
Portie kaas
Jong belegen, Old Rotterdam en grove mosterd
9,50
Charcuterie
Veluwse plaatham, Veluwse coppa, droge worst en een chutney van tomaat en rozijnen
10,50
Portie bitterballen
8 stuks Holtkamp bitterballen, met mosterdmayonaise
10,80
Kaastengels oude kaas
8 stuks met chilisaus
9,75
Portie minisnacks
12 stuks gemengde snacks met mosterdmayonaise en chilisaus
9,00
Tapas borrelplank De Korenmolen
vanaf twee personen in verschillende gangen Borrelplank: zoutjes, nootjes, brood, smeersels, crudité, kaas, worst, droge ham, stokbroodje gerookte zalm en nacho’s met chilisaus en oude kaas uit de oven
39,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant De Korenmolen is 21.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.